İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Önemli Bir Sürecin Arifesinde Olabilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 100%

Lüks eşyalara yaptığınız harcamalar, kemerinizi biraz sıkmanız gerektiğini hissettirebilir ve bu sizi biraz üzebilir. Kendinizi çok fazla suçlamamaya çalışın. Hepimiz bunu zaman zaman yapıyoruz. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgilinizle bir araya gelip bir oyun, konser ya da filme giderek bu üzüntüden kurtulun. Herhangi bir proje üzerinde çalışıyorsanız, ona zaman ayırın.

Bazı meslektaşlarınızla aynı türde bir eğitime sahip olmadığınız için sık sık kendinizi utanmış hissediyorsanız, bugün sizi arkanızı sıvazlayan o kişiler olacak. En büyük varlığınız işleri becerebilme yeteneğiniz bunun yanı sıra her anlamda çok pratik bir anlayışınız var. "Sahada" tecrübe edinmiş olan kişilerin en fazla bir ya da iki fazlası vardır. Onların kendi alanlarında tecrübeleri var.

Çok yoğun bir günü ardınızda bırakmış olabilirsiniz, fakat bugüne odaklanmada zorluk yaşıyorsunuz. Geçmişteki çok fazla mesele canınızı sıkıyor. Yıllar önceki eski duygusal travmalar, parasal sorunlar hala başınızı ağrıtıyor hatta uzun süre önce gördüğünüz rüyalar bile hala aklınızda olabilir. Bununla savşamayın çünkü bu bir iyileşme süreci. Geçmiş endişeleriniz ortaya çıksınki siz daha pozitif şeyler için hayatınızda yer açın. Kafanıza takmayın!

Harika bir gün geçireceksin. Adeta tuttuğun her şey altın olacak! Günün olayları seni doğru yöne götürüyor olacak. Sakin ve verimli olmanın keyfini çıkaracaksın. Ama fark edemeyeceğin nokta, bunun her gün yaşanabileceğidir. Bugün nelerin yolunda gittiğini görmek için vakit ayır ki yarın da aynı yöntemleri uygula!Son zamanlarda çalıştığınız şirkette bazı güçlüklerle karşılaşmış olabilirsiniz. Çalışanların huzurunu kaçıran kurumsal değişimler ya da birleşmeler olabilir. Bu durumların bilincinde olmalısınız, ancak paniğe kapılmayın. Vaat ettiğiniz başarıya ve istikrarınıza dair olumlu tepkiler alabilirsiniz. Muhtemelen yerinizi koruyabilecek ve fırtınalara göğüs gereceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizinle konuşmak biraz zor olacak. Siz, herkesin kolayca etkileyebileceği bir kişi olduğunuz halde bugün size anlatılan her şeyi dinliyor ve eleştiriyor olacaksınız. Duygusal ya da belirsiz hiçbir şey kafanıza giremeyecek. Sanki beyninize, sadece izin verdiğiniz şeyin içeri girmesine izin veren çok iyi bir filtre takmış gibisiniz. Bugün gerçek bir uzman gibi görüneceksiniz. Çok fazla gösteriş yapmamaya dikkat edin!

22 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda paranın banka hesabınızdan çok hızlı bir şekilde aktığını hissedebilirsiniz ve bu sizin için endişe kaynağı olabilir. Eviniz için dekorasyona, aile ve arkadaşlarınıza çok fazla para harcadığınızı hissedebilirsiniz. Endişelenmeyin sadece daha planlı ilerleyin.

22 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendin için daima iyi düşünceler besliyorsun. Kariyer konusunda hedefleri olan bir İkizler burcuysan, senin adına çok özel bir süreç başlıyor. Geleceğin adına önemli görüşmelerde bulunabilirsin. Kendi gelişimin için bazı online sertifika programları ile ilgilenebilirsin. Bu meraklı yapın sana yakın olan bazı insanlar tarafından yanlış anlaşılabilir. İlişkiye başlama sürecinde olan bir İkizler burcuysan son zamanlarda hoşlandığın kişiye kendinden çokça bahsediyorsun

22 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugünlerde telefon trafiğiniz artmış olabilir. Dedikodular ve yanlış iletişim şekillerine dikkat etmelisiniz. Üçüncü şahıslardan gelen herhangi bir haberin doğruluğunu bilmeden yaymamalısınız. Evinizde yaratıcı işler içinde olmayı seçin.

22 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Akademik konularla ilgilenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Elde olmayan nedenlerden dolayı başınıza gelen olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Uğraştığınız işlerin sonuçlarını beklemek sizi yorabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel gelişim için uygun bir gündesiniz. Bir eğitime başlamak ya da bir konuda kendinizi geliştirmek için uygun bir gün., Ayrıca yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Satürn'ün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte uzaklarla, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda ciddi ve önemli konuların gündeminize gelmesi söz konusu olabilir. Yurt dışı bağlantılı işler ya da yabancılarla paylaşılan sorumluluklar gündeme gelebilir.

22 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunmak zorunda olduğunuz bir yerden partnerinizle daha fazla zaman geçirebilmek için erken ayrılmak isteyeceksiniz. Birlikte zaman geçirmek sizin için her şeyden önemli.

22 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn, bugün itibariyle Kova burcuna giriş yapıyor. Önümüzdeki günlerde yurt dışı, hukuk ve eğitimle ilgili konularınız ön planda olacaktır.Eğitim hayatınızı ilerletmeye yönelik kararlar alabilirsiniz. Mars ile Jüpiter kavuşumu kredi ve borç arayışınız için destek sunuyor.

22 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün alacağınız etkiler, yakın ilişkilerinizde olumlu gelişmeler olmasını sağlayabilirler. Açık ve uyumlu iletişim ile sıkıntıların kimseyi kırmadan dile getirilmesi ve çözüm bulmak için ortak hareket edilmesi, günün ana konusu olabilir.

22 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Belki uzaklara gittiğiniz yerden döndünüz ama ruhunuz hala oralarda. Hukuki anlamda kafanıza takılan bazı konular söz konusu olabilir. Bu ara toplum önündeki imajınız her şeyin üstünde. Hızlı hızlı arkadaşlarınızı elemeyin. Biraz daha veri olsun elinizde.

22 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün Satürn'ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki iki buçuk yıl yüksek eğitim ve akademik konular gündeminde olacak ve ciddi bir çalışma temposu gerektirecektir. Gün içinde psikolojik olarak biraz sıkılmış hissedebilir; kendini dış dünyadan soyutlamak isteyebilirsin. Bir dönüşüm zamanında olsan da bugün akışta kalmayı tercih etmelisin.

22 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 32' 18" R
Ay
Kova
11° 01' 33"
Merkür
Koç
17° 22' 23"
Venüs
Boğa
02° 24' 43"
Mars
Koç
00° 36' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 13' 29"
Satürn
Balık
16° 40' 33"
Uranüs
Boğa
22° 24' 46"
Neptün
Balık
28° 56' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 24"
Lilith
Başak
23° 27' 54"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>