İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hayata karşı planlarını değiştirebilirsin! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, verdiğiniz kadarını aldığınızdan emin olun. Bazen birini sevdiğinizde, ona olan inanılmaz sevginizi göstermek için sürekli vermek istiyorsunuz. Sizin için ihtiyacınız olan değerli enerjiyi harcamamaya çalışın. Ayrıca, bir insana ne veriyorsanız karşılığında da o kadar şey aldığınızdan emin olun

Bugün her şeyi tek seferde halletmeye çalışmak yerine - ki bu imkansız- neden vaktinizi en verimli biçimde kullanabilmek için bir strateji geliştirmiyorsunuz? Belki de bazı işleri çalışma arkadaşlarınıza vermelisiniz. Ya da belki de teslim tariherinizden birini ileri atmalısınız. İşinizi hakkıyla teslim etmenizi engelleyecek kadar yakın bir teslim tarihine takılıp kalmak istemiyorsunuz. Bu sizin tarzınız değil.

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Eril kişilerle iletişimin güçlenebileceği bir gün. İrtibatının koptuğu erkeklerle tekrar iletişime geçebilirsin. Eril enerji, hayatına bambaşka bir bakış açısı getirebilir. Bu perspektife saygı duy ve onu onurlandır fakat bir kadın olarak da kendinden bir şey kaybetme. Feminen enerji kuvvetlidir ve erkeğin enerjisi tarafından gölgelenmemelidir.Bugün dikkat çekmek istediğiniz, tutkularınızın güçlü olduğu bir gün olabilir. İçinizden en güzel giysilerinizi giyip sofistike imajınızı vitrinde sergilemek gelebilir. Daima kendinize özgü bir stil anlayışınız olmuştur ve bugün kendinizi ortaya koyma biçiminizle insanların beğenisini toplayabilirsiniz. O eski moda cazibenizi kullanarak flört etmek eğlenceli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir şey üzerine eğitim alıyorsan, bir konuda yeni bir teknik öğreniyorsan veya stajyerlik periyodundaysan, bugün bu uğraşların mutlu sona erebilir. Nedense, orijinalliğinin kabul görüp görmeyeceği konusunda bir miktar ürkektin, ama tam tersine, yetkili kişiler bu yönünü gayet onalıyor!

28 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün başında 06:57-13:02 arası boşlukta kalıyor. 13:02'de ise Terazi burcuna geçiyor. Akşama geldiğimizde 21:26'da 5 derece Terazi burcunda pozitif etkileri olan bir yeniay gerçekleşiyor. Duygusal hayatınızda asla arkanıza bakmamanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çünkü artık yeni bir aşka yelken açmak için güzel zamanda olacaksınız. Yeni bir bebek haberi alabilirsiniz. Yeniayın ayrıntılarını içeren yazı için tıklayınız.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklına gelen fikirleri bir kenara not almayı unutma. Bunlar gelecekte oldukça işine yarayacak fikirler olabilir.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili şanslı bir dönemdesiniz. Yakın çevrenizden gelecek güzel haberler sayesinde güvenle yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, ev ve ailevi konularda uğraştırıcı koşullar söz konusu. Akşam saatlerinde ise çok daha keyifli ve hareketli olabileceğiniz imkanlar var.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda açık yürekli olduğunuz kadarkonularında da risk almaktan çekinmemelisiniz. Bazen başarısız olsanız da bunlar tecrübeler getirecektir.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir anlaşmazlık, mutlaka bir tartışma haline gelmek zorunda değildir. Bir şeyleri bir başkasından farklı olarak gördüğünüzde, fikirlerinizi ve düşüncelerinizi tartışırken eğlenceli bir zaman da geçirebilirsiniz. Hayattaki çok az şey siyah ya da beyazdır ve gri tonlarını keşfetmek çok eğitici olabilir.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal hayatınız Terazi burcundaki Yeni Ay ile renkleniyor! Hiç ummadığınız bir anda arkadaşlıklarınızda değişiklikler yaşayabilir, yeni edindiğiniz çevrelerde kendinizi mutlu hissedersiniz.Hobiler, yaratıcı faaliyetler için güzel bir başlangıç zamanı. Romantizm konusunda partnerinizin duyarlı davranışı size neşe verir. Fakat sizi kıskananlar da olacaktır.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınızda olan proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. İş ve aşk birarada yürümez demeyin.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kafanız karışık olabilir. Duygularınızdan emin olamayabilirsiniz. Ani duygu değişimleri gün boyu sizi zorlayabilir. Beklenmedik kayıplar, öngörülemeyen olaylar yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda sürprizli bir gün olacaktır. Bu tempo günü planlamanıza ve düzgün organize olmanıza engel olabilir. Sağlığınız konusunda daha dikkatli olmalısınız.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni ay öncesinde bazı karmaşık, belirsiz durumlar ön plandayken özünüze, aile ve geçmiş değerlerinize döndüğünüz bir gün geçirebilirsiniz. Ailenizle ve evinizde sakin vakit geçirmek iyi gelebilir.

28 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 43' 23" R
Ay
Aslan
19° 57' 55" R
Merkür
Koç
29° 12' 10"
Venüs
Boğa
19° 11' 17"
Mars
Koç
11° 03' 33"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 45"
Satürn
Balık
17° 45' 04"
Uranüs
Boğa
23° 12' 04"
Neptün
Balık
29° 18' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 31"
Lilith
Başak
24° 58' 33"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>