İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Rahat Hissediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Hem estetik anlamda hem de eşinizle iletişim kurma şekliniz söz konusu olduğunda, çekicilik ile ilgili öğrenmeniz gereken çok az şey kaldı. Muhtemelen bunların hepsini çok erken öğrendiniz. Bu alanda hala geliştirmeniz gereken şeyler, tamamen karakterinizin gücüne bağlı. Bugün bu konuyu biraz düşünseniz iyi olacak gibi...

Bugün, sıkı çalışmanızın karşılığını aldığını görebilirsiniz. Belirli bir kariyer hedefine nişan almış olabilirsiniz. Okulu bitirmeye ya da yeni birbulmaya çalışıyor da olabilirsiniz. Bazı cesaret verici haberler alabilirsiniz. Potansiyel bir işverenden haber alabilirsiniz. Ya da belki de eğitiminizi tamamlamaya yakın olduğunuzu göreceksiniz. Çok yakında, ne kadar ilerlediğinizi görüp memnun kalacaksınız!

Bugün sözleşme imzalamak ya da büyük alımlar yapmak için uygun bir gün değil. Bir markete gidin, tabii ki bonfile deüil hamburger alın. Paranızı güvende tutun ve biriktirdiklerinizden istifade edin. Bugün hiç bir şey hakkında görüşme yapmayın. Teklif kulağa ne kadar iyi gelirse gelsin, pazarlık ne kadar zorlayıcı olursa olsun siz yolunuza bakın.

Neden insanlardan kaçmak istiyorsun? Kendinle ilgili bir şeyler keşfetmekten mi korkuyorsun? Önemli bir değişim dönemi içindesin. Bu sana defalarca söylenmiştir ama duyduğun şeyden pek hoşnut değil gibisin. Yalnız kurt olarak, insanlara karşı korkunu sürdürüyorsun ve dünyadan soyutlanmış gibisin. Endişelenme. İninden kısa süre sonra çıkarsın.An itibariyla yoğun bir iletişim rüzgarı esebilir. Bir gün içinde onlarca e-posta alabilirsiniz. Ve bir sürü ziyaretçiniz olabilir! Sizi sekteye uğratacak hiçbir şeye elinizden geldiğince izin vermemeye çalışın. Bugün bitirmeniz gereken işlerin bir listesini oluşturun. Kendinize bir yol çizebilirseniz, gün içinde bazı bölünmeler dahi yaşasanız, kısa süre içinde her şeyi rayına oturtacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini fazlasıyla ciddi hissediyor olabilirsin. Bilsen de bilmesen de, neşelenmeye ihtiyacın var. Eğer biri seni komedi içerikli bir gösteriye davet ederse, kesinlikle git. Neşelenmeye odaklanman belki bir yarım saatini alır ama geceyi emin ol yerlerde yuvarlanırken tamamlarsın. Ayın en iyi gecesi olacak! Eğer becerebilirsen, kendini tahmin etmeye çalışmadan dur.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda adım atmaktan çekinmeyin. Fikirlerinizin ve planlarınızın peşinden gidebilirsiniz. Teklif sunabilir, tekliflerinizden olumlu yanıtlar alabilirsiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı programların bugün iptal olabilir. Plansızlık durumunu fırsata çevirmek için elinden geleni yapabilirsin. Sosyal hayattaki monotonluk canını sıkmıyor. Akşam saatlerindeki evinde vakit geçirmek sana daha cazip gelebilir. Yaşam alanında yapacağın değişimler kendini rahat hissettiriyor.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınız ile gerginlik yaşayabilirsiniz. Ani öfke patlamaları yaşanırken kendinize hakim olmaya çalışmalısınız. Bundan önceki sorunları nasıl aştıysanız bunu da aşmanızın bir yolu olduğunu hatırlayın.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde yapacak işlerinizi önceden planlarsanız daha verimli olabilirsiniz. Pratik düşünmenin tam zamanı.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşırı kontrolcü olmadan yaptığınız işlerin üstünden geçmeniz ve dikkatinizi vermeniz yapacağınız hataları önleyecektir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbiniz için değerli biri bazı zorluklarla karşı karşıyadır ve bugün ona kulak vermeniz gerekecek. Sabırsız hissetmeniz ve bu kişinin sorunları yüzünden hayal kırıklığına uğrama ihtimaliniz yüksek, ancak desteğinizi eleştirmeden göstermeniz hayati önem taşıyor. Hayatınızdaki çok önemli bir arkadaşlığı veya  bir ortaklığı etkileyebilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz. Planlarınızı yaparken, partnerinizin fikirlerini almalısınız. Sağlığınızla ilgili özverili davranın.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ikili ilişkiler önem kazanmaya başlayabilirler. Bireyselliği terk edip işbirliğine, ortaklığına veya grup çalışmasına yönelebilirsiniz. Bu sayede hem daha az yorulur, hem de işlerinizi daha süratli biçimde tamamlamanız mümkündür.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile evlilik hazırlıklarına girmeye karar verebilirsiniz. Bugün maddi durumunuzu tehlikeye sokacak adımlar atmaktan kaçının. Aile bireylerinizden veya arkadaşlarınızdan birinin size harika haberleri olacak.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinizde verdiği ödünlerin, ilişkinizi ayakta tuttuğunu görebilmelisiniz. Tek taraflı özveri, uzun vadede çözümsüz kalacak gibi görünüyor. İş hayatında duygusal yaklaşımlarınızı bir kenara bırakarak daha akılcı bir tutum izlemeniz gerekiyor. Başarılı günler yakında. Ani kararlar almaktan kaçının. Bazı tedirginlikler canınızı sıksa da bunların üzerinde fazla durmamalısınız. Dış görüşünüzle ilgili gereksiz harcamalar yapmaktan kaçının. Perhizi ihmal etmek size kilo aldırıyor.

24 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 07' 07" R
Ay
Terazi
14° 09' 32"
Merkür
Boğa
05° 10' 48"
Venüs
Boğa
24° 48' 00"
Mars
Koç
14° 31' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 20"
Satürn
Balık
18° 03' 31"
Uranüs
Boğa
23° 27' 56"
Neptün
Balık
29° 25' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 20"
Lilith
Başak
25° 28' 54"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>