İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Önceliklerini Belirliyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 90%
Para 30%
Sağlık 60%

Bugün, aşk haaytınızda ileriye doğru adım atmaya istekli olabilirsiniz. Belki de sizin için özel olan birine niyetinizi belli edebilir, evlenme teklifinde bulunabilir veya sizinle beraber olmasını isteyebilirsiniz. Veya şu anda evliyseniz, yeni bir ev satın almayı veya yaşam ortamınızı biraz iyileştirmeyi düşünebilirsiniz. Büyük düşünün ve hayallerinizi gerçekleştirme konusunda cesaretli olun.

İş yerinde büyük bir başarı elde etmek için gereken tüm yeteneklere sahipsiniz. Son zamanlarda, risk almak konusunda biraz daha cesaretli hissediyor olabilirsiniz. Evet, belki yeni şeyler denemenin zamanı geldi, orijinal fikirlerinizi sunmaya cesaret edin. Mevcut durum güvenli olabilir, ancak bu pek de eğlenceli değil. Kariyerinizden daha çok zevk alacak ve onu gerçekte kim olduğunuza göre ayarladığınızda daha başarılı olacaksınız. Bu önemli sıçramayı yapmanın zamanı geldi.

Son zamanlarda sizi meşgul eden para konusundaki endişelerinizin asılsız olduğunu anladınız. Bu size gerçekten bir rahatlatmış olmalı. fakat ilk bakışta bunu anlamak zor olabiliyor. Beyniniz hala bunu kabullenme aşamasında. İstediğiniz zaman istediğiniz kadar yazışmalarınızın ve banka hesaplarınızın üstünden geçin. Cevap yine aynı olacak: Her şey göründüğünden çok daha iyi gidiyor.

Hayatın adeta bir mücadele ve sen bunu muhtemelen biliyorsun. Zamanının büyük kısmı insanları fikirlerine inandırmaya ve onları ikna etmeye çalışarak geçiyor. Yine de, bugün bunlara enerjin yok gibi. Seçim kampanyası gezisine çıkmaya dair bir tutkun bugünlük bulunmuyor. Biraz dinlenmek ve stratejilerini gözden geçirmek isteyeceksin.Bugün kendinize birkaç hedef belirlemek için iyi bir gün. İstediğinizi elde etmek için atmanız gereken adımlara odaklanmanız biraz daha mümkündür. Büyük düşünmekten korkmayın! Bu "ulaşılamaz" hedefe doğru attığınız her adım hayatınızı geliştirecek ve zaman geçtikçe daha önce ulaşamadığınız şeyin artık avucunuzun içinde olduğunu keşfedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza gerekliği önemi verdiğinine emin olun. Eğer bugün birileri size iltifat ederse, sanki bu sizin için özel ya da anlamsızmış gibi davranmak yerine ona nezaketle karşılık verin. Aynı zamanda başkalarına karşı iltifatta bulunmak konusunda siz de cömert davranın. Bu size hiçbir şeye mal olmayacak ve bu sizin için altın değerinde bir şey olacak. Böyle bir şey karşısında nasıl mücadeleci olabilirsiniz ki?

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında, günlük hayatta yeni kişilerle tanışabilir, çevrenizden ve tanıştığınız kişilerden uzun vadede destek ve fayda görebilirsiniz. Araçlarla ilgili harcamalar ve yeni satın alımlar gündeminizde olabilir. İlişkilerde açık konuşmalar ve çocuksu bir enerji.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir İkizler burcuysan aşk hayatında yaşadığın belirsizliklerin olabilir. Bu belirsizlikleri biran öne giderip geleceğe odaklanmak istiyorsun. Hayata dair önceliklerini belirlemek istediğin bir gündesin. Yeteneklerin konusunda uzmanlaşmak için çeşitli dergi ve kitaplar edinebilirsin. Bu tür harcamalar seni ekonomik olarak zorlamıyor.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden birinin gerçek yüzünü görebilir ve hiç ummadığınız yüzleşmelerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Herkese karşı bu fedakâr olmamalısınız. Çünkü artık yaptığınız seçimlerin sorumluluğunu üzerinize almayı öğrenmelisiniz. Duygusal anlamda kendinizi kararlı, cesaretli ve özgüvenli hissedebilir ancak bunu yaşama adapte etmekte zorlanabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili bir seçim gününde olabilirsiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Fikirlerinizin hız kazandığı, yeni planlar yapacağınız bir gündesiniz. Kısacası hareket halindesiniz. Yazışmalar ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı ilişkilerinizde ani kopmalar yaşayabilirsiniz. Zevk aldığınız konulara da zaman ayırabileceksiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özelliklebaşarısı odaklı niyetlerinizde hızlı ve belirgin bir ivme yakalayabilirsiniz ancak olumlu ve yapıcı düşünmek oldukça önemli olacak.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız yakın dostluklar ve özel hayatınız olurken, aile büyüklerinizin genel sağlık durumu sizi geçici olarak endişelendirebilir. Aileniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili belirsizliklere, iletişim hatalarına açık bir gündesiniz. Size verilen her söz bugün tam yerini bulamayabileceği gibi, siz de bir söz verirken iki kere düşünmelisiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birine kalbinizi açmanız aslında düşündüğünüzden daha da kolay. Kafanızda senaryolar üretip kendinizi korkutmanızın ve bu ilişkiden soğutmanızın hiçbir anlamı yok. Partner adayınıza güvenmeye çalışmalısınız.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in Aslan burcuna girişi ile yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkiler önem kazanıyor.Önümüzdeki bir aylık dönemde kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Yeni eğitimlere katılmak ve seyahatler planlamak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Ay'ın da Aslan burcunda seyahat edeceği bugün iletişim trafiğiniz hızlı olacaktır.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize karşı dürüst olun ve hoşlandığınız kişiler arasından doğru seçimi yapın. Duygusal olarak, her şeyin sonunda iyi gittiğini düşünüyorsunuz. Finansal açıdan bazı iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz, fakat endişelenecek bir durum yok.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karar vermek üzereyseniz, temkinli olmanın tam zamanı. Planlarınızın dışına da taşmayın. Aktivitelerinize, duygusallıklarınız başka bir anlam kazandırıyor. Bugün, olumsuzluklar karşısında takınacağınız tavırlar çok önemli olacak

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 24' 12" R
Ay
Başak
10° 47' 22"
Merkür
Boğa
01° 23' 02"
Venüs
Boğa
21° 19' 57"
Mars
Koç
12° 23' 16"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 25"
Satürn
Balık
17° 52' 19"
Uranüs
Boğa
23° 18' 08"
Neptün
Balık
29° 21' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
21° 32' 52"
Lilith
Başak
25° 10' 09"
True Node
Koç
14° 53' 24"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>