İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkla yeni tanışıyormuş gibi enerjiksiniz. Ama cesaretinizi arttıracak atılımlar gerekiyor. Başarısızlık, çekingenlik gibi korkularınızı, üstlerine giderek ortadan kaldırabilirsiniz.

İş yaşamınızda, becerileriniz yanında bazı özgün düşüncelerinizi de sergileme ayrıcalığınız var, şanslısınız. Birtakım ayrıcalıklar, bazı duygusal tepkiler çekmenize yol açabiliyor, dikkat edin.

Çevrenizden bazı kişilerin sizin parayla ilişkinizi eleştirel bir biçimde dillendirmesi sizi fazla üzmemeli. Belli niyetlere dayalı eleştirel düşüncelerden etkilenmemelisiniz.

Duygu dünyanızda yavaş, yavaş kendini hissettirecek gelişmelere hazırlıklı olun. Size yönelik bir ilgiyi fark etmekte gecikmeyeceksiniz. Yaşamınızda köklü değişimler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki oldukça iddialı yeni insanlar hakkında yapacağınız isabetli tahliller, sonradan karşılaşabileceğiniz sıkıntıların önünü kesebilir. İş ve sosyal yaşamınızda bugünlerde yersiz kuruntulardan korunmalısınız. Mutsuz biri imajı, etrafınızda gelişecek olayları size karşı geliştirebilir. Sarsıldığını düşündüğünüz bir ilişkinizde her şey yerli yerinde duruyor, rahat olun.

24 Mayıs 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 08:34  itibariyle Oğlak burcunda ilerleyen Ay,hayatınızla ilgili konular üzerinde çalışmanın, dikkatle durmanın, sağlam olana yönelmenin doğru olacağını gösteriyor. Biraz yorulabilirsiniz. Her şeyi fazlaca ciddiye almanız gerekebilir. Bir türlü yerli yerine oturmayan durumlarla karşılaşırsanız bunları karamsar bir şekilde ele almayınız. Sözüne güvenilir insanlarla çalışmaya, işinizin takibini iyi yapmaya gayret gösteriniz. 24 Mayıs-17 Haziran tarihleri arasında Venüs burcunuz üzerinde ilerleyecek. Bu sizler için tabii ki bir çok açıdan olumlu, aktif edici bir süreçtir. İlişkilerinizde iletişim bir hayli yoğunlaşır. İnsanlarla bağlantılarda bulunmak, aşk hayatınızda hareketlilik, iki yönlü düşünmek, çabuk kararlar vermek gibi, yenilikler yapmak mümkündür. Bu süreci yöneten Merkür gölgeli günleriyle birlikte ay sonuna kadar etkili olacak. Daha dikkatli ve sağlam bir şekilde ilişkilerinizi gözden geçiriniz. Gelir geçer, temeli sağlam olmayan, güven uyandırmayan hiçbir olguya önem vermeyin. Maddi ve manevi anlamda da her durumu gözden geçirerek sağlam adımlar atmaya, ilişkilerde bulunun. Venüs-İkizler sürecinin,  hepimiz için olumlu haberlere, gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

24 Mayıs 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uygulamaya çalıştığını yeni işiniz konusunda karşınıza çıkabilecek sorunlara hazır olun. Fakat, kesinlikle kararlı bir şekilde davranmaya çalışın. Eğer, şartların zorluğundan dolayı düşüncelerinizi değiştirirseniz şimdiye kadar yaptıklarınız boşa gidecek. Bu nedenle, kısa süreli geri dönüşlerle durumu idare etmeye çalışın ve sonra tekrar devam edin.

24 Mayıs 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Oldukça çekici ve göze hoş göründüğünüz bir aylık süreç sizi bekliyor. Genel anlamda aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde de da şanslı olabilirsiniz. Ancak, bu hafta için ilişkilerde zorlanmalar olabilir, tartışmamalara girmemek önem taşıyor. Karşı cinsle cinsel çekimin arttığı günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Venüs İkizler burcuna geçiyor ve Venüs ve Mars arasındaki gergin görünüm kesinleşiyor(bir hafta boyunca etkili). İkili ilişkiler,birlikleri ve ortaklıklar açısından kontroldışına çıkan tutumları, kutuplaşmaları ve tartışmaları akla getiren ve aynı zamanda karşı cinsle etkileşimi arttıran bu görümlerle ilgili detaylı yazımı dün ele aldığım için bugün uzun uzun yer tutmuyorum. Pazartesi yazımı okumanızı tavsiye ederim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Mayıs 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı konularda konsantrasyon gerektiren olaylar yaşanabilir. Finansal işlerinizde yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. İşlerinizle ilgili alternatifleriniz artabilir. Önem verdiğiniz konularda güzel gelişmeler olabilir.

