İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her gördüğünüzde içiniz pırpır ediyor. Onu bir anda yaşama nedeniniz haline getiriverdiniz. Sevdiğinizi nasıl belli etmeniz gerektiğini bilemiyorsunuz. Yaptığınız şirinliklerle bir şeylerin anlaşılmasını bekliyorsunuz.

Haftanın başından beri üzerinizden atamadığınız gevşeklik yüzünden bugün başınızı kaşıyacak vakit bulamıyorsunuz. Ama yine de buna katlanamayacağınızı düşünüyorsunuz. Bu yoğunluk içinde bir çıkış arayacaksınız.

Sıkıntılar içindesiniz, ama yine darlığınızı azaltabileceğiniz birkaç kapınız var. Bu sefer de yine onlara başvuracaksınız. Harcamalarınızı kontrol edecek birine ihtiyacınız var.

Yorucu, insanı koşuşturan özel uğraşlarınız sabahları yorgun kalkmanıza neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Esasında geniş, vurdumduymaz biri olarak tanınmanıza rağmen, son günlerde bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz. Meslekten bir arkadaşınızın kurduğu işe duyduğunuz ilgi, sizi kendi başınıza bir şeyler yapma isteğiniz doğrultusunda umutlandırıyor.

5 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 5 Ekim saat:22:04-31 Ekim saat:22:42 tarihleri arasında Akrep burcunda gerçekleşecek aşk evinizin yöneticisi Venüsün geri hareketi eski problemlerin tekrar gözden geçirilmesi yönünde olumludur. Yaşadığınız ne olursa olsun öncelikle yapılması gereken budur. Kendiniz kusursuz hissetme isteğiniz yüksek olabilir. Ancak ilişkinizde içsel manada bunu bulamıyorsanız bu geri hareket süresince yaşayacağınız sorunlar sağlığınızı bile etkiler hale gelebilir. Hayatın gerçekleri ve zorluklarıyla, ilişki anlamında sınava tutulacağınız bu geri hareket tutkularınızı yoğunlaştırdığı gibi, kusursuz bir ilişki yaşamak için yapılması gerekenlerin saptanması adına da değerlidir. Eğer amaç uyum duygusu yaratmak ve ilişkideki dengeleri yerine oturtmaksa öncelikle kendi içinizde bunu oluşturmalı daha sonra partnerinizden bekleyiş içinde olmalısınız. Çünkü hala elinize batan dikenlerden şikâyet ediyorsanız, gülü doğru şekilde koklamayı öğrenmeniz gerekiyor demektir. Not: Venüs geri hareketi, 5 Ekim-31 Ekim Akrep ve 31 Ekim-16 Kasım tarihleri arasında Terazi burcunda olmak üzere iki burç üzerinde gerçekleştirecektir. Gönülden sevgilerimle,

5 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay öğle saatlerinden sonra boşlukta olacak. Bugünlerde geçmişe dair özlemin artabilir. Kalbinde unutamadığın bir aşk varsa, kendini geçmişi sorgularken yakalayabilirsin. Geçmişte yaşadıklarında bütün suç senin olamaz değil mi? Kendine haksızlık etmemelisin. Kendi işimi yapan bir İkizler burcuysan, yaptığın işlere ilişkin olumlu yorumlar alabilir, başarından ötürü takdir edilebilirsin. Ayrıntı ve incelik isteyen işlerle uğraşıyorsan bugün senin için verimli bir gün olacak. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, aradığın aşkı yanı başında bulabilirsin. Etrafında küçük konuları büyütmeye eğilimli insanlar artabilir. Bugün sabırlı ve toleranslı olmak konusunun üstünde daha çok durmanda fayda var.

5 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli bir değişim sürecine girmek isteyebileceğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Yaşadığınız yeri veya evinizi değiştirme fikri bugünlerde aklınızı kurcalayabilir ve alışveriş yapma fikri cezbedici gelebilir.

5 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gündesiniz. Yapacağınız harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçmek için çaba gösterebilirsiniz. Alacağınız destekler sizi biraz olsun rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde gergin zamanlar geçirebilirsiniz.

5 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade ederken tatlı bir dil kullanıyorsunuz Çevrenizdekileri mıknatıs gibi çekiyorsunuz.

5 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başlayan Venüs retrosunda özellikle gündelik yaşamınızda ve çalışma ortamınızdaki ilişkilere daha çok dikkat etmenizi gerektiriyor. Venüs retrosu ay boyunca etkili olurken kendinizi yıpratıcı kaygı ve kuruntulara teslim etmemelisiniz.

5 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğrenme güdünüz çok yüksek. Meraklarınızı giderecek sizi canlandıracak eğitim olasılıklarını değerlendirin. Bilgilerini paylaşmaya direnen, huzursuzluk çıkaran insanlar gün boyu sizi meşgul edebilir.

5 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Venüs Akrep burcundaki geri hareketine başlıyor ve 17 Kasım'a kadar bu süreç devam edecek.Sağlığınızı ele almanız gereken bir süreçle karşı karşıya kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla yaşayacağınız krizler size ayrılma kararının eşiğine getirebilir. Radikal düşüncelerinizi Kasımın ikinci yarısında harekete geçirmenizi tavsiye ederiz. İş ortamınızdaki tutkulu aşkın sinyallerine dikkat!

5 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

5 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 17' 07" R
Ay
Koç
21° 36' 49" R
Merkür
Koç
20° 25' 23"
Venüs
Boğa
08° 26' 33"
Mars
Koç
04° 22' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 19"
Satürn
Balık
17° 05' 16"
Uranüs
Boğa
22° 41' 40"
Neptün
Balık
29° 05' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 41"
Lilith
Başak
24° 00' 28"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 06/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>