İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte yaşadıklarınızı belleğinizden çıkarma gayretleriniz biraz boşuna gibi. Onu bir kez daha görme isteği içindesiniz. Bu isteğinizin, hoşluğu yanında ne tür sıkıntılar barındırdığını bilmeniz gerekir.

Öteden beri isteyip hazırlıklarını yaptığınız bir değişiklik, gerçeğe dönüştüğünde sizi biraz ürkütebilir, cesur olmanızda yarar var. Yakındailişkilerinizde müthiş sevinçler yaşayabilirsiniz.

Sıkışıklık ve rahatlık sürekli yer değiştiriyor. Bu hareketlilik içersinde şansınıza bir yere kadar güvenmelisiniz. Parayla ilgili moral ilişkiniz doğal olarak sürekli değişkenlik gösteriyor.

Gerekli durumlarda uyumsuz davranışlarla, esnek tavırları biraz yer değiştirin. Size kişisel isteklerinizle ilgili fırsatları tanımak istemeyen çok engeliniz var. Bunların bir kısmıyla uzlaşmak durumundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Girişken olduğunuz kadar çekingensiniz de. Ulaşılmazları elde ederek ve elinizin altındakileri kaçırarak ilginç bir karakter sergiliyorsunuz. Önünüze atılım yapmanız için fırsatlar çıkabilir, değerlendirip değerlendirememek sizin elinizde olacak. Uzun düşüncelere girmek, çevrenizdekilerin bu konudaki değerlendirmelerinden etkilenmek engelleyici olabilir.

23 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 09:15 Ay-Satürn görünümü, özgürce hareket etmeye, günü keyfinizce değerlendirmeye, hedefinize ulaşmaya davet ediyor. Ancak ilişkinizle ilgili konulardaki sorumlulukları göz ardı edemeyiz dostlarım. Saat 09:59-15:33 arasında Ay-Boşluk süresince, çevremizdeki insanların sıkıntıları bizi bir hayli rahatsız edebilir. Ancak hangi konuda olursa olsun halledilmesi mümkün olmayan durumlara karşı tedbirli olmakta yarar vardır. Saat 13:25 Ay-Kuzey düğüm görünümü, toplumsal hayatta kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi, duygularımızı net bir şekilde ortaya koymamızı, haksızlıklarla mücadele etmemizi sağlıyor. Çevremizle bağımız gayet güçlü. İşlerimizi yoluna koyarak, planladığımız şekilde hareket ederek ilerleyebiliriz. Her konuda gelişimden yanayız. Saat 15:33 itibariyle etkili Ay-Boğa burcu geçişi, bizi sakinleştiriyor, sevgi ve güvence duygusuna önem vermemizi sağlıyor. Baktığımız, dokunduğumuz, içinde yer aldığımız her ortamda sağlamlık ve uzun ömürlülük istiyoruz. İstiyoruz ki, kafamızda soru işaretleri kalmasın ve istikrarlı ilerlememiz mümkün olsun.

23 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarılı işlere imza atmak seni huzurlu kılıyor. Maddi konularda seni rahatlatacak bir görüşme yapabilirsin.

23 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni dostluklar kurabilir veya yeni çevreler içerisinde olabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz anlamında aceleci tavrınız hedeflerinize ulaşmakta engeller yaratabilir.

23 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde bazı konularda farkındalığınız artabilir. Bugün planladığınız konularda istediğiniz hızda harekete geçemeyebilirsiniz. Ticari işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. İlerleyen saatlerde bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir.

23 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı...

23 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partneriniz, dostlarınızla ilişkileriniz vehayatınızdaki iletişiminizde daha fazla çaba ve mücadeleye ihtiyacınız varken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için, geçmişten gelen olası borçlar sizi meşgul edebilirken, büyük parasal konulara girmemeli, kredi çekmek için başka bir günü tercih etmelisiniz. İlişkilerinizde vehayatınızda size zarar veren insanları görmeye başlayabilir, ilişkilerinizde buna istinaden belirli yol ayrımlarına gelebilirsiniz.

23 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizden son derece olumlu etkileşimler alacaksınız. Fiziksel aktiviteler için gayet uygun bir gün olacak. Özellikle öğleden sonra vücudunuzdan daha çok aklınızı çalıştıracaksınız.

23 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aman dikkat! Bugün patlamaya hazır bir bomba gibisiniz. Arkadaşlar veya grup içi diyaloglarda duygusal krizler yaşayabilirsiniz. Ani karar değişiklikleri, ilişkilerde gerginliğe yol açabilir. Diğer yandan plansız organizasyonlara dahil olabilirsiniz. Günü egosal çıkışlardan uzak, meditasyona ve bol oksijenli yürüyüşlere vakit ayırarak geçirmekte fayda var. Akşamüstü daha sakin ve huzurlu bir ortama kavuşacaksınız.

23 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

23 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 26' 54"
Ay
Akrep
27° 59' 46"
Merkür
Koç
26° 34' 27"
Venüs
Balık
21° 57' 57"
Mars
Balık
05° 11' 42"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 21"
Satürn
Balık
13° 20' 05"
Uranüs
Boğa
20° 40' 31"
Neptün
Balık
27° 49' 10"
Plüton
Kova
01° 49' 50"
Chiron
Koç
18° 48' 37"
Lilith
Başak
19° 49' 44"
True Node
Koç
15° 36' 15"
Son Güncelleme : 29/03/2024 19:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>