İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Giderek yoluna giren bir ilişkinin içindesiniz. O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil. Sizin onu anlayan tavrınızı biraz daha sürdürmeniz gerekebilir.

İş ilişkilerinizde büyük bir tatmin yaşıyorsunuz. İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Her zaman sizi alttan alan birileri oluyor karşınızda.

Parayla ilişkiniz yok gibi. Olunca herkesle paylaşıyor ve düşünmeden harcıyorsunuz, olmayınca da problem etmiyorsunuz. Bugünlerde eliniz biraz ferah, harcayacak yer arıyorsunuz.

Bazı yakınlarınızın sorunlarına samimiyetle eğilmeniz, daha çok sorun üretmelerine neden olabilir. Kendi sorunlarının çözümünde onların önünü açmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Huzurunuzun bozulmasından korkuyorsunuz. Kendinize kurduğunuz dünyaya başkalarının girmesine izin vermiyorsunuz. Mutlu olduğunuz bir dost kalabalığı içindesiniz. Bu kalabalığın içinde ortak sorunlar, ortak sevinçler yaşıyorsunuz. Bu da size yetiyor. Yakında alacağınız bir haber bu dengeyi alt üst edebilir. Bir değişiklik yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:43 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde güne adım atıyoruz. Huzur veren kişilerle bağlantı kurmaya, gönlümüzü arındırıp canlandırmaya çalışacağız. Zevklerimize düşkünlüğümüz artarken, rahatımızı bozmadan günü geçirmekten yanayız. Geleceğe güvenle bakma arzumuz bir hayli yükselecek. Eldekini çoğaltmak ve duygusal konularda sağlam olarak yere basmaya dikkat ediyoruz. Saat 08:36 Ay-Mars görünümü, ailenizle olan ilişkiniz ve toplumsal hayatınızda maddi gücün öneminin bilincinde olmanız ve bunu derinliklerinizde hissetmeniz anlamına gelmektedir. Kimseye belli etmesiniz de siz paranın ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Bu hassasiyet teslimiyetçilik anlamına gelmesin. Bilakis öylesine hırslısınızdır ki, hani deyim yerindeyse önünüze bir fırsat çıkması halinde, taşın suyunu çıkarırsınız. Saat 14:54 Ay-Satürn görünümü, ailenizle olan ilişkiniz ve toplumsal hayatınızda maddi gücün öneminin bilincinde olmanız ve bunu derinliklerinizde hissetmeniz anlamına gelmektedir. Kimseye belli etmesiniz de veya çevrenizdekiler fark etmese de, siz paranın ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Bu hassasiyet teslimiyetçilik anlamına gelmesin. Bilakis öylesine hırslısınızdır ki, hani deyim yerindeyse önünüze bir fırsat çıkması halinde, taşın suyunu çıkarırsınız.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gergin konuşmalar gündeminde. Ufacık bir hata bile seni bugün sinirlendirmeye yetebilir. Güne dair bazı planlar beklediğin gibi gitmeyebilir. Esnek davranmanda fayda var. Bugün aynı zamanda kararsızlığının zirve yaptığı bir gün. Yaptığın konuşmalarda tam olarak ne istediğini ifade etmekte zorlanabilirsin. Ama unutma; başlamak, bitirmenin yarısıdır... Geleceğini inşa etmek için savaşmaya ne kadar hazırsın? Tüm girişimcilik planlarını hayata geçirebileceğin bu özel süreci mutlaka değerlendirmelisin. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçireceksin. Akşam saatlerinde yakın bir arkadaşınla uzun uzadıya telefon görüşmesi yapabilirsin. Fakat bu durum baş ağrısı yapabilir, uyku problemi yaşayabilirsin.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizin içerisinde gelişen bazı konuların gizli olaylarını öğrenebilirsiniz. Bu durumun gerçek olup olmadığı henüz belli olmayabilir. Her konuşana cevap vermek zorunda değilsiniz.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizi hapseden kontrol dışı olaylarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Kayıplar yaşamamaya özen göstermelisiniz. Kabullenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişimler yaşayabilirsiniz.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde gelişen olaylar isteklerinizin arttırabilir. Duygularınızı denetleyin ve olayları zorlamayın.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

21 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçsel bilgilerini ve duyularını keşfe çıkan İkizler için bilinçaltı ön planda. Geçmiş ve güncelliğini sizin için yitirmiş konuları bırakıp yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Gün boyu sinirsel gerginlikler olası.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizin rüyalarınızı ve zihninizde geri plana attığınız konuları su yüzüne çıkartır. Çalışma ortamınızda duygusal bir durum patlak verebilir. Bir kadının stresli tavırlarından bunalabilirsiniz. Topluluklar yararına gönüllülük usulü çalışmalara katılabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgili soyut kavramlar öne çıkar.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kafanızı karıştıran durumlar ortaya çıkabilir. Düşüncelerinizi belirli bir noktaya odaklamaya çalışın. Dalgınlık ve unutkanlık yüzünden sorunlar çıkabilir. Dikkat gerektiren konularda çalışırken daha tedbirli davranmalısınız. Çevrenizdeki kişilerle ve komşularınızla aranızda sorun çıkabilir.

21 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 14' 44" R
Ay
Terazi
15° 44' 07" R
Merkür
Boğa
05° 21' 56"
Venüs
Boğa
24° 57' 44"
Mars
Koç
14° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 12"
Satürn
Balık
18° 04' 02"
Uranüs
Boğa
23° 28' 24"
Neptün
Balık
29° 25' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 43"
Lilith
Başak
25° 29' 47"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>