İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Gereksiz Harcamalarını Kısacaksın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün bazı güzel geri dönüşler alabilirsiniz. Yetenekleriniz veya becerileriniz hakkında cesaret verici sözler duyabilirsiniz. Ya da eğer aşk hayatınızdaki çabalarınızın takdir edilip edilmediğini merak ediyorsanız, bu konuda önemli kişilerden içinizi rahatlatacak övgüler alabilirsiniz. Bugün, yeteneklerinize güveneceğiniz ve insanların da sizi takdir ettiğini göreceğiniz güzel bir gün olacak.

Hassas doğanız bugün vurgulanacak ve sezgilerinizin çok güçlü olduğunu göreceksiniz. Tek sorun, kendinize karşı gelen güçlü enerjilere karşı kendinizi açık ve savunmasız bırakabilirsiniz. Çevrenizde neler olup bittiğini fark edin çünkü sürecinizi manipüle etmeye çalışan birisi (veya bir şey) olabilir. Duygularınız çok önemlidir ve iyi bir saygıyı hak ediyorlar!

Bugün özellikle güzel görünüyorsunuz ve zinde görüntünüzle ışık saçıyorsunuz. Kendinizi çok sıcak ve diğer insanlara özellikle de küçük hayvanlara karşı sevgi yumağı olmuş halde görebilirsiniz. Eğer bir evcil hayvan sahiplenmeyi istiyorsanız, bunun için daha iyi bir gün olamaz. Kariyer ve maddi konular gayet yolunda gidiyor ve oldukça iyi bir yerdesiniz. Bu ruh hali uzun zaman sürecek gibi görünüyor. Günün keyfini çıkarın.

Bazı zıtlıklarla karşılaşabilirsin. Hafif, uçarı bir his neredeyse herkesi ele geçirmiş gibi. Bugün bu tarz enerjiler seni çevrelemiş olacak. Sadece seni değil; birçok insanı etkileyen kitlesel bir güç mevcut. Eğer insanlar yoluna çıkarsa, onlara izin verme; çünkü ne konuştuklarını bilmiyor olma ihtimali yüksek.Eğer bir şirketin insan kaynakları bölümünden sorumluysan, işe alım işlemleriyle ilgili meseleleri bir gözden geçirmende fayda var. Bir değişiklik yaparak yetilerini kanıtlamak için önüne koydukları diploma ve ödüller yerine insani faktörlere odaklanmayı dene. İnsanların özgüveniyle birlikte sana verdikleri güveni göz önünde bulundur. Bu bakış açısı düşündüğünden daha verimli olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz stresli olabilirsiniz ama altından kalkılamayacak kadar değil. Aklınız muhtemelen dünyevi işlerden ziyade son birkaç gündür zihninizi kurcalayan entelektüel, felsefi ve manevi konularda olacak. Düşüncelerinizin akışını serbest bırakıp dinlenerek ve bir şeyler okuyarak kendinizi şımartmak için ideal bir gün.

26 Mart 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kadersel durumlarla ve sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Geçmişte attığınız adımların sonuçları karşınıza gelebilir. Elinizde olmayan durumlarla inatlaşma halinde olmamalı.

26 Mart 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay bugün toprak burcunda hareket ediyor. Evin dekorasyonunda değişiklik yapmak isteyeceksin. Eksiklerini tamamlamak için alışverişe çıkma planların olabilir. Birikim yapmayı düşündüğün bugünlerde, gereksiz harcamalarını kısmayı düşüneceksin. Çevrendeki kişilerin davranışları seni rahatsız edebilir.

26 Mart 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişken doğanızı bir avantaja dönüştürün ve bugün duygularınızın da desteğini alarak alacağınız kararları düşünün. İkili ilişkilerinizde son sözü söylemeniz gerekebilir. Haklı haksız, suçlu suçsuz aramak burada sizin için bir çözüm olmayacaktır, olayları birbirinizi hırpalamadan değerlendirmelisiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Ailevi konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişte kalan konularla tekrar ilgileneceğiniz zamanlar var. Gün içinde duygusal konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar sayesinde rahatlayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işler daha karışık hal alabilir.

26 Mart 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan biraz vurdumduymaz görünerek partnerinizin isyan etmesine neden olabilirsiniz. Bu kadar rahatlık iyi sonuç vermeyebilir.

26 Mart 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev, aile, yaşadığınız yer, mekân ve yuvayla ilgili konular gündeminizde olabilir. Beslenme ve yemek konularıyla ilgilenebilir, keyifli sofralarda konuk ağırlayabilirsiniz. İletişim konusunda hassas davranmaya devam. Güneş Venüs kavuşumu size sosyal yaşamınızdan bir aşk ve ilişki getirebilir. Arkadaşlarınızdan bolca destek de görebilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün meditasyon yaparken henüz içinden çıkmadığınız sorunlar için çözüm yolları rahatlıkla bulabilirsiniz. Demek ki biraz dinginliğe ve sessizliğe ihtiyacınız varmış. Bunu aklınızda tutun, lazım olabilir!

26 Mart 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Organizasyonlar vebirlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir.

26 Mart 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızdaki yakın ilişkilerde bazı beklenmedik gelişmeler yaşamanız mümkün olabilir. Bu gelişmeler nedeniyle, yeni görevler veya sorumluluklar yüklenmek zorunda kalabilirsiniz. Bunların sizi gerilime sokmasına izin vermeyin.

26 Mart 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizden memnun değilsiniz. İş hayatınızda karşınıza engeller çıksa bile ilerlemeye devam edin ve hedeflerinize odaklanın. Gün içinde fiziksel olarak daha aktif olmaya çalışın.

26 Mart 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerdeki sıkıntılı haliniz sevgilinizin gözünden kaçmıyor. O da, bu sıkıntıların nedenlerinizi ilişkinizde arıyor. Sıkıntınızın asıl kaynağını onunla paylaşın. Sizi istismar edip kullanan bir çalışma arkadaşınız var. İyi niyetiniz bunun farkına varmanızı engelliyor. İşlerinizle ilgili bir seyahate çıkmanız ve döndükten sonra çok çalışmanız gerekebilir. Maddi anlamda güzel gelişmelerin olabileceği olumlu bir dönemdesiniz. Metabolizma hızınız bu aralar yavaş. Kilo problemi yaşamanız olası.

26 Mart 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 33' 12" R
Ay
Başak
00° 18' 38"
Merkür
Boğa
00° 15' 51"
Venüs
Boğa
20° 14' 51"
Mars
Koç
11° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 56"
Satürn
Balık
17° 48' 41"
Uranüs
Boğa
23° 15' 04"
Neptün
Balık
29° 20' 08"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 10"
Lilith
Başak
25° 04' 17"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>