İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kararsızlık Hâkim Olacaktır Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2020, Perşembe

Aşk 30%
Para 40%
Sağlık 20%

Aşk ve romantizm bugün ön planda, ancak nasıl davrandığınız konusunda pratik olmak önemli. İlişkilerinizin kıymetini bilin. Aşk, mutlaka her şeyin mükemmel ve masallardaki gibi olması anlamına gelmez. Sağlıklı bir ilişki sürdürmek için çoğu zaman planlama ve disiplin gerekir. Bu unsurları oldukça iyi bir şekilde birleştirebilmelisiniz, bu enerjiden en iyi şekilde yararlanın.

Bugün adım atmanız vearkadaşlarınızın daha iyi iletişim kurması için yardım etmeniz gerekebilir. Doğuştan liderlik yeteneklerine sahipsiniz ve bugün bunları kullanmak isteyebilirsiniz. Bazı meslektaşlarınız birlikte çalışmakta zorlanıyor olabilir. Sorumlulukları eşit olarak paylaşmıyor olabilirler. Onlara işbirliği ve takım çalışması sanatında rehberlik etmeniz gerekebilir. Bugün yapıcı olup, onlara yumuşak bir şekilde yön önermekten korkmayın. Rehberliğinizden yararlanacaklar.

Bazı canlı ve güzel rüyalar ya da hayaller sizi uyandırıp yeni fırsatların farkında olmanızı sağlayabilir. Bunlar doğası gereği yaratıcı fırsatlar olabilir bunlardan faydalanmanız gerek. Bu aydınlanma uzun süredir sizdeydi fakat hiç farkında değildiniz. Alışık olmadığınız için bu durumu hayatınızdan çıkarmayın. Fırsatları değerlendirin ve sizi nereye götüreceğine bir bakın. Şansınız yakında dönecek!

Bugün en iyini peşinden koş; sakın ola ki azla yetinme. Hayatının her alanında verimlilik saçabilmene olanak sağlayan, genişlemeye yatkın bir enerji havaya hakim. Durumun kontrolünü eline al ve duygularını da önemseyerek hareket et. Bir şey yapmaya karar verdiğinde, sırf birileri ya da birilerinin duyguları zarar görebilir diyerek kendini tutma. Bil ki herkes başının çaresine bakabilir. Sen sadece kendinden sorumlusun. İçselliğin adına en iyi olanı yapmalısın.Duygusal ilişkilerinde talep ettiğin şey ile ilgili bir şeyi çözmen gerekiyor. Kendini muhtaç durumdaki insan pozisyonuna koymaya devam ettiğin sürece, bağlılık korkunu aşamayacaksın. Tüm hayatın boyunca ürkek ya da sıkılgan olmaya veya Don Juan'ı oynamaya devam edemezsin. Bu meseleyi bir düşün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının sizi sindirmesine pabuç bırakmayın. İnsanlar bir hayli çok kendilerini övebilir, ancak sözlerinin arkasında çok az şey olması muhtemel. Elinize geçen fırsatları ıskalamamaya dikkat edin. Bugün kendinize ve kendi gereksinimlerinize önem vermelisiniz. İstediğinizi elde etmenizi sağlayacak girişken adımlar atın. Son zamanlarda tanıştığınız kişilerle bağlantı kurun. Zira kalabalık ortamlara girmenizde fayda var.

19 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızdaki özel kişi çok çalışıyor olabilir, onun için zorlanmaya ve sizin için hayal kırıklığına neden olabilir. Fazla mesai saatleri, birlikte kaliteli zaman geçirme arzunuzu etkileyebilir. Ancak bu sürecin geçici olduğunu unutmayın, kontrolünüzü kaybetmeyin.

19 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Motivasyon olarak kendini ne kadar yükseltmek istesen de karasızlığın ağır basabilir. Kendine sıfırdan yeni hedefler belirlemek yerine yarım bıraktığın işlere geri dönmen gerekebilir. Çalıştığın işteki yoğunluk bir türlü bitmek bilmeyebilir. Mesaiye kalma fikri şimdiden aklına geliyor. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinin son zamanlarda artan harcamalarını onu incitmeden eleştiriyorsun.

19 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza dikkat etmeli ve sizi ruhsal anlamda yoracak olan olaylara karşı şartları zorlamadan geri planda kalmalısınız. Arkadaşlarınızla olmak ya da ne olacak ki fikrinden uzak durun. Bırakın bu sosyal uzaklaşma çevrenizin size özlem duymasına neden olsun.

19 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yoğun telefon konuşmaları içinde güne başlayabilirsiniz. Yeni ufuklara açılma isteği içinde, tatil planları yapabilirsiniz. Yabancılarla ilişkili konular gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizin sonuçlanması için beklemek zorunda kalabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmaktan keyif alacağınız zamanlar var. Beklemede kaldığınız zamanlarda rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruh halinizde değişim, iyileşme ve şifalanma durumu söz konusu. Toprağın yağmur görmeye başladığı sürece girdiğiniz için sizin de içiniz ferahlayacak.

19 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

19 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizle ilgili belgelerle hemen ilgilenmeye başlamanız gerekli. Bunları dosyalayıp ilgili departmanlara ulaştırmak bugün sizin sorumluluğunuzda olacak. Acele etseniz iyi olur.

19 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Kova burcunda seyahat edecek. Yurt dışı, hukuk ve eğitim konuları bugün ön planda olacaktır.Sabah saatlerinde Ay ile Uranüs sert etkileşim içinde olacak. Din ve felsefe konularında derin farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatın hoş ve eğlenceli alanlarına kaymak için büyük bir istek duyabilirsiniz. İşlerinizi bile bu alanlarla ilişkilendirmeyi, faaliyetlerinizi bu şekilde sürdürmeyi düşünebilirsiniz. Konuyla ilgili olarak çeşitli planlamalara başlamanız da mümkündür.

19 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Psikolojik konulara eğilmek, derinleşmek, sorgulayıcı bir tutum içinde olmak sizin için bugünün temaları arasında. Konsantrasyon gücü gerektiren işlere odaklanabilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; yurt dışı işlerine, seyahat planlarına veya akademik işlerine kafa yorman gereken bugün de şanslı olduğunu ve pozitif bir ruh halinde olduğunu bilmelisin. Başvuru yaptığın bir eğitim fırsatı için olumlu bir geri dönüş alabilirsin. Gün içinde iletişimde olumsuz koşullara rağmen uyumlu tavrını elden bırakmayacaksın.

19 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 59' 25" R
Ay
Balık
16° 56' 57"
Merkür
Koç
18° 45' 16"
Venüs
Boğa
05° 31' 33"
Mars
Koç
02° 33' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 53' 31"
Uranüs
Boğa
22° 33' 28"
Neptün
Balık
29° 01' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 52"
Lilith
Başak
23° 44' 43"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>