İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ailenle Aran Çok İyi Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 30%
Sağlık 80%

Sevgilinizin, hayatınızda destekleyici bir figür olması önemli. Sürekli ilgiye ihtiyaç duymayan, güçlü ve bağımsız bir kişi istiyorsunuz. Fakat sorun şu ki, sevgiyi bir ihtiyaç hali olarak görüyorsunuz. Bugün, sevgilinizin biraz yalnız kaldığını ve ihmal edildiğini hissedebilirsiniz. Son davranışınıza bakarsanız, birçok şeyde kendinizi ona karşı kapattığınızı fark edebilirsiniz. Eğer uğraşırsanız, bu durumu düzeltebilirsiniz.

Bugün, işte ilerlemek için son birkaç gün içinde kaçırdığınız enerjiyi ve özgürlüğü bulabilmelisiniz. Sizi bu kadar çok çalışmaya iten şey nedir? Daha fazla duygusal ve maddi güvenliğe olan ihtiyacınızın muhtemelen bununla bir ilgisi var! Ya da kimliğiniz ve onun yansıttığı şeylerle ilgisi olabilir … Sizi motive eden şeyleri düşünmeye zaman ayırın, özellikle de enerji eksikliği çekerken bu size yardımcı olabilir.

Bugün biraz para kazanabileceğiniz bir gün olabilir. Bu para bir çok çeşitli yerden gelebilir: Devlet Dairesi, bir hesaplama hatasından dolayı size geri ödeme yapabilir veya maaşınızda beklenmedik bir artış olabilir. Bu paranın nasıl geleceğine dair olasılıklar sayısız. Bu paranın gelişini, hayatınızın her alanında doğru yolda olduğunuz şeklinde yorumlayabilirsiniz.

Duyguların uçları oynayabilir. Bir süre neşeli hissederken, bir dakika sonra stresli hissedebilirsin. Bu değişimler gerçekleşirken sabrını koru. Günün enerjisi seni sebatsız yapabilir. İşler yakında yoluna girecektir. Şimdilik, hislerinle savaşmamak en iyisi olacaktır. Ayrıca büyük kararlar da vermezsen iyi edersin. Mod dalgalanmaların konusunda ise biraz sabretmen gerekecek.Son zamanlarda, herkesle her şey hakkında tartışan inanılmaz derecede açık görüşlü biriydin! Lafınızı esirgemez, hiçbir şeyi tolere etmez, başkalarının söyleyeceklerini dinlemezdin. Son zamanlarda sana ne oldu? Kişisel ifade özgürlüğünü engelleyen kurumlarla savaşacağını söylüyorsun. Ama aslında kendinize karşı mücadele veriyor olabilir misin?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün söylediğin gerçek, birisini incitebileceğinden, kelimelerini dikkatlice seçmen gerekecek. İnsanların hislerine olan ilginiz hakikidir, fakat dürüstlüğünüz sizin için eşit derecede önemlidir ve hatta küçük bir yalan bile kendi imajınız üzerinde çok olumsuz bir etkiye sahiptir. Muhtemelen yaklaşmakta olan bir trene duran bir araçta yakalanmakta daha rahat olursunuz bir yalanınızın yakalanmasındansa. Belki de dürüstlüğünüzün başkaları için endişelerinizden ve diğer her şeyin eşit bir biçimde olmasından kaynaklandığını hatırlamanız size yardımcı olur. Bu muhtemelen sizin için çok daha önemli.

29 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir süredir evde çalışıyorsanız sağladığı konfor ve özgürlüğün tadını çıkarın. Kitaplarınız ve evcil hayvanlarınız arasında kendi bölgenizde olmak ve eski kıyafetlerinizi giymek iyi hissettirecektir. Ancak, kendi başınıza çalışmak hiçbir şekilde çalışma etiğinizden ödün vermeyecektir. Bir şey olursa, her zamankinden daha fazlayapacaksınız.

29 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatının her alanında koşuşturmanın bir an bile bitmediği bir gündesin. Dalgın davranışlar göstermek gün içinde işlerinin yolunda gitmemesine sebep olabilir. Sağlığınla çok ilgilisin. Ailenle ilişkin oldukça sıcak. Aldıkları birçok kararda senin de iyiliğin için değişiklik yapabilirler. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan yakın bir arkadaşın vesilesiyle tanışacağın kişiden etkilenebilirsin.

29 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugünlerde telefon trafiğiniz artmış olabilir. Dedikodular ve yanlış iletişim şekillerine dikkat etmelisiniz. Üçüncü şahıslardan gelen herhangi bir haberin doğruluğunu bilmeden yaymamalısınız. Evinizde yaratıcı işler içinde olmayı seçin.

29 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken pek çok konuda daha istekli ve girişken olabilirsiniz. Aynı zamanda annenize ya da aileye ait konular da sizi meşgul edebilir.

29 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkiniz ilgisizlik odaklı problem yaşayabilir bu yüzden mutlu bir ilişki için kendisi ile ilgilenmeyi ihmal etmemeniz gerekiyor. Planlı çalışmaya odaklanmalısınız.

29 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün sosyal paylaşımlar açısından hareketli geçebilir. Akşam saatleri yaklaşırken özellikle ilişkilerde biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir, dalgınlık ve ihmaller gündeme gelebilir. Olayları akışa bırakmak isteyebilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutku ve romantizm kokusu alıyoruz! Hayatınızdaki kişiye kendinizi fiziksel ve ruhsal olarak daha yakın hissetmek istediğiniz bir gündesiniz. O zaman neden bekliyorsunuz, harekete geçin!

29 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlıyor. Bugün kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz.Dış görünüşünüzle ilgilenebilir, kendinizi şımartabilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi kararsız hissedebilirsiniz.

29 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizin dağılabileceği, tek bir konu üzerine odaklanmakta güçlük çekip sürekli farklı alanlara yöneleceğiniz bir gün geçirmeniz mümkündür. Kendinizi konsantre olmaya zorlayın ve hiçbir işi yarım bırakmayın.

29 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güne içe dönük başlayabilirsiniz. İstediğiniz ilgiyi alamadığınızı fark edebilirsiniz. Aksiyon gücünüz var. Özellikle yenibirlikleri için doğru zamandasınız. Kariyerinizde yara aldığınız, kan kaybettiğiniz noktalar olabilir. Onların yerine yenisi koyacak gücünüz var.

29 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; artık Ay; burcunda hareket etmeye başladığından biraz daha kendini rahat ifade edebilirsin. Çevrenle yoğun iletişim içinde olabilir; düşüncelerini geniş kitlelerle paylaşabilirsin. Yayıncılık ve sosyal medyayla ilgili konularda öne çıkabilir; hatta aynı görüşü paylaştığın kişilerden oluşan bir gruba katılabilirsin.

29 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 52" R
Ay
Oğlak
15° 36' 09"
Merkür
Koç
16° 38' 36"
Venüs
Boğa
00° 07' 08"
Mars
Balık
29° 10' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 26"
Satürn
Balık
16° 30' 44"
Uranüs
Boğa
22° 18' 23"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 06"
Lilith
Başak
23° 15' 30"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>