İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sevecensin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Duygularınız çoğu zaman rasyonel düşüncelerinize galip geliyor ve sonunda derinlerde duyguların beslediği bir karmaşa ortaya çıkıyor. Ancak bugün, aklınızın ve kalbinizin önemli konularla aynı fikirde olduğunu ve birlikte hareket ettiğini göreceksiniz. Çok da mantıklı düşünerek kalbinizi görmezde gelmeyin. Amacınız bu ikisi arasında dengeyi bulmak.

Fiziksel ve mental enerjiniz bugün oldukça düşük fakat evde kalıp televizyon izlemek de kitap okumak da istemiyorsunuz. Sosyalleşmek söz konusu bile değil. Tüm günü kendinizle ne yapacağınızı bilemez bir halde geçebilirsiniz. Bu koşullar altında yapabileceğiniz en iyi şey kendinizi oyalamak olacaktır. Spora gidin, heyecan verici bir şeyler ya da bir kodemi filmi izleyin. Aklınızı, içinde bulunduğunuz rehavetten uzaklaştırırsanız, bu durumdan sıyrılacaksınız.

Bugün kendinizi muhtemel para konusunda bir sürü tavsiye alırken bulabilirsiniz. Bir grup toplantısına katılarak maaşlar, yatırımlar vb. konularda sohbetlere dahil olabilirsiniz. Bazı çelişkili fikirler de duymanız mümkün. Bu bilgiler doğrultusunda şu anda bir şey yapmasanız iyi olur. Her şeye anlam vermek zorunda değilsiniz. Konuyu değiştirin ve bunları aklınızdan çıkarın.

Birilerinin senin yardımına ihtiyacı var. Yardım sinyali ve çağrısı alabilirsin. Belki bir komşunun başı dertte. Ona sızdıran musluğu tamir ederek veya kırık bir kapıyı onararak yardım edebilirsin. Belki de bir aile üyesi maddi olarak sıkışmış olabilir. Gelir gider hesaplarını inceleyerek onlara organize olabilmeleri konusunda destek olabilirsin.Bugün enerjiniz çok yüksek olmalı. Son zamanlarda olayları bizzat kendiniz ele almaya karar verdiniz. İlişkileriniz de bu kararınızdan faydalanıyor doğrusu. Uğraşmak durumunda kaldığınız anlaşmazlıklar büyük çoğunlukla anlayışsızlığa dayanıyor. Siz de bazen uzlaşmalısınız! Fazla talepkar olmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün size gayet önemsiz görünen bir konuda epey yaygara kopacak. Çevrenizdeki her şeyin güzelliğini ve önemini görmeye çalışın. Aynı zamanda kendi hakkınızı teslim ettiğinizden de emin olun. Egoların bugün boyunca geçireceği bazı değişimler dış dünyaya dair verdiğiniz tepkileri etkileyebilir.

3 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zor ve vicdanlı bir çalışansınız. Bazen o kadar çok çalışıyorsunuz ki kendinize zaman ayırmayı ihmal ediyorsunuz. Bu kısa vadede iyi ancak uzun vadede o kadar akıllıca değil. Bitkin olmanız hiç kimsenin işine yaramaz. Hayatınızı iş, oyun ve meditasyon için yeterli zaman olacak şekilde nasıl dengeleyeceğinizi öğrenmelisiniz.

3 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündeminde yakın çevren var. Sevecen, anlayışlı ve biraz da hareketli yanını kullanarak iletişimde hız alıyorsun. Kendi dünyasında yaşayan insanlara da söyleyecek birkaç çift lafın olacak. Zor zamanlarında seni arayıp sormayan insanlara karşı küskünlüğün var ve bu durumu belli ediyorsun. Gerçekleri daha iyi görüyorsun. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, hoşlandığın kişiye karşı ilgini daha çok belli edebilirsin.

3 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda bugün vereceğiniz kararlar geleceğiniz için oldukça önemli olabilir. Geçmişte yaşadığınız olumsuz tecrübeleri tekrar telafi edebilirsiniz. İlişkiler konusunda ikilem içinde olmak yerine kararınızı net bildirmelisiniz.

3 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili fedakârlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Aşk ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz zamanlar var. İşlerinizi detaylandırmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eksiklerinizi tamamlamak için zaman ayıracaksınız. İletişimden kaynaklı sıkıntılar olabilir.

3 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda özellikle yalnız İkizler burçları oldukça şanslı olabilirler. Çekiciliğinizin arttığı ve insanları sohbetinizle etkileyebildiğiniz günler içerisindesiniz.

3 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars'n Yay burcuna geçmesiyle birlikte ilişkilerde heyecan, hareket ve risk alma haliniz artıyor. Çekim gücünüz yükselecek.

3 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün katıldığınız bir etkinlikte tanışacağınız yeni birinin de yardımıyla yeni fırsatların kapısı size açılabilir. Bu etkinlikte nerde ne konuştuğunuza çok dikkat etmelisiniz.

3 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal yönden hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, düşünce ve fikirlerinizi rahatça tartışabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Yenilikçi ve orijinal fikirlere sahip kişilerle tanışabilirsiniz.

3 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

3 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz veyaortaklarınız ile olan problemlerinizi çözümlemek için oldukça uygun bir gün. Konuşarak, tane tane ihtiyaçlarınızı anlatarak aşamayacağınız bir problem yok. Hızlı çözümler almak istediğiniz tüm konularda konuşmalar yapabilir, müşteri ziyaretlerinde bulunabilirsiniz.

3 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; karşıt burcunda hareket etmeye başlayan Mars önümüzdeki günlerde ilişkilerden yana yoğun bir temponun içine gireceğini gösteriyor. Bugün hedefine odaklanarak, gelecekte risk üstleneceğin sözleşmelere imza atabilirsin. Borçlar, alacaklar ve ortak olduğun gelirlerle ilgili sıkıntılar, gerilimi artırabilir.

3 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 04' 32" R
Ay
Yengeç
15° 40' 21" R
Merkür
Koç
26° 02' 30"
Venüs
Boğa
15° 48' 45"
Mars
Koç
08° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
26° 46' 55"
Satürn
Balık
17° 33' 11"
Uranüs
Boğa
23° 02' 31"
Neptün
Balık
29° 14' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
21° 18' 58"
Lilith
Başak
24° 40' 18"
True Node
Koç
15° 00' 02"
Son Güncelleme : 12/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>