24 Mayıs 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle uyum içinde olmanıza rağmen geniş çapta plan yapmanız gerektiğini unutabilirsiniz. Bugün, geçici şeyler düşünmek yerine ayaklarınızın yere sağlam basmasını gerektiren işlerle uğraşmalısınız.

24 Mayıs 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tartışmalardan sakının ve ilişkilerinizi koruyun. Belli planlarınızın, anlaşmalarınızın veya düzenlemelerin hatalarının ayıklanıp tekrar şekillendirilmesi gerekiyor. Bugünlerde duyacağınız haberleri ve bilgileri dikkatle takip ederseniz, çok faydasını görebilirsiniz.

24 Mayıs 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı ve görüntünüzü güzelleştirmek, sosyal olmak için uğraşacaksınız. Kendinize vakit ayıracaksınız. Önümüzdeki 3 hafta boyunca kendinizi şımartacağınız şeyler yapacaksınız.

24 Mayıs 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün harcamalarda müsrif davranabilirsiniz.Partnerinizin veya eşinizin parasal sıkıntıları için yeni bir imkan ortaya çıkabilir. Borç, kredi ve vergilerin bütçenizi aşması durumunda ruhsal baskı hissetmeniz olasıdır. Önemli olan olumsuz bir dönüşüme ve iflasa karşı olası tüm mantıklı düzenlemeleri ve yükümlülükleri yerine getirmenizdir.Genel olarak ise; bugün Ay 07:40'ta Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Ciddi, sorumluluklarınızın bilincinde, kararlı ve çalışkan bir biçimde işlerinize yönelebilirsiniz. Oğlak günlerinde devletle, resmi kurumlarla, otorite figürleri ile ilişkilerde, finans, hesap, bütçe, planlama ve her türlü organizasyonda ilerleme kaydedebilirsiniz. Oğlak sizi biraz daha kasvetli ama daha gerçekçi kılacak bir atmosferi temsil eder. Abartılı tavırlar, rasyonel mantıktan uzak bir tutum geri tepebilir.Bugün Venüs İkizler burcuna geçiyor. Venüs İkizler burcunda yer aldığında kişi düşündüğünü hızla ve rahatlıkla ifade edebilir. Düşüncelerde zenginlik, bol sohbetli, edebi ve düşünsel kalitesi yüksek ortamlar yaratır. Venüs İkizler’de bilgi toplama merakı artar ve toplanan bilgi mükemmel bir biçimde kıyaslama ve oranlama yapmak için kullanılabilir. Ancak Venüs tüm artı niteliklerini İkizler burcunda bir avantajdan dezavantaja dönüştürebilir. İletişimde fazla konuşma ve bir adım yol alamama olabilir. Dedikodu ve tavşana kaç, tazıya tut bir tavır sergilenebilir.İkizler ticaretin gezegeni sayılan Merkür'ün yönettiği bir burç olduğu için ve Merkür'ün de Venüs'ün yönettiği Boğa burcunda yer alacağı için parayla ve para piyasaları ile ilgili konularda istikrarsız inişler ve çıkışlar görebiliriz. Venüs bu burçta ilişkileri, sosyalleşmeyi, yeni insanlarla kültürlerle tanışmayı kültürel faaliyetleri bilgi edinme arzusunu arttırır. Yenianlaşmaları yapmak eğitimlere katılmak istersiniz. Kardeşlerle, komşularla, yakın akrabalarla, okul arkadaşları veya öğretmenlerle daha sık görüşebilirsiniz.Venüs İkizler'de oldukça flörtçü olduğu için ilgi alanınız da genişler. Bazen aynı anda iki kişiden bile hoşlanabilirsiniz. Kime karar vereceğinizi bilemeyebilirsiniz. Edebi çalışmalar için güzel bir hazırlık ve planlama dönemi olabilir. Zihninizde nasıl yazacağınızı gayet güzel bir biçimde planlayabilirsiniz. Ancak bazen yazmaktan çok anlatmak daha cazip gelebilir.

24 Mayıs 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok gayretlisiniz. Bu gayretinizin mükafatını en kısa sürede göreceksiniz. Uzun zamandır yaptığınız plan nihayet lehinize sonuçlanacak. Parasal olarak da kazançlı çıkan siz olacaksınız. Parayla ilgili fırsatı değerlendirdiğinizde maddi durumunuz kat kat iyi olacak.

24 Mayıs 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 17' 17" R
Ay
Akrep
29° 35' 28"
Merkür
Koç
15° 59' 29"
Venüs
Koç
25° 45' 15"
Mars
Balık
26° 26' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 03"
Satürn
Balık
16° 11' 27"
Uranüs
Boğa
22° 06' 20"
Neptün
Balık
28° 46' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 24' 59"
Lilith
Başak
22° 51' 56"
True Node
Koç
15° 33' 32"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>