İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Olumlu Adımlar Atılabilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 90%

Günün avantajlarından faydalanmanın en iyi yolu, içsel benliğinizi düşünmek ve belki de aşk hayatınıza özel ilgi göstermek. Bugün, aklınız ruh halinizi ve hisleriniz yorumlamaya açık ve muhtemelen bu analiz için ortaya koyacağınız çok fazla malzeme var. Biraz nesnellik kazanmak için duygularınızı bir arkadaşınızla paylaşmanız daha iyi olacak.

Bugün, yapamayacağınız bir şey yok gibi görünüyor. Ve son zamanlarda, herkesin bunun doğru olup olmadığını test etmeye çalıştığı anlaşılıyor! Çok fazla şey yaptığınız için her zamankinden daha meşgulsünüz. Her zorluğa,arkadaşlarınızın her can sıkıntısına eliniz uzanıyor gibi görünüyorsunuz. Hey, onlara süperstar olmaları için yardım edemeyeceğini söyleyin! Belki gülecekler ama, bu mümkün değil!

Parayla ilgili canınızı sıkan ne varsa bugün çözülecek. Birkaç saat içerisinde hediye veya bonus alabilir hatta belki de bir şekilde masraflarınızı kesebilirsiniz. Bu, büyük ölçüde omuzlarınızdaki yükü hafifletecek ve siz rahat bir vicdanla bu akşamı kutlamaya gideceksiniz. Bu kutlamanın bi kısmını meditasyon veya şarkı söylemeye ayırabilirsiniz. Tadını çıkarın!

Kendini meşgul tutacağın bir gün olacak. Kendini girişmek istediğin maceralar ve projeler hakkında düşünürken yakalarsan, adım atmadan önce mutlaka güvendiğin biriyle konuş. Günün enerjisi insanlarla partnerlikleri vurguluyor; özellikle de senden çok daha deneyimli ve uzman kişilerle. Böylece fikirler sana daha hazır sunulabilir. Düşüncelerini paylaş, fikirlerini ölç tart ve elinde neyin kaldığını gör.Bugün birden artan sezgilerinizin mantıklı yanınızın önüne neden geçtiğini merak edebilirsiniz. Beklenmeyen entelektüel, spiritüel ya da metafizik bir görü başka alemlerden size nüfuz edebilir. O kadar güçlü olacak ki sizden geldiğine emin olmayabilirsiniz. Detaylı bir biçimde yazın. Aklınıza gelen şey her ne ise, tüm gün boyu aklınız bir karış havada olacak. İnsanlara çarpmamaya dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yataktan kalkar kalkmaz zırhınızı kuşanmak isteyebilirsiniz. Ortada tüm şiddetiyle süren bir savaş var herkes sizi hedef almış gibi görünebilir. Meseleyi tüm yönleriyle kavramadan savunmaya geçip olayı daha da büyütmemeye özen gösterin. Her şey küçücük bir yanlış anlama yüzünden patlama noktasına varmış olabilir.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal hareketlilik artıyor. Harcamalar, kazançlar ve ödemeler ön planda olabilir. İlişkilerde ise ani netleşmeler, eski bir gündemin, geçmişten gelen bir konunun kapanışı söz konusu olabilir. Anlık duygularla hareket etmemeli.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimini doğru yönlendiriyorsun. Toplantılarda patronun sana daha çok söz hakkı verebilir. Evli bir İkizler burcuysan eşinle maddi sorunları aşmak için olumlu adımlar atabilirsin. Zihinsel olarak yorulduğunu hissediyorsun. Meditasyon yaparak olumsuz duygularından arınabilirsin.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öz güveniniz ve iletişim gücünüz bugün sizi göz önünde olacağınız bir konuma getirebilir. Çevrenizdeki insanların fikirlerinize güvenmesiyle bu konuda daha başarılı olabilir, farklı projeler de başlatabilirsiniz. 

30 Aralık 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili mücadeleci tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Elinizde olan kaynakları korumak için yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi göstermek için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var. Engelleri aşmak için kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha hayalperest hissedeceğiniz zamanlar var.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Adaçayı için, salatalarınıza sirke ekleyin, ve vücudunuzdaki negatif iyonları atabilmek için her türlü sağlıklı şey ile kendinizi şımartın etkilere açık bir dönemdesiniz.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken geride bıraktığınız seneyi düşünmek, kaybettikleriniz ve kazandıklarınızla daha da güçlendiğinizi hissetmek bugün size kendinizi son derece iyi hissettirecek. Sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bugün, maneviyatınız güçlü olacak. Mutlu yıllar.

30 Aralık 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi beğenmek sizi egoist yapmaz, gerçekçi yapar. Unutmayın ki kendini sevmeyen insan başkalarını da sevemez!

30 Aralık 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hareketli yapınıza uygun olan olayları üzerinize çekmekte oldukça ustasınız. Bugün, katılacağınız toplantılarda fikrinizi söylerken fazla abartmadan konuşmalısınız. İkna kabiliyetinizin yüksek oluşu sizi oldukça yüceltiyor.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte şans dolu bir gün geçireceksiniz. Finansal durumunuzu tehlikelerden uzak tutmaya çalışın ve geleceğiniz için birikim yapın. Egzersiz yapmaya ve sağlıklı beslenmeye başlamalısınız.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günlük rutinde bugün, iç dünyanızla bağlantınız yoğunlaşır. Kendinize ait tüm geçmiş duyguları gözden geçirmek kimi anlarda kin duygunuzu da tetikleyebilir. Affetmeniz zorlaşabilir ve agresif tavırlar gösterebilirsiniz. Sezgilerinizin gücü inanılmaz artabilir ve siz gerçekleşen rüyalar görebilirsiniz. Aile büyüklerinizden bir kişi özellikle annenizle olan kopukluklar canınızı sıkabilir yada anneniz sizin üzerinizde baskı kurabilir. Ve siz bu baskı karşısında yaşamınızın kontrolünü ele almak isteğiyle karşı çıkışlara meyilli olabilirsiniz. Her ne olursa olsun günün enerjileri serttir ve siz bunun bilinciyle ayarlamanızı yaparak sakin kararlar almaya çalışınız.

30 Aralık 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 35' 11" R
Ay
Terazi
19° 58' 45" R
Merkür
Boğa
05° 52' 02"
Venüs
Boğa
25° 23' 52"
Mars
Koç
14° 54' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 12"
Satürn
Balık
18° 05' 23"
Uranüs
Boğa
23° 29' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 03"
Chiron
Koç
21° 42' 46"
Lilith
Başak
25° 32' 08"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 20/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>