İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, her zaman olgun ve anlayışlı davranıyor. Bugün yine size çok hoş davranacak. Sizinle ilgili gelecek beklentilerini keşfetmeye çalışabilirsiniz.

Daha iyi bir organizasyonlayükünüz azalabilir. Bugün bu konuda bir konuşma yapabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz. Birbirinden kopuk çalışmalar işlerin iyi gitmemesine neden oluyor

Büyük harcamalar yapmadığınız için paranızın nasıl tükendiğini anlamıyorsunuz. Günlük küçük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün artıyor

Onu yeterince tanımadığınız için zaaflarını bilmiyorsunuz. Yeni tanışmaların arkasından daha az beklentili olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun hoşluklarla geçen bir hafta sonundan sonra duygusallığınızda biraz durulma görülebilir. Sevdiklerinizi bir araya toplama konusundaki becerikliliğinize kimsenin itirazı yok, ama bazen gereğinden fazla ısrarcı olabiliyorsunuz. Kendinizle ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Uygulama konusunda da son derece kararlı görünüşünüz başarıyı çabuklaştıracak.

20 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 03:28 Venüs-Chiron görünümü Cuma günümüzün ilk etkili enerjisidir. Aşk hayatımız, ilişki meseleleri ve kariyerimizle ilgili konularda ne gibi isteklerimiz var, neler bizi zayıf düşürmekte, nasıl bir çıkış yolu bulabiliriz bunları ele alacağız. Bunları güçlendirerek problemlerimizden kurtulabileceğiz. Saat 09:31 Ay-Neptün olumlu görünümü, bize,  yetenekli olduğumuz konularda ve alanlarda seçimlerimizi doğru biçimde yaparakhayatımızda başarılı olacağımızı söylüyor.  Sezgilerimiz, yaratıcı enerjimiz gayet yüksek. Saat 12:39 Ay-Jüpiter görünümü, sağlığımızı, işimizi, ailemizi ve geleceğimizi titizlikle gözden geçirmemizi ve ilerisi adına planlar yaptığımızın işaretçisidir. 20 Mayıs saat:17:36 - 21 Haziran saat:01:34 tarihleri arasında burcunuzda seyredecek Güneş, ay sonuna kadar etkili Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu nedenle yaptığımız işlerde istikrarımızın çok önemli olduğu bir dönemden geçiyoruz. Vereceğiniz kararlar ve planlamaların, kontrollerin meyvelerini ay sonuna doğru netleştireceğiz. O tarihe kadar, yeni bir projeyi yürürlüğe koyma, yolculuk, haberleşme, kişisel anlamdaki ilişkilerimizi mutlaka gözden geçirmeliyiz.   Problemli durumlar varsa veya arzu etmediğiniz bir takım gelişmeler nedeniyle canınız sıkkınsa bu gözlem işimize yarayacaktır. Saat 20:18 Ay-Pluto görünüm etkisinde, ihtiyaçlarımızı  daha fazla önemseriz. Kim bize  karşı ve kim bizimle beraber? Bütün bunları anlamak isteyebiliriz Hatta durumları lehinize çevirmek için olayları manipüle etmeniz dahi mümkündür. Fikirlerimizi ortaya koyma ve uygun alanlarda değerlendirme ihtiyacımız bugün oldukça yoğundur. Eğer şartlarımız nedeniyle bunları gerçekleştirmemiz zor ise, hem fiziksel hem de psikolojik anlamda rahatsızlık duyabiliriz. Saat 22:08 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hayatımıza işlerlik, verimlilik, yenilik katma arzumuzu işaret ediyor. Bu yenilikler için sorumluluk almak, ailemiz ve çalışma hayatımızla ilgili konuları yeniden gözden geçirmek yararlı olur. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzün istediği yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

20 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde her konuda sizi destekleyecek kişilerin olması, motivasyon gücünüzü arttırıyor. Özellikle bugün ailenizle aranızda gelişen önemli paslaşmalar sayesindegücünüz artacaktır. Maddesel konularda cömert bir tutum izlemeniz, pozitif bir enerjinin oluşmasına neden oluyor. Akşam saatlerinde daha aktif olacaksınız.

20 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşılaşacağınız her teklifi ve daveti doğru şekilde değerlendirmelisiniz. İlerlemek istiyorsanız dışarıda kalmak veya seyretmek yerine harekete geçmeniz gerekiyor. Mücadele veya rekabet içeren ortamlar söz konusu olabilir. Kişiler bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var. Bağlayıcı olmayan sözler veren veya sözünün arkasında durmayan kişiler sizi üzebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda tamamlanmalar olabilir. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. Eşinizle ilgili konular anlık değişikliklere neden olabilir. Yüzeysel ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Kendinizi çatışmaların içinde bulabilirsiniz. Parasal konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

20 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önünüzü görmek için kendinizden başlayarak değişime hazırlanmalısınız. Bu arada sosyal çevrenizle de ilgilenmeyi ve haberleşmeyi asla kesmemelisiniz.

20 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde umutlarınızın arttığı, olası her probleme mantıklı yaklaşımlarla çözüm bulabileceğiniz, partnerinizle görüşmeler yapabileceğiniz, yolculuklar ve eğitimlerden fayda göreceğiniz bir zaman diliminde iken, 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde aile büyüklerinize zaman ayırabilir, ilişkilerinizde yoğun sevgi ile hareket edebilir ve romantik bir zaman geçirebilirsiniz.

20 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ön planda olmaya özen gösterecek, planladıklarınızı hayata geçirecek girişimleriniz için çalışacaksınız. Sağlığınız iyiye gidecek. Sizi strese sokan konular uzaklaşmaya başlayacak.

20 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde sosyal ve dengeli davranışlarınız devam edecektir.Ancak öğleden sonra çalışma ortamınızda gizli kapaklı olayları araştırmak, gerçekleri açığa çıkarmak ve gerekirse sır tutma durumunda bulunabilirsiniz. Derin düşünce ve araştırmalara sevk olacaksınız. Hizmet alanınızda maddi ve manevi yardım bekleyenleri hatırlamanız da olasıdır.Genel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

20 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

20 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 12' 36" R
Ay
Oğlak
22° 15' 02"
Merkür
Koç
16° 48' 43"
Venüs
Boğa
00° 43' 35"
Mars
Balık
29° 33' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 19"
Satürn
Balık
16° 33' 21"
Uranüs
Boğa
22° 20' 04"
Neptün
Balık
28° 54' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 47"
Lilith
Başak
23° 18' 47"
True Node
Koç
15° 21' 42"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>