İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle uyum içindesiniz. O kadar örnek bir çiftsiniz ki, arkadaşlarınız sizi birilerine gururla tanıştırıyorlar. Ama bunun, ilişkide birçok güzelliğin artık geride kaldığı gerçeğini yok etmediğini de biliyorsunuz.

Hiç memnun görünmüyorsunuz. Ama bazı zorunluluklar, tahammül gücünüzü zorlayan ilişkilere katlanmanızı sağlıyor. Bugün yeni bir umut kapısı aralanır gibi olacaksa da, çabuk kapanacak.

Kazancınız fazla sıkıntı çekmeden yaşamaya elverişli. Ama belli ki siz daha fazlasını istiyorsunuz. Çevrenizde size ek kazanç sağlayabilecek her fırsatı düşünüyor, değerlendirmek istiyorsunuz.

Son günlerdeki durgunluğunuz herkesin dilinde. Sizin bu mutsuz, doyumsuz haliniz aile bireylerini de olumsuz etkiliyor. Bir an evvel toparlanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok gitmek istediğiniz, ama zaman ayırıp gidemediğiniz bir davet bir türlü aklınızdan çıkmıyor. Bugünü bu ve benzeri şanssızlıklarınızın verdiği gerginlikle geçireceksiniz. İnsanları koşulları içinde değerlendirme becerisini gösteremiyorsunuz. Sizi çok önemseyen biri, siz ihtimal vermeseniz de sizin için çok iyi şeyler düşünüyor. Bu size belki ders olur.

4 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 00:12 Ay-Aslan burcu seyri, güçlü şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlıyor. Sosyal faaliyetlerde bulunmak ve liderlik gücünüzü adım attığınız konular ve alanlarda gösterebilmeniz bugün mümkündür. Saat 02:29 Ay-Uranüs görünümü, yakınlarımızdan beklediğimiz ilginin, hayatın güzelliklerini hissetmedeki etkisini gösteriyor. Lider olmak, kendimizi göstermek, ifade etmekten yanayız. Maddi-manevi anlamda güçlü olmaktan yanayız. Saat 04:02 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, güven duygunuzu yükselticidir. Etrafınızda güzellik, zenginlik, konfor ararsınız. Gelişimi önemsersiniz. Kendinize yeni bir düzen, keyifli bir ortam, kaliteli bir hayat hazırlamak adına planlar yaparsınız. Saat 12:31 Ay-Mars karşıtlığı etkisinde fikirlerimizi özgüvenli şekilde öne süreriz. Kimseden çekinmeyiz. Çevremizle bağımız gayet güçlüdür. Baskıya boyun eğmeyiz. Eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa bunu dile getiririz. Etrafımızdaki insanlar bizden etkilenirler. Farklı özelliklerimizle ilgi odağı oluruz. Kimsenin bizi etkilemesine izin vermeyiz. Saat 18:22 Ay-Venüs görünümünde, şüphe duyduğumuz meseleleri açıklığa kavuşturmak isteriz. Her meselenin, ilişkinin arka planında olanları merak ederiz. Gizli ve saklı olanı öğrenme arzumuz yoğundur. Saat 19:19 Ay-Güneş görünümü, çevremizle ilişkimizi güçlendirir. Hem tutkulu hem de kendimizden emin şekilde akşamı geçirmemizde destekleyicidir. Günün tüm güzelliklerinin sizden yana olması dileğimle,

4 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yalnızca kendi kararlarını göz önünde bulundurursan, hata yapma ihtimalin azalacak. Değişiklikleri çok gerekmedikçe hayatına dâhil etmesen de, bugünlerde bu kuralı biraz değiştirmiş olabilirsin. Değişiklik risk almaktır. Ama artık risk alma sırası sende! Kendi işini yapmayı planlıyorsan, zaman ilerledikçe yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanabilir. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle aranızda kıskançlık krizi oluşabilir. Gökyüzü bugün akşam saatlerinde sorumluluk duygusundan olabildiğince uzaklaşmak isteyeceğini işaret ediyor. Yalnız kalmayı tercih edeceksin.

4 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ilişkilerinizde özellikle babanızla kuracağınız iletişimde duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Duygusallığınızın oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz ancak bunu doğru yönlendirmeniz gerektiğini de unutmayın.

4 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Yakın çevreniz hareketli. Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarından yardım alabilir, üstlerinizin fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Günün ikinci yarısında gereksiz harcamalardan uzak durun. Yeteneklerinizle ilgili olan konularda harekete geçebilirsiniz. Eğitim konularında ani değişiklikler olabilir.

4 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

TATLI heyecanlara kapılmanız çok doğal. Uzun zamandır beklediğiniz haberi bugün alacaksınız çünkü. Mutluluğunuzu saklamayın. Eğitimle ilgisi olanlar başarı çok yakın.

4 Ekim 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hafta başı hedeflerinizi gözden geçirip uygun olmayanları ayıkladıysanız, bugün yaratımlarınız yüksek olacaktır. Başkalarıyla idealler konusunda çatışmalar yaşayabilirsiniz. Ortak amaç gerçekleştirmek zor olacağından, fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var. Gerginlikten kaçının.

4 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken, kardeş ve yakınlarınızla şahane bir gün geçirebilirsiniz. Eğitim konularını mercek altına alıp, yeteneklerinizi harekete geçirin. Drama ve senaryo kursu sizin için çok uygun aktiviteler olabilir. Diğer yandan yazarlık yeteneğinizin de altını çizebilirsiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

4 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 10' 39" R
Ay
Koç
19° 58' 46" R
Merkür
Koç
20° 20' 14"
Venüs
Boğa
08° 18' 20"
Mars
Koç
04° 17' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 45"
Satürn
Balık
17° 04' 43"
Uranüs
Boğa
22° 41' 17"
Neptün
Balık
29° 04' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 19"
Lilith
Başak
23° 59' 44"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>