İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Güzel Haberler Geliyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün geçmişiniz yeniden gözünüzde canlanabilir. Okul günlerinizden eski bir arkadaşınızı düşünüyor olabilirsiniz, onu merak ediyorsanız, belki de ona ulaşmaya çalışmalı, böylece bir çeşit kavuşmanın tadını çıkarmalısınız. Bunun dışında eski bir sevgilinizi de düşünüyor olabilirsiniz. Yani, bir zamanlar özel biriyle yaşadığınız tüm güzel zamanlar aklınıza gelebilir.

Son zamanlarda işaretleri görmüş olabilirsiniz ... kariyerinizi ilgilendiren noktayı tam olarak i bilseniz bile, bir şeyleri yapma şeklinde değişmesi gereken şeyler var. Nasıl gideceğinizi ve tam olarak ne istediğinizi öğrenmelisiniz. İşleri altı ay önce yaptığınız gibi yapıyor olabilirsiniz, ancak o zamandan bu yana çok şey değişti.

Sosyal bir etkinlik veya grup toplantısı, diğerleriyle paylaştığınız yeni hedefler hakkında hevesinizi arttırabilir. Bu hedefler, size akranınız olan grup üyelerinin dostluğu ve yoldaşlığından keyif almanızın yanı sıra yaratıcı becerilerinizi kullanmanız için de bir şans getirebilir. Bu nedenle, bugün ayarladığınız etkinlikler sizin için hem tatmin edici hem keyifli olabilir. Tereddüt etmeyin! devam edin, faydalı bir şeyler yapın ve tadını çıkarın.

Bugün iyi haberler getiriyor. Günün enerjisi bir çeşit kırılma yaratacak. Bir yaratıcı projeyi bitirmek için aramakta olduğun ilhama bugün ulaşabilirsin. Ya da romantik olarak ilgilenmekte olduğun bir kişiyle güçlü bir ilişki geliştirmeye başlayabilirsin. Her şeyin sonunda yavaş yavaş yoluna girmekte olduğunu görmek sana iyi hissettirecektir. Şansın senden yana olmasını hak ediyorsun!Bugün söylediğin gerçek, birisini incitebileceğinden, kelimelerini dikkatlice seçmen gerekecek. İnsanların hislerine olan ilginiz hakikidir, fakat dürüstlüğünüz sizin için eşit derecede önemlidir ve hatta küçük bir yalan bile kendi imajınız üzerinde çok olumsuz bir etkiye sahiptir. Muhtemelen yaklaşmakta olan bir trene duran bir araçta yakalanmakta daha rahat olursunuz bir yalanınızın yakalanmasındansa. Belki de dürüstlüğünüzün başkaları için endişelerinizden ve diğer her şeyin eşit bir biçimde olmasından kaynaklandığını hatırlamanız size yardımcı olur. Bu muhtemelen sizin için çok daha önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızla veya akrabalarınızla yapılan bazı konuşmalar, geçmişte baskılanmış olabileceğiniz eski travmatik anıları ortaya çıkarabilir. Bu, son zamanlarda karşılaştığınız birçok engele ışık tutabilir, böylece bu duyguları serbest bırakabilir ve engelleri ortadan kaldırabilirsiniz. Bir kez engelleri kaldırırsanız artık sınırınız gökyüzü olur! Kişisel gücünüz ve özgüveniniz her zamankinden daha güçlü olmalı. En iyisi için devam edin!

28 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızda biri yoksa bugün sizi heyecanlandıracak biriyle tanışabilirsiniz uyumlu bir birliktelik yaşayabilirsiniz. İlerleyin ancak adımlarınızı dikkatli atın.

28 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir yolunda gitmediğini düşündüğün bir olay varsa, sürpriz bir şekilde bu konu hakkında olumlu haberler alabilirsin. Bu durum yeni alacağın kararlarını da etkiliyor. Bugün bir alım veya satım işine girişeceğin takdirde işler istediğin gibi gidebilir. Kişisel bakımın ve sağlığın odak noktan olmuş durumda. Kardeşin ya da kardeşin gibi yakın birinden alacağın telefon yüzünü güldürebilir.

28 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugün duygusal hayatınızda yaşamış olduğunuz bazı hayal kırıklıklarını ve kırgınlıkların tekrar anımsayabilirsiniz. Kendinizi dinlemekten ve sağlığınızın kötü gittiğini düşünmekten vazgeçin. İyisiniz ve kendinize iyi bakıyorsunuz. Hayatınızı eve sığdırdıysanız sorun yok. Evde kalın. 

28 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizi toparlamaya bakmalısınız. Maddi konular ve ihtiyaçlar üzerinde daha kararsız kalabilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde karşı taraftan beklentiniz değişebilir. Daha olgun bir ilişki yürütmeyi isteyebilirsiniz bu da mevcut ilişkinizi problem içerisine sokabilir.

28 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün sosyal paylaşımlar açısından hareketli geçebilir. Akşam saatleri yaklaşırken özellikle ilişkilerde biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir, dalgınlık ve ihmaller gündeme gelebilir. Olayları akışa bırakmak isteyebilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olayları başkalarının bakış açısından da görmeye çalışmalısınız. İnsanların belirli konularda neden bu kadar ısrarcı olduğunu anlamaya çalışmalı ve neler hissettikleri hakkında kafa yormalısınız.

28 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcundaki seyahatine devam ediyor. Bugün kendinizi içe kapanık ve duygusal hissedebilirsiniz.Psikolojiniz ve spiritüel yönünüz ön plana çıkıyor. Manevi tarafınızı güçlendirecek konularla ilgilenebilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkileriniz, gözünüzde çok daha önemli bir konuma yükselmeye başlayabilirler. Özellikle de eşiniz veya partnerinizle aranızdaki duygular yoğunlaşabilir. Bunun, sahipleniciliğe veya kıskançlığa dönüşmesini engelleyin.

28 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizde çözmeye çalıştığınız konular var. Bugün sadece kendinizle kalabilseydiniz size çok iyi gelirdi. Kendinizde memnun olmadığınız yerleri düzeltmek istiyorsunuz. Kariyerinize daha fazla zaman ayırmalısınız. İşlerinizi asla ikinci plana atmayın. Hele de bu dönemde.

28 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; beklemediğin yerlerden alacağın destekle maddi sorunlarını çözebilirsin. Gizli ilişkilerden yana çok şanslı olabilir, kulislerden fayda görebilirsin. Korkularının üstüne gidersen olayların lehine döndüğünü göreceksin. İç huzurunu yakalamak için biraz yalnız kalmaya ve kendini dinlemeye ihtiyacın var.

28 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>