İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorumluluklar Yoruyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün bir şekilde sinir bozucu bir gün olacak. İş arkadaşlarınız, daha çok işbirliği yapmanız ve daha az bireysel olmanız konusunda ısrarcı olabilir. Ekiple birlikte çalışmayı reddettiğiniz için size kırgınlar. Aslında, isyankarlığınız bir noktada sizi disiplinli olmaya itebilir. Kariyerinizde hızlı bir şekilde ilerlemenize zemin hazırlayan otoriter duygu ile bu zorlukların üstesinden geleceksiniz.

Bugün sizin için son derece verimli bir gün olabilir. Çalışmak için iyi bir bir bilgi birikimine sahipsiniz ve bu durum, günlük çalışmalarınız için size büyük katkı sağlayacaktır. Bu ayrıca hayatınızda daha uzun vadeli trendlere bakmak için mükemmel bir zamandır. Bundan beş ya da on yıl sonra hayatınızı düşünün ve şu anki hareketlerinizin geleceğini nasıl etkilediğini düşünün. İleriye gitmek için plan yapın.

Hissettiğiniz sıradışı duygulara veya gördüğünüz hayallere dikkat edin, onlarda sizin için önemli şeyler olabilir. Size ilginç gelen şeyleri not etmeye çalışın. Bir şeyleri anlamanız ve açıkca kavramız için günler geçebilir. Sonrasında, aldığınız notlarınıza şükredeceksiniz. Bir terapiste veya yakın bir arkadaşınıza içinizi dökün. Objektif bir ikinci taraf, bu bilgilerin hayatınızı doğrudan nasıl etkileyeceğini analiz etmenizde yardımcı olacaktır.

Eğer birisi bir partnerlik teklifiyle sana yaklaşırsa bu konuyu ciddi bir şekilde düşünüp değerlendirmelisin. Her ne kadar aklında olmayan bir şey olsa bile; günün enerjisi başarılı işbirliklerini ve partnerlikleri destekliyor olacak. Otur ve bu kişiyle konuş. Fikirlerinizi yazın ve planlarınızı oluşturun. Görmezden gelmeyin; her şeyi ölçüp tartın. Her şeyi berrak bir şekilde görebilmek için analitik becerilerine güvenebilirsin.Bugün sizinle konuşmak biraz zor olacak. Siz, herkesin kolayca etkileyebileceği bir kişi olduğunuz halde bugün size anlatılan her şeyi dinliyor ve eleştiriyor olacaksınız. Duygusal ya da belirsiz hiçbir şey kafanıza giremeyecek. Sanki beyninize, sadece izin verdiğiniz şeyin içeri girmesine izin veren çok iyi bir filtre takmış gibisiniz. Bugün gerçek bir uzman gibi görüneceksiniz. Çok fazla gösteriş yapmamaya dikkat edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Annenizin etkisi bugün aklınızda olabilir. Annenizin geçmişte ve günümüzde nasıl düşündüğünüz, hareket ettiğiniz ve hissettiğiniz üzerinde muazzam bir etkiye sahip olması muhtemeldir. Her burç için, karşıt bir burç vardır. Sizin için İkizler, karşıt burcunuz İkizler. Eğer anneniz karşıt burcunuza mensup ise, çatışma ve yanlış anlaşılma daha kolay meydana gelebilir. Onu ve ilişkilerini anlamanıza yardımcı olmak için bugün onun burcu hakkında bilgi edinmek için zaman ayırın.

21 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda paranın banka hesabınızdan çok hızlı bir şekilde aktığını hissedebilirsiniz ve bu sizin için endişe kaynağı olabilir. Eviniz için dekorasyona, aile ve arkadaşlarınıza çok fazla para harcadığınızı hissedebilirsiniz. Endişelenmeyin sadece daha planlı ilerleyin.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçerisinde bulunduğun her ortamda sorumluluğu üstüne alan yapın her zamankinden daha fazla yorulmana sebep olabilir. Sosyal ilişkilerinde daha kararlı olduğun bir gündesin. Kardeşinin arada kaldığı bir konuda ona yardımcı olurken gerçekçi tavrından taviz vermiyorsun. Evinin dağınık olduğunu düşünüyorsan detaylı bir toparlama ve temizlik işleri seni bekliyor.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili istenmeyen birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz. Geçmişi tekrar konuşmak yerine uzlaşmacı bir tavır içinde sorunları çözmelisiniz. Mümkün oldukça yazışmalar ve görüşmeler içinde olmak yerine telefonda iletişimi seçin ve lütfen evinizden çıkmayın. 

21 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Akademik konularla ilgilenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Elde olmayan nedenlerden dolayı başınıza gelen olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Uğraştığınız işlerin sonuçlarını beklemek sizi yorabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal açıdan kendinizi anlamak ve sevmek başka insanların da sizi anlamasına ve sevmesine yardım edecektir. Yaşamı kaçırmayın.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

21 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda çok fazla para harcadığını fark etmiş olmalısınız ve bu harcamalar ihtiyaçlarınızdan dolayı olmadığı için de sırtınıza ayrıca bir yük oluşturuyor. Paranızı bu ay daha bilinçli bir şekilde harcamaya özen gösterin.

21 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, öğlen saatleri itibariyle kariyer evinizde seyahat etmeye başlıyor. Bugün gündeminizdehayatınızla ilgili konular olacaktır.Ay ile Merkür kavuşumunu kariyer stratejilerinizi belirlemek için değerlendirebilirsiniz. İş görüşmeleri ve terfi konuşmaları yapabilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın renkleneceği, hareketleneceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Gün boyunca, sıkıcı ortamları hemen terk etme, eğlenceli ve hareketli sosyal yaşama dahil olma eğilimi gösterebilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler burçları özellikle kariyer hayatlarına odaklandılar. Belki bu Cumartesi günü bile işinizle ilgili bazı konuları araştırıyor olacaksınız. Hazırdaki kaynaklarınızı iyi saklayın. Önümüzdeki dönem yatırımlarınızda ihtiyacınız olabilir. Mutsuz olduğunuz konular var. Kabullenmek yerine değiştirmeye çalışmalısınız.

21 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün,ve sosyal hayatını yeniden düzene sokabilir, derin düşünceler içinde veya fikir aşamasında olabilirsin. Geçmiş tecrübelerinin yardımıyla girişimlerde bulunmak istesen de; bugün yeteri kadar zaman ya da kaynak bulamayabilirsin. Olaylara fazla kafa yormamalı ve akışta kalmayı tercih etmelisin.

21 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 01' 33" R
Ay
Kova
03° 43' 29"
Merkür
Koç
17° 08' 25"
Venüs
Boğa
01° 45' 42"
Mars
Koç
00° 12' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 06' 05"
Satürn
Balık
16° 37' 47"
Uranüs
Boğa
22° 22' 57"
Neptün
Balık
28° 55' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 37"
Lilith
Başak
23° 24' 23"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 01/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>