İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Karar Aşamasındasın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Kalbinizi açın ve çevrenizdeki insanlara yani, sizi seven ve destek verenlere teşekkür edin. Bugün çok fazla eleştiri ve yargılama yapabilirsiniz. Şu an, bu tavrı bir kenara koyup şükretme zamanı. Kendinizi ve başkalarını, sizi çevreleyen sıkı çalışma, özveri ve sevgiyi yansıtan ödüllere boğun. Bugün kutlama ve coşku günü, bu yüzden sevginizi daha fazla ifade edin.

Enerji seviyeniz şu anda tahmin edilemez olabilir. İşleri kolaylaştırmak en iyisi olacak. Kendinizi çok zorlamayın. Gün boyunca sık sık mola vermek isteyebilirsiniz. Dışarı çıkın ve Tabiat Ana ile iletişime geçin. Öğle yemeği saatinde uzun bir yürüyüş yapın ya da işten sonra güzel bir parkı ziyaret edin. Doğal çevreye uyum sağladığınızda daha odaklı ve olumlu hissedeceksiniz. Stresin sizi üzmesine izin vermeyin.

Son zamanlarda sizi meşgul eden para konusundaki endişelerinizin asılsız olduğunu anladınız. Bu size gerçekten bir rahatlatmış olmalı. fakat ilk bakışta bunu anlamak zor olabiliyor. Beyniniz hala bunu kabullenme aşamasında. İstediğiniz zaman istediğiniz kadar yazışmalarınızın ve banka hesaplarınızın üstünden geçin. Cevap yine aynı olacak: Her şey göründüğünden çok daha iyi gidiyor.

Normalde oldukça pratik bir insansındır. Uygunsuz duyguların önüne geçebiliyor olmandan ve kendini kontrol edebilme yetinden dolayı övünüyorsun. Fakat bugün hislerin öyle yoğun ki bu seni şaşırtıyor. Küçük bir meseleyle ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsin ve bu durumun seni neden bu kadar rahatsız ettiğini merak edebilirsin. Bu kez duygularının önüne geçmeye çalışma çünkü oldukça güçlü olacaklar! Bu hislerin kökenine inmek için biraz meditasyon yapmayı dene.İsteğinizi yerine getirme konusunda girişken ve ısrarcı olmalısınız. Diğer insanlara sümsüğün teki olmadığınızı gösterin. Fikirleriniz son derece önemli, dolayısıyla onlara en çok önem veren insanlar tarafından duyulmaları gerek. Söyleyeceğiniz her şeyin, özellikle etrafınızdakilerin yardımını aldığınızda gerçeğe dönüşebileceğine inanın. Fırsat diğer insanlarlabirliği yapmakta yatıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tam anlamıyla her şeyden bıkmış usanmış bir haldesin! Öfkeni bu kadar yükseltecek sadece tek bir insan var. O da tabi ki sensin! Bugünün açıları, seni davranış değişikliğine götürebilecek varoluş krizlerini destekler nitelikte. Bundan sonra kelimelerini daha dikkatli seçmeyi unutmayacaksın.

5 Eylül 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevindirici haberler alabilir, romantik görüşmeler yapabilirsiniz. İlişkilerinizde duygusal konuşmalar ve geleceğe dair planlamalar gündeme gelebilir. Sosyalleşmek ve kararsız kaldığınız konularda içinizdeki sese kulak vermek enerjinizi ve akışınızı toparlayabilir.

5 Eylül 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birtakım konuları “ya tamam ya devam” olarak incelemeye ve karar aşamasına girmeye hazırlanıyorsun. Dışarıdan önemsemiyormuşsun gibi görünsen de netlik kazanması gerektiğini biliyorsun. Yoğunprogramın tatil yapmana engel oluyor. Şehrin gürültüsünden kısa süreliğine de olsa uzaklaşmak için günü birlik tatil planları yapabilirsin. Yalnız bir İkizler burcuysan, yakın çevrenden bir kişiden gelecek aşk itirafı seni şaşkına çevirebilir.

5 Eylül 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişiliğinize alenen saldırılar olabilir. Sözlü yollarla üzerinize gelinmek isteniyor. Bazen en güzel cevap, sessiz kalmaktır.

5 Eylül 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Görüşmeler, ziyaretler ve arkadaşlıklar için hareketli bir gündesiniz. Ancak abartılı durumlar karşısında biraz daha dengeli kalmaya bakmalısınız.

5 Eylül 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gününüzün bir kısmını işinizle tam ve odaklı bir şekilde ilgilenerek geçirmek isteyebilirsiniz ancak akşam saatlerinde partnerinize zaman ayırmayı tercih edebilirsiniz.

5 Eylül 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için harika bir gün; zira uzun vadeli eğilimlerin lehinize geliştiğini göreceksiniz. Biraz disiplin anlayışınız, biraz da şansınızın yaver gitmesi sayesinde sahne size kalmak üzere. İzleyiciler merakla bekliyor ve sizin de başlayacak bol bol mizah duygunuz, bilgi birikiminiz, mutluluğunuz var. Etrafınızdakilerle nükteli sohbetler yapın ve mutlaka suyun akıp çatlağını bulduğunu unutmayın.

5 Eylül 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı ve sanatkâr yanınızı tamamen özgür bırakacak desteği bulamayabilirsiniz fakat elinizde olan tüm imkânları ortaya koyarak daha renkli bir dünyaya adım atacağınız kesin. Aşk hayatınızı su yüzeyinde tutabilmek için çok fazla kişisel taviz vermekten kaçının. Sizi kısıtlayan bir ilişkide olmaktansa yalnızlığın tadını çıkarın.

5 Eylül 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnandığınız konularda başlattığınız çalışmalardan alacağınız sonuçlar sizi olumlu etkileyecek. Ortakyaptığınız kişilerle birlikte alacağınız kararlar konusunda, istenmeyen pürüzler çıkabilir. Olayları zaman belirleyecek.

5 Eylül 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin.

5 Eylül 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yeni partner adaylarıyla tanışacaksınız ve kafanız karışacak. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız, ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamalısınız. Daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelisiniz.

5 Eylül 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Şüpheciliğiniz ve bencil davranışlarınız sevgilinizi kırıyor. Biraz daha toleranslı olmayı deneyin. İş hayatında yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddi konulardaki sıkıntınız çözümleniyor. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Siