İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden mesaj bekliyor gibi. Siz ise biraz daha emin olmak istiyor gibisiniz. Duygularını belli etmekten kaçınıyor ama size olan yakınlığını gören herkes anlıyor. Bugün size olan ilgisini iyice açığa çıkartabilir.

Onaylamadığınız bir konunun sonuçlarından en çok yarar görecek olan siz olacaksınız. İşyerinde uygulanacağı söylenen bir değişiklik sizi ürkütüyor, bu nedenle gizli bir muhalefet içinde görünüyorsunuz.

Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu olabilir. Paranın geleceği yerde ciddi sıkıntılar gözleniyor. Para sıkışıklığınız birçok nedene bağlı. Gerçekçi bir çözüm sıralaması işe yarayabilir.

Bugün bazı davranışlarınızı dengelemeniz gerekebilir. Arkadaşınızın beğenmediğiniz özelliğiyle çok uğraşıyorsunuz. Bugün tepkimeci davranabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilginiz dışında sizin adınıza şekillendirilmeye çalışılan olaylar var. Bunlarla ilgili muhtemel sorunları engellemeniz için, birtakım kişilerle ilgili yeni değerlendirmeler içine girmeniz gerekecek. Uzağında kaldığınız bir yakınınızı, onunla ilgili bazı gelişmeler nedeniyle merak ediyorsunuz. Beklenmedik bir sürprizle sizi sevindirebilir.

22 Mayıs 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:03 Ay-Başak burcu seyir etkinliğinde güne adım atıyoruz ve ardından saat 06:49 itibariyle Başak burcunda oluşacak ilkdördün etkisinde endişeleriniz yüzeye çıkar. Bunların nedeni, aileniz, çocukluğunuz veya ilişkilerinizde bugüne dek yaşanan sorunlardır. Acı izlenimler, verilen ödünler, güvence eksikliği ve genel anlamdaki zorluklar insanı yormuştur. Aslında kişi bütün bunların üstesinden gelecek gücü olduğu halde ilkdördün etkisinde güçsüz, çaresiz olduğunu düşünür. Kendine boş yere engeller, güvensizlik çemberi içinde hapsedebilir. Oysaki bunları mantıklı şekilde ele alarak, önümüze bakmalıyız. Yoksa sürekli bir şeyleri kafamıza takarak kendimizi üzebiliriz. Saat 10:47 Ay-Venüs görünümü, eviniz ve ailenizi ilgilendiren konulardaki yardımlaşmaların, ev içindeki düzenlemelerin işaretçisidir. Saat 19:19 Ay-Satürn görünümü, evinizin ihtiyaçlarını karşılama, ödemelerin yapılması amaçlı düzenlemelerin göstergesidir. Bunların ekonomik şekilde halledilmesi, bütçenin aşılmaması gerekir. Saat 21:48 Güneş-Chiron görünümü, hedefinize uygun şekilde ilerlemenizde destekleyicidir. Topluma yararı dokunabilecek, insanlara yol gösterebilecek kişisiniz. Sizin bilgi ve tecrübenizden yararlanmak isteyen kişiler çıkabilir. Onlara yardımcı olunuz. Bu karşılıksız kalmaz. Mutlu edici bir gün geçirmeniz dileğimle,

22 Mayıs 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kariyer yaşamın adına özel bir süreç başlıyor. Özgeçmişini vebaşvurularını mutlaka yenile.

22 Mayıs 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde derin bir sorgulama ve şüphe içinde olabilirsiniz. Aşk hayatınız bir yandan heyecan kazanmaya başlıyor olurken hayran kitlenizde de bir artış olabilir. Yakın çevrenizdeki bir kişinin yoğun ilgisini çekiyor gibisiniz.

22 Mayıs 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda, motivasyonunuz yüksek olabilir. Detaylarla ilgilenebilirsiniz. İş yoğunluğunuz, fazla olabilir. Birçok işle ilgilenebilirsiniz. İletişiminiz, yoğun ve önemli olabilir. Hızlı düşünüp, pratik çözümler üretebilirsiniz. Evinizle ilgili konulara zaman ayırın. Harcamalarınızı düzenleyebilirsiniz. Kardeşlerinizin sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz.

22 Mayıs 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikir alışverişi yapıyor ancak yine de kendi bildiğiniz gibi davranıyorsunuz. Bu sizi dikbaşlı olarak gösteriyor. Akıl danışıyorsanız uygulamaya da...

22 Mayıs 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kariyer yaşamın adına özel bir süreç başlıyor. Özgeçmişini vebaşvurularını mutlaka yenile, telefonunu ve e-postanı sürekli kontrol et. Geleceğin adına önemli görüşmeler yapabilirsin. Merakına engel olamayışın, yanlış anlaşılmana neden olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle iletişim kurmakta zorlanabilirsin. Bu durum belki de senin kendini daha fazla anlatma ihtiyacından kaynaklanıyordur. Ne dersin? Sanatla ilgilenen bir İkizler burcuysan, tanışacağın kişiler, bazı fikirlerini değiştirmeni sağlayabilir. Ailenle yakın akrabaların arasındaki sorunların çözüme kavuşabileceği bir davete katılabilirsin.

22 Mayıs 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevre alanlarınızda kuracağınız bazı ilişkilerin sağlam bir şekilde ilerlediğini göreceksiniz. Arkadaşlarınızın size açacağı kapılar gün geçtikçe daha çok önem kazanıyor.

22 Mayıs 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcundaki seyahati sizi ev konularında karınca misali çalışkan yapacak. İş ve ev arasındaki trafiği ciddiyetle organize eder, aynı anda birden çok işi bir arada halledebilirsiniz. Yeniprojeleri geliştirmek ya da gayrimenkul konularıyla ilgilenmek için zaman ayırın. Yurt dışından haber var. Yabancılarlaimkanı ya da uzaktan eğitim gündeme gelebilir.

22 Mayıs 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

22 Mayıs 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 43' 30" R
Ay
Aslan
26° 17' 21"
Merkür
Koç
18° 07' 30"
Venüs
Koç
16° 11' 23"
Mars
Balık
20° 26' 15"
Jüpiter
Boğa
21° 11' 05"
Satürn
Balık
15° 26' 38"
Uranüs
Boğa
21° 40' 31"
Neptün
Balık
28° 31' 21"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
19° 57' 59"
Lilith
Başak
22° 00' 18"
True Node
Koç
15° 35' 12"
Son Güncelleme : 18/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>