İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Durağanlıktan Sıkıldın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 30%

Bugün eski aşkları yad etme zamanı. Son zamanlarda bir yerlerde eski sevgilinizle karşılaşmış olabilirisiniz. Duygularınız karışık ya da bir şey hatıralarınızı tetiklemiş olabilir. Mesela, size onu hatırlatan biriyle tanışmış ya da radyoda sizin için önemli bir şarkıyı duymuş olabilirsiniz. Bugün bu duygular sizi etkilemesin sadece bu ilişkiden ne çıkardığınızı düşünün.

Bugün sizin gününüz! Bugün, arkanıza yaslanıp rahatlayabilirsiniz ve iyi yapılmış bir işin ışığıyla güneşlenebilirsiniz. İnsanlar size sık sık aynı anda birden çokyaptığınızı, özellikleyaşamınızda olaylar ve insanlarla fazla uğraştığınızı söyler. Ancak bugün bu tekniğin gerçekten işe yarayabileceğinin kanıtı olacak! Önemli bir projenin tamamlanması için eksik olan unsurların hepsi bugün tamamlanabilir. Ve hepsi sizin muhteşem algısal kişiliğinizden dolayı. Aferin!

Bugün sizde bir haller var. İçinizdeki geleneklere karşı çıkan canavar bugün özellikle de sanat camiasındaki tüm tekdüzelikleri yıkmaya kararlı gibi. Neden gelenekçiliğe bu kadar öfke duyuyorsunuz? Bir taklitçinin sizin fikirlerinizi çaldığını ve onlar sayesinde bir şans yakaladığını düşünsenize? Eğer bir sanat eleştirmeni olsaydınız, bugün övgü dolu cümleler alabilirdiniz.

Bütün gün kanepede oturmak isteyebilirsin. Çok fazla enerjin olmayacak; ki bu gayet normal! Belki de bir günü rahatlamaya ayırman gerekiyor. Genelde kendini zorlamaya meyillisin ve bu da bazen seni olumsuz etkiliyor. Aile üyelerinle birlikte biraz hoş vakit geçir. Öğlen şekerlemesi yap. Filmler izle. Şarjını doldurmak için basit ve eğlenceli şeyler yap!Birine bir ders verme şansı yakalarsanız, verin. Yüksek ihtimalle, birisi sizin bu yol göstericiliğinize ihtiyaç duyuyor. Doğru yolu belirginleştirip açık bir hale getirecek güçlü sözcükler ve sabır sizde mevcut. Bildiklerinizi insanlardan esirgemeyin. Bilgeliğinizi diğer insanlarla paylaştığınızda durumlar sizin için de çevrenizdekiler için de daha iyi bir hal alacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev kendinizin mi? Eğer öyleyse, gazeteden ya da haberlerden bölgenizdeki emlak fiyatlarının aşırı yükseldiğini öğrenmişsinizdir. Bu kesinlikle olumlu bir gelişme ancak 'Satılıktır' tabelanızı asmak için acele etmeyin. Zira durum dalgalı ve bu bir süre devam edebilir. Bu haberi iyi bir işaret olarak kabul edin, ancak piyasa istikrar kazanana kadar paraya çevirmeye çalışmayın.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda şans ve şanssızlıklar önünüze gelebilir. Hayattan keyif almanın yolu akışta kalmak ve ana uyum sağlamaktan geçiyor. Kalıcı sorunlara sebep olabilecek hatalar yapmaya karşın dikkat etmelisiniz. Çocuklarla ilgili konular öne çıkabilir.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani kararlar alabileceğin bir günden geçiyorsun; şehir değişikliği yapmanı gerektiren durumların içinde kalabilirsin. Durağanlıktan ise sıkıldın! Kendine yeni ve farklı planlar yapıp içinde bulunduğun bu sabitliğe karşı hareketlilik katacaksın. Gün sonu, akrabalarınla yoğun bir telefon trafiğine girebilirsin.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi feda ettiğiniz, bazı şeylerin farkına vardığınız, gözünüzün açıldığı bir gün geçiriyor olabilirsiniz. Çalışma ortamınız, arkadaşlarınız, ilişkinizde dâhil hep sizden bir şeyler alıp götürüyor olabilir. Sevecen yapınız ve karşılık beklemeden bir şey yapma arzunuz bugün kendinizi kullanılıyormuş gibi hissettirebilir. Sınırlar belirlemeniz ve bu sınırlarda hareket etmeniz bu hissiyatınızı azaltacaktır. Maddi harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çaba göstereceğiniz zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız işlerde mücadele edebilirsiniz. Otorite figürleriyle iletişiminize özen göstermeniz de fayda var. Bürokratik engellere karşı dikkatli olun. Gelecek yönündeki projelerinizde olumlu geri dönüş alabilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bir takım endişelerin hakim olduğunu hissedebilirsiniz. ağlık konusunda endişelenebilirsiniz ancak bir problem yokken kendinizi bir paniğe sokmamalısınız.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde yakın alanınızdaki ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceğiniz için daha sakin ve ılımlı yaklaşmanız faydalı olacaktır.

30 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evin içinde terliklerle dolaşmak size rahatlık veriyorsa, bunu yapın. Güne başlamanın tek yolu mailleri baştan sona okumaksa, o zaman bunu yapın. Düzenli rutininize bağlı kalmak, bugün maddi endişelere karşı en iyi savunmanızdır.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem en iyi şekilde pratik muhafazakarlık olarak tanımlana bilir. Görüşleriniz sabittir. Ayrıntılardan vazgeçin ve çok çalışın. Maceracı değilsiniz. Aşırı eleştirel olmayın. Gelecek için somut planlar yapın.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizdeki bazı karmaşıklıkları çözeceğiniz bir gün olacak. Finansal durumunuzu daha iyi bir hale getirebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Kendinizi çok enerjik ve zinde hissediyorsunuz.

30 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin son zamanlardaki değişikliğini, ilişkinizin geleceğine yönelik yeni geliştirdiğiniz söylemlere bağlıyorsunuz. Uzun vadeli beklentileriniz, ona şu sıralar ürkütücü geliyor gibi. Bir dostunuzunyaşamıyla ilgili bir projeye destek veriyorsunuz. Sizin desteğinize ihtiyacının farkındasınız. Ama yine de tedbiri elden bırakmayın. Onun başarısız olabilme ihtimalini de göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Bugün gelecek bir para varsa size ulaşmasında gecikmeler yaşanabilir.

30 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 02" R
Ay
Terazi
26° 00' 24" R
Merkür
Boğa
06° 35' 02"
Venüs
Boğa
26° 00' 46"
Mars
Koç
15° 16' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 17"
Satürn
Balık
18° 07' 17"
Uranüs
Boğa
23° 31' 22"
Neptün
Balık
29° 26' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 14"
Lilith
Başak
25° 35' 28"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>