İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte yaşadıklarınızı belleğinizden çıkarma gayretleriniz biraz boşuna gibi. Onu bir kez daha görme isteği içindesiniz. Bu isteğinizin, hoşluğu yanında ne tür sıkıntılar barındırdığını bilmeniz gerekir.

Öteden beri isteyip hazırlıklarını yaptığınız bir değişiklik, gerçeğe dönüştüğünde sizi biraz ürkütebilir, cesur olmanızda yarar var. Yakındailişkilerinizde müthiş sevinçler yaşayabilirsiniz.

Sıkışıklık ve rahatlık sürekli yer değiştiriyor. Bu hareketlilik içersinde şansınıza bir yere kadar güvenmelisiniz. Parayla ilgili moral ilişkiniz doğal olarak sürekli değişkenlik gösteriyor.

Gerekli durumlarda uyumsuz davranışlarla, esnek tavırları biraz yer değiştirin. Size kişisel isteklerinizle ilgili fırsatları tanımak istemeyen çok engeliniz var. Bunların bir kısmıyla uzlaşmak durumundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Girişken olduğunuz kadar çekingensiniz de. Ulaşılmazları elde ederek ve elinizin altındakileri kaçırarak ilginç bir karakter sergiliyorsunuz. Önünüze atılım yapmanız için fırsatlar çıkabilir, değerlendirip değerlendirememek sizin elinizde olacak. Uzun düşüncelere girmek, çevrenizdekilerin bu konudaki değerlendirmelerinden etkilenmek engelleyici olabilir.

23 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:13 Merkür-Neptün olumlu görünümü, arzularınıza kavuşmanın, maddi-manevi anlamda güce ulaşmanın, sizin için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Kendinizi güvende hissetmeniz için ailevi-iş-ilişki anlamında güçlenmekten yanasınız. Bunlar olmadan hayatı olumlu bir pencereden görmeniz kolay değil. Şöyle bir düşündüğünüzde hayatınızda birçok eksik bulmaktasınız. İşte bu görünüm,konularında ve ailenizi ilgilendiren meseleler üzerinde gerçekçi düşünürsek, inatlaşmazsak doğru bir tespitte bulunmamız kolay olur. Saat 08:54 Merkür-Jüpiter karşıtlığı, başkalarıyla konuşmakta, onları anlamakta zorlanmaya neden olur. bir yandan her şeyi sağlamlaştırmak istersiniz. Ancak diğer yandan sinirlenmeye, tavır almaya, her şeyi fazla büyütmeye açıksınız. Bu görünüm, sağlıklı yaşamı önemsemek, gerginlikten uzak durmak, müzik dinlemek, yürüyüş yapmak, enerjinizi toplamak, zihninizi arındırmak için olumludur. Sırlarınızı herkese anlatmayınız. Olayları büyütmeyiniz. Bunlar halledilmeyecek problemler değildir. Yeter ki, biz bilinçli olalım. Saat 09:30 Ay-Neptün karşıtlığı, kararlarınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenizin mutlak gerekli olduğunu gösteriyor. İnsanlar dışarıdan baktıklarında belki ne düşündüğünüzü fark etmeyebilirler. Ancak siz dış dünyayı gayet iyi algılayabilirsiniz. En fazla yoğun olduğunuz alan eviniz sınırlarıyla alakalı meselelerdir. Daha önce dikkatinizi çekmeyen ayrıntılar bugün gözlerinizden kaçmaz. Duygularınızı açıklamak bugün kolay olmayabilir. Saat 09:59 Ay-Jüpiter görünümü, ev içindeki düzenlemeler, ihtiyaçların alınması yönünde olumludur. Yapmak zorunda kaldığınız işler olsa bile, bunları iyi organize edersiniz. Saat 10:10 Ay-Merkür görünümü, iletişimde bulunmanın, gözlem yapmanın ve akıllıca hareket etmenin bizi huzursuzluktan koruyacağını işaret ediyor. Ev sınırları içinde herkesin birbirine karşı anlayışlı olması gerektiğinden dem vururken, sözcükleri iyi seçmemiz gerektiğini hatırlatıyor. Saat 17:55 Ay-Pluto görünümü, iç dünyamızın derinliklerinde çaresizlik, çözümsüzlük, parasızlık, hastalık gibi zorlu durumlardan uzak kalma arzumuzun simgesidir. -Her şeyle baş edebilirim ancak bilinmeyen, apansız durumlar beni korkutuyor diye düşünebilirsiniz.

23 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğinin kişinin ilgisizliğinden dert yanabilirsin.

23 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle ilgili konularda ekstra masraf ve gider gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Herhangi bir eşya yenilemek veya tadilat gibi girişimlerde bulunabilir, ailenizden maddi beklentiler içerisine girebilirsiniz. Çalışma Hayatında ise otorite figürlerinin güvenirliğini kazanacağınız önemli bir gün.

23 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda yoğun bir gündeminiz olabilir. İletişim alanınızda, hareketlenmeler olabilir. Ortak yürütülen projeler veya işlerinizde, hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Bilgilerinizi pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. İfadeleriniz açık ve net olabilir. Maddi olarak, harcamalarınızda tutumlu olabilirsiniz. Aileniz ile ilgili konularınıza öncelik verebilirsiniz.

23 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla sevgi dolu yanınız size zarar verebilir. Etrafınızda sizinle olmak isteyenlerin sayısı dikkat çekici. Seçici davranmanız size oldukça fayda sağlayacaktır.

23 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partneriniz, dostlarınızla ilişkileriniz vehayatınızdaki iletişiminizde daha fazla çaba ve mücadeleye ihtiyacınız varken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için, geçmişten gelen olası borçlar sizi meşgul edebilirken, büyük parasal konulara girmemeli, kredi çekmek için başka bir günü tercih etmelisiniz. İlişkilerinizde vehayatınızda size zarar veren insanları görmeye başlayabilir, ilişkilerinizde buna istinaden belirli yol ayrımlarına gelebilirsiniz.

23 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Söz vermiş olduğunuz bir davet veya organizasyon devreye girebilir. İş alanlarınızda karşınıza güzel teklifler gelirse yerine getiremeyeceğiniz vaatler vermekten kaçının.

23 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatın sorumluluklarından ve omzunuza yüklediği dertlerden sıyrılmak için bugünü açık havada geçirin. Yeni yerler, yeni mekanlar keşfetmek size pozitif enerji taşır. İnatçı insanlara kendi fikirlerinizi kabul ettirmek için boşa enerji harcamayın. Günlük işlerinizdeki artış akşam sizi yorgun düşürebilir. Boşaltım sisteminize özen gösterin.

23 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

23 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 19' 30"
Ay
Akrep
26° 26' 31"
Merkür
Koç
26° 31' 24"
Venüs
Balık
21° 48' 40"
Mars
Balık
05° 05' 51"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 46"
Satürn
Balık
13° 19' 13"
Uranüs
Boğa
20° 40' 10"
Neptün
Balık
27° 48' 54"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 11"
Lilith
Başak
19° 48' 54"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>