İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Farklı Planlara Hazır Ol! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 10%

Hiç politik bir insan değilsiniz. Muhtemelen oyunlar çevirme ve ilerleyebilmek için ittifaklar kurma konusunda fazla sabrınız yok. İyi ve dürüst bir vatandaş olmak ve günün sonunda eve gitmek gibi sorumluluklarınıza odaklanmayı seviyorsunuz. Fakat biraz daha cazibenizi kullanmanın ve kurnaz olmanın size fayda sağlayacağını düşünebilirsiniz. Çok pasif bir bakış açısı benimseyerek altın fırsatları kaçırmış olabilirsiniz. Çevrenize karşı daha güçlü bir görüntü sergilemek sizin yararınıza olabilir.

Bugün emniyet kemeri taktığınızdan emin olun. Beklenmedik şeyler kapıda, bu yüzden duygusal ve fiziksel olarak hazırlıklı olmak iyi olacaktır. Kararsız olduğunuzu fark edebilirsiniz, ancak harekete geçtiğinizde, hareketleriniz güçlü patlamalar ile açıkça kendini belli edeceklerdir. Hayallerinizi canlı tutmak için çalışın. Başarılı olmanız için dışarıda gereken kaynaklara sahip insanlar var. Onları arayın ve hedeflerinizi onlarla paylaşın.

Doğru olanı savunmakta tereddüt etmeyin. Bu güçlü insanları karşınıza almak anlamına gelse de. Bugün en ufak adaletsizlik bile katlanılır gibi değil. Sizi fikirlerinizi söylediğinizde - çünkü bugün bunu yapmak zorunda hissedeceksiniz - diğerleri de size saygı gösterecek. Uzun bir zaman böyle olacak ve bu size harika güzellikler getirecek.

Biraz agresif hissediyorsun. Önemli bir konuda ilerlemek için daha da bastırıyorsun. Yoluna kimsenin çıkmasına izin vermeyeceksin. Bu günlerde, artık geminin limana yanaşma zamanının geldiğini düşünüyorsun. Fakat biraz daha sabır; gelecek. Birkaç hafta daha sabırlı olabilirsen, büyük bir dönüm noktasıyla karşılaşacaksın. Başarılı bir döngüye gireceksin.Arkadaşlarınızla veya akrabalarınızla yapılan bazı konuşmalar, geçmişte baskılanmış olabileceğiniz eski travmatik anıları ortaya çıkarabilir. Bu, son zamanlarda karşılaştığınız birçok engele ışık tutabilir, böylece bu duyguları serbest bırakabilir ve engelleri ortadan kaldırabilirsiniz. Bir kez engelleri kaldırırsanız artık sınırınız gökyüzü olur! Kişisel gücünüz ve özgüveniniz her zamankinden daha güçlü olmalı. En iyisi için devam edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşünceleriniz ve duygularınız özellikle bugün biraz kararsız. İnsanlarla iletişim kurmak bugün biraz zorlu olabilir, bu yüzden dilini tutman gerek. Uyuşturucuya ya da alkole düşmek konusunda dikkatli ol çünkü durman gerektiğinde buna karşılık içinde çok az bir istek oluyor. Keyifli ve yüksek enerjili bir hayal dünyan var, bu yüzden biraz kaçmakta özgürsün. Sadece eve güvenli bir şekilde geri dönebileceğinden emin ol.

27 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün evinizde bir toplantı ortamı oluşabilir. Astroloji, metafizik, çevrecilik ve sanat gibi alanlardaki insanlarla bir araya gelebilir etkileyici tartışmalar içine girebilirsiniz. Bununla birlikte dolabınızı yenilemek alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Ancak mali durumunuzu biraz daha düzene sokmalısınız.

27 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarının beklenmedik bir şekilde değişeceği bir gün seni bekliyor. İlerlemekte sıkıntı çektiğin konular olsa da gün içinde karşılaşacağın gelişmeler bu aksaklıkları açıyor. Yeni kişilerle diyalog kurmak beklenmedik bazı fırsatların ön ayağı olabilir. Sağlık problemi yaşayan yakın bir arkadaşın sosyal hayatında daha temkinli davranmana yol açıyor. İkili ilişkilere karşı hazır hissetmediğini düşünebilirsin.

27 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız şu günlerde biraz daha fazla sıkılmış ve kendinizi yönsüz hissedebilirsiniz. Bu duygulara kapılmayın. Çevrenizdeki kişilere kendinizi anlatmaya çalışırken yanlış anlaşılabilirsiniz. Dargınlıkları sona erdirmek için bir adım atmanız yeterli. Evde olmaktan vazgeçemeyin.

27 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konular tarafından çevrelendiğinizi hissedebilirsiniz. Sabah saatlerin de zevklerde düşkünlük söz konusu. Bugün hareketli ve iletişime dayalı bir gündesiniz. Gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Bu konuda kabullenme içine girmek sizi rahatlatabilir. Akşamüstü kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz.

27 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde partnerinizi kontrol etmeye çalışmayın ya da mesleki konularda daha olumlu bir tutum sergileyin. Olumlu düşünmek olumlululuk getirecektir.

27 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yolculuklar, eğitim öğretim faaliyetleri yabancılarla yapılan işler konusunda başarı elde edebilir, görüşmelerinizden olumlu sonuç elde edebilir ve arkadaş çevrenizin desteğini görebilirsiniz. Akşam üzerinden itibaren ilişkilerinizde olumlu diyaloglar geliştirerek sevgi dolu paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir zamandasınız.

27 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayal gücünüzün entelektüel birikiminizle birleşmesi bugün evinizde yaratıcı düzenlemeler yapmanıza yardımcı olabilir. Küçük ya da büyük olması önemli değil. Evinize alacağınız yeni bir bitki bile bunun için önemli bir adım olacaktır.

27 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Boğa burcunda seyahat ediyor. Bugün kendinizi içe dönük hissedebilirsiniz.Başkalarıyla iletişimde olmak yerine kendi duygularınızla ilgilenmek iyi gelecektir. Spiritüel yönünüzü güçlendirmek ve enerji çalışmaları yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

27 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaş ve akraba ilişkileriniz ile iletişimleriniz, bugün, sizi en çok dinlendirecek ve keyiflendirecek kavramlar olacaklardır. Gerginlikten uzak kalmanız, iyimser bir ruh hali içinde biraz rahatlamanız mümkündür.

27 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hiç beklemediğiniz güzellikle gelişmeler söz konusu olabilir. İkizler burçlarının bu dönem ikili ilişkilere, ortaklıklara ve özellikle romantik ilişkilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Bu konularda bir dönüşüm söz konusu. Ailenizden aldığınız destek size iyi geliyor.

27 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; her ne kadar duygularını ifade etmekte zorlansan da sosyal hayatında aktif olabilirsin. Kariyerini etkileyecek anlaşmalar ya da görüşmeler yapabilir, finansal destekler alabilirsin. Yaşamına dair girişimlerin alt yapısını hazırlayarak, risk almadan ilerlemek isteyebilirsin.

27 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 19" R
Ay
Oğlak
12° 43' 10"
Merkür
Koç
16° 34' 33"
Venüs
Koç
29° 51' 13"
Mars
Balık
29° 00' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 25"
Satürn
Balık
16° 29' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 22"
Lilith
Başak
23° 14' 04"
True Node
Koç
15° 23' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>