İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Telefon Trafiğin Yoğun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün kuvvetli duygular tarafından sarılacak etrafın. Aşk konusuna daha fazla kafa yorabileceksin. Eğer hayatında kimse yoksa bugün yeni bir insandan hoşlanabilir ve ona karşı güzel bir yaklaşımda bulunabilirsin. Aşk konusunda güzel sürprizler seni bekliyor olacak.

Aldırmadığınız bazı şeyleri gitgide sorun etmeniz, başlardaki teslimiyetçi tavrınıza kızmanıza yol açıyor. Kaldı ki, bazı işler sizin haklılığınızı teyit ediyor. Yetki farkınız, bazı şeylere göz yummanızı gerektirmiyor.

Bir yatırım yapmadan önce iki kere düşünmen gerekecek bugün. Bazı şeyleri dikkatli araştırmak ve paranı neye bağlayacağını öğrenmek, atacağın adımların daha sağlam olmasını sağlayabilir. Bugün dikkati elden bırakmamalısın.

Evinde vakit geçirmeli ve kendine daha fazla vakit ayırmalısın bugün. Kendine ne kadar vakit ayırırsan, gününün kalitesi o kadar artacak. Bakımlar yapmak ve kişisel hijyene özen göstermek güzel bir seçenek olacak senin için.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların bencilce davrandığını düşünebilir ve bazı kırgınlıklar yaşayabilirsin bugün. Bu durumun ciddiyetini kontrol etmek ise senin elinde olacak. Yapıcı davranışların ve anlayışın sayesinde karşındaki insanların hatalarını fark etmelerini sağlayabilirsin.

21 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, aynı durumların içinde tekrar tekrar kalmak istemiyorsanız kendinizle alakalı bazı sorunlar olduğunu fark ederek harekete geçmeniz gerektiğini bilmelisiniz.  Tekrarlayan modeli durdurmak için ayağa kalkmanız ve iyileşme sürecinde önemli bir rolünüz olduğunu kabul etmeniz çok önemlidir. Değişme gücüne ve cesaretine sahip olduğunuzu kabul edin.

21 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabahın erken saatlerinde telefon trafiğin başlayabilir. Çünkü bugün bayramın ilk günü. İletişimin konusunda kendine fazla güvenmediğin bir gün geçiriyorsun. Uzun süredir ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyeceksin. Kaybettiğini düşündüğün şeyleri bambaşka bir formda geri kazanabilirsin.

21 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitimini aldığınız kendinizi geliştirdiğiniz konuları hayatınızda nasıl kullandığınızı düşünmelisiniz. Neye ne kadar zaman ayırdığınız sizin yaşam standartlarınızı belirleyecektir. Bugün doğru bir zaman yönetimi yaparak hemtakviminizi hem de seyahat planlarınızı netleştirebilirsiniz.

21 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi zorlayan olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeni başladığınız konularda sorumluluklarınız artabilir. Koşullardaki değişiklikler sizi yorabilir. İkili ilişkilerinizde daha dikkatli olmanızda fayda var. İş hayatınızdaki dönüşümlerden etkilenebilirsiniz. Yön vermek istediğiniz konular için uygun bir gündesiniz.

21 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu kadar çok proje yapmamaya çalış. Sakin, doğru ve akılcı bir mantığınız olduğuna ve başkalarının fazlasıyla öznel, kategorik veya agresif olduğuna ikna olmuş durumdasınız. Ama tahmin bakalım et ne oldu? Gerçek şu ki, tam tersi! Biraz kendini diğerlerinin yerine koy. Kendinizi onun yerinde bulduğunuzda, ona da bu kadar yargılayıcı davranıyor musun? Bunu biraz düşün!

21 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insan içine karışman güzel sonuçlar verebilir. Odaklanacağın konularda daha keyifli gelişmeler elde edebilir, insanlarla daha iyi iletişimler kurabilirsin. Algılarını açık tutmalısın bugün.

21 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer insanlara karşı savunmasız olmak korkutucu olabilir ama muhtemelen buna değecek sonuçlar elde edeceksiniz. Hayatınızdaki belirli bir grup insanla tipik olarak derin veya ciddi konular hakkında konuşmayabilirsiniz ancak koşullar bu gün diğer insanlara güvenmenizi gerektirebilir ve ruhunuzu biraz açığa çıkarmak, hepiniz arasındaki bağı güçlendirebilir. Size ve iç dünyanıza daha bağlı hissederlerse size yardım etmeye daha istekli olabilirler, bu yüzden gerçeğinizi paylaşmaktan korkmayın. Özellikle kariyerinizde sizi istediğiniz yere taşıyabilecek bazı tavsiyeler almanız veya önünüzdeki bir engelin kalkması mümkündür.

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı özgür bırakmaktan hoşlanmanıza rağmen, inisiyatifin başkalarına geçmesi korkusu içinde hareket ediyorsunuz. Otokontrolünüzün sağlam olması sizi farklı kılarken, çevrenizde daha fazla merak konusu oluyorsunuz.

21 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

21 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Duygularınızı yansıtırken zorlanabilirsiniz. Şok olacağınız gelişmeler gerçekleşebilir. Eski konularla ilgili yüzleşmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Telaş, acele ve ısrar, sevgide hep aleyhinize sonuçlar verebilir, dikkat! Aşk hayatınızla ilgili rahatsız olduğunuz durumları değiştirmek için bir şeyler yapmanız gerekiyor. Çalıştığınız projeyle ilgili olarak kuruntulu ve olumsuz duygular içine girebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir telaş ve gerilim duymanız mümkün. Sakin olmaya ve gelişmeleri izlemeye çalışın. Bir dostunuza kefil olmanız istenebilir ve yine sorunlar yaşayabilirsiniz

21 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 10' 18" R
Ay
Aslan
25° 34' 21"
Merkür
Koç
29° 46' 20"
Venüs
Boğa
19° 45' 38"
Mars
Koç
11° 24' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 20"
Satürn
Balık
17° 47' 02"
Uranüs
Boğa
23° 13' 41"
Neptün
Balık
29° 19' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
21° 28' 57"
Lilith
Başak
25° 01' 39"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>