İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden mesaj bekliyor gibi. Siz ise biraz daha emin olmak istiyor gibisiniz. Duygularını belli etmekten kaçınıyor ama size olan yakınlığını gören herkes anlıyor. Bugün size olan ilgisini iyice açığa çıkartabilir.

Onaylamadığınız bir konunun sonuçlarından en çok yarar görecek olan siz olacaksınız. İşyerinde uygulanacağı söylenen bir değişiklik sizi ürkütüyor, bu nedenle gizli bir muhalefet içinde görünüyorsunuz.

Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu olabilir. Paranın geleceği yerde ciddi sıkıntılar gözleniyor. Para sıkışıklığınız birçok nedene bağlı. Gerçekçi bir çözüm sıralaması işe yarayabilir.

Bugün bazı davranışlarınızı dengelemeniz gerekebilir. Arkadaşınızın beğenmediğiniz özelliğiyle çok uğraşıyorsunuz. Bugün tepkimeci davranabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilginiz dışında sizin adınıza şekillendirilmeye çalışılan olaylar var. Bunlarla ilgili muhtemel sorunları engellemeniz için, birtakım kişilerle ilgili yeni değerlendirmeler içine girmeniz gerekecek. Uzağında kaldığınız bir yakınınızı, onunla ilgili bazı gelişmeler nedeniyle merak ediyorsunuz. Beklenmedik bir sürprizle sizi sevindirebilir.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 12:38 Ay-Jüpiter karşıtlığı, gönlümüzce hareket etmek arzumuzu işaret ediyor. Eğer bir şeyler bizi sinirlendiriyorsa buna tepki gösteririz. Bize müdahale etmeleri, özgürlüğümüzü kısıtlamaları hoşumuza gitmez. Aşkta denge, paylaşım, uyum bizi mutlu eder. Fakat yine de, bizim dediğimiz olsun isteriz. Saat 17:09 Ay-Venüs kavuşum etkisi altında, başkalarının veya kendinizin hakları konusunda bir hayli savaşçısınızdır. Ayrıca ilişki kurma biçiminiz gayet olumludur. Bir çok kişi sizi takip edebilir, başarılı bulabilir. Bu oluşum zevklerinize olan düşkünlüğünüzün de işaretçisidir. Aşkta sizi şanslı ve aktif kılabilir. Saat 21:44 Ay-Pluto görünümü, özellikle ortaklaşa yürütülen işlerde problemlere yol açabilir. Birileri üzerinizde hakimiyet kurmaya, kendi isteklerini dayatmaya çalışabilirler. Aslında sezgileriniz sizi koruyucudur. Her ne olursa olsun akıllıca hareket ediniz ve çıkarlarınızı düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Yeni haftamız hayırlara vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karakterine uygun açık sözlülüğün bugün iletişim kuracağın kişilere de yansıyor. Ancak dozunu ayarlamalısın.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinize ulaşabilmek adına yeterli enerjiye sahipsiniz. Arkadaş çevrenizde sizin verdiğiniz kararların uygulanması için baskıda bulunabilirsiniz.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili tamamlamanız gereken sorumluluklarınız olabilir. İşlerinizi toparlamak için başkalarından yardım alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza da zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Ruhsal durumunuzla ilgili konularda dengeniz bozulabilir.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Romantizme düşkünlüğünüz hemen fark ediliyor. İlk bakışta tutkulu aşık imajı verseniz de aklınıza yatmayan konularda çabuk pes ediyorsunuz. Biraz fedakar...

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız yakın dostluklar ve özel hayatınız olurken, aile büyüklerinizin genel sağlık durumu sizi geçici olarak endişelendirebilir. Aileniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili belirsizliklere, iletişim hatalarına açık bir gündesiniz. Size verilen her söz bugün tam yerini bulamayabileceği gibi, siz de bir söz verirken iki kere düşünmelisiniz.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizi gayet iyi kullanacağınız bir haftaya giriş yapacaksınız. Önemli bağlantılarınızı hayatınızdaki önemli işler için kullanmaya özen gösterin. Bu dönemde olup bitenleri anlamlandırmakta bazen zorlanabilirsiniz.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren bir ay boyunca Güneş sizin burcunuzda ilerleyecek. Sosyal ilişkilerinizde dinamik bir süreç yaşayacaksınız. Davetlere, etkinliklere katılabilir, sizin için önem taşıyan bir organizasyonda aktif görev alabilirsiniz. Partneriniz ile olan diyaloğunuzda aniden parlamamaya, ağzınızdan çıkacak sözleri dikkatlice seçmeye özen gösterin. Uzun zamandır kafanızı kurcalayan sorulara cevap bulacaksınız.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

22 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 46' 08"
Ay
Akrep
19° 29' 23"
Merkür
Koç
26° 16' 14"
Venüs
Balık
21° 06' 57"
Mars
Balık
04° 39' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 38"
Satürn
Balık
13° 15' 22"
Uranüs
Boğa
20° 38' 36"
Neptün
Balık
27° 47' 38"
Plüton
Kova
01° 49' 10"
Chiron
Koç
18° 46' 13"
Lilith
Başak
19° 45' 09"
True Node
Koç
15° 35' 46"
Son Güncelleme : 29/03/2024 02:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>