İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eskiden ilişki yaşadığınız kişi sevgilinizle aranızda dolaylı olarak sorunlara yol açabilir. O kişiden uzak durmaya ve şu anki ilişkinizi korumaya çalışmalısınız.

Sürekli işten konuşmanız ailenizin hoşuna gitmiyor ama siz kendinizi işle ilgili düşüncelerden alamıyorsunuz. İşlerinizde endişe edilecek hiçbir şey yok. Bu sadece sizin kuruntunuz.

Beklenmedik bir para sizin önemli bir ihtiyacınızı karşılayabilir. Ne zamandır almak isteyip alamadığınız bir şeyi almaya karar verebilirsiniz. Günlük harcamalarınız dengede.

Anlayışınızın biraz düşük olacağı bir gündesiniz. Size bir derdini açmak isteyen bir kişiye duyarsız davranabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde sizi harekete geçirecek heyecan verici bilgiler edinebilirsiniz. Aile içindeki esenliği problemleriyle azaltan bir yakınınızın bunalımlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Hayat karşısında sıkı duruyor, etrafınızda insanları olumsuz etkileyen sorunların, abartı bir duygusallıkla ele alındığını düşünüyorsunuz.

3 Şubat 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda harcamalarınıza ve ödemelerinize vakit ayırabilirsiniz. Gelir ve giderleriniz arasında denge kurmak için önlem almak isteyebilirsiniz. Gönül ilişkilerinde hassas bir gündeyiz. Duygusal olarak sizi yaralayan durumlar oluşabilir. Beklenmedik durumlar meydana geldiğinde sakin olmalısınız. Öğlen 13:52-16:02 arası boşlukta ilerleyen Ay, sonra Kova burcuna geçecek. Bu saat aralığında sıfırdan bir işe başlamayın. Aksilikler, gecikmeler yaşanabilir. 16:02 sonrası enerjiniz yükseliyor. Gezmek, dışarda vakit geçirmek isteyebilirsiniz. İyimser olacağınız bir akşamda olacaksınız. Beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

3 Şubat 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerini erteliyorsun!Ay'ın konumu sabahı başka akşamı başka günü işaret ediyor. Önemli konularda kararlar vermek bir yana, evinde yapman gereken bazı değişiklikler, ev halkının canını sıkabilir. Onların mutlu olması için bazı isteklerini ertelemen veya vazgeçmen gerekecek. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle ortak bazı arkadaşlarınızın davranışlarını eleştirebilirsiniz. Sosyalleşmeyi bir hobi gibi algılaman bazen yanlış ilişkiler kurmana neden oluyor. Bugün kendinle yüzleşmek için bolca zamanın var. Politik olmak yerine fikirlerin ile net olacaksın. Bazen bildiklerini kendine saklaman gerekebilir. Bir pazar akşamı için televizyonun karşısında oturmak keyifli olabilirdi ama aniden gelen misafirlere hizmet etmek keyfini biraz kaçırabilir. Mide problemin varsa, işlenmiş, yağlı gıdalardan özellikle uzak durman gereken bir gün.

3 Şubat 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde aktif bir rol üstleneceğiniz iletişimsel yeteneğinizle bazı sorunların üstesinden geleceğinizde bir gün.

3 Şubat 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz fırsatlar içindesiniz. Genel olarak şans sizin yanınızda ve yolculuklar içinde de olabilirsiniz.

3 Şubat 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş odaklı konulara eğiliminiz artabilir. Kendinizi 30?lu yaşlarda keşfedersiniz ve kendinize yeni bir dünya yaratırsınız.

3 Şubat 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatleri biraz ciddi geçse de sonrasında bulunduğunuz ortamın dışına çıkabilir, gittiğiniz yerlerde karşılaştığınız olgun ve deneyimli kişilerden edindiğiniz bilgiler kişisel gelişim adına size çok şey katabilir.

3 Şubat 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızın içinde bin tane tilki dolaşıyor ve hiçbirinin kuyruğu birbirine değmiyor. Düşünceler, kariyerinizle ilgili, düşünceler toplum önündeki imajınız ile ilgili, düşünceler partnerlik ilişkilerindeki sorunlar ile ilgili. Özgürlüğünüz kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz, normal. Ancak bu senaryoyu kendiniz yarattınız bunu da unutmamalısınız.

3 Şubat 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcundaki Venüs ile Koç burcundaki Uranüs arasındaki etkileşim, sizin yetenekleriniz, iletişim şeklinizle farklılık yaratmanıza neden olacak. Topluluklar arasında değişik görüntünüz, parlak fikirlerinizle hemen fark edileceksiniz. Bu durumu fırsata çevirin zira ateş enerjisi olduğu için kalıcı bir etki bırakmaz. Siz hava, ateş hayatınıza yeni aktiviteler dahil edin.

3 Şubat 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

ENERJİNİZ yoğunlaşacak ve kendinizi oldukça güçlü, kudretli hissetmenizi sağlayacaktır. Sorunlu olduğunu veya diğer alanlara yayılan sorunlar yarattığını düşündüğünüz her konunun üzerine çekinmeden, korkusuzca eğilebilir, gelecekle ilgili uzun vadeli planları düşünmeye koyulabilirsiniz. YİNE de coşkunuz, gerçekçi bakış açısı benimsemenizi engelleyebileceğinden, yaptığınız işler veya planlarla ilgili olarak çevrenizin sahip olduğu fikirleri ve düşünceleri öğrenmeniz, bunları da göz önünde tutarak değerlendirmeler yapmanız, sizin için daha faydalı olacaktır. Sorunlara veya planlara odaklanmaya çalışmalısınız.

3 Şubat 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 11' 48" R
Ay
Yengeç
03° 41' 51" R
Merkür
Koç
25° 04' 12"
Venüs
Boğa
14° 41' 34"
Mars
Koç
08° 16' 05"
Jüpiter
Boğa
26° 34' 02"
Satürn
Balık
17° 29' 06"
Uranüs
Boğa
22° 59' 20"
Neptün
Balık
29° 13' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
21° 16' 05"
Lilith
Başak
24° 34' 15"
True Node
Koç
15° 04' 40"
Son Güncelleme : 11/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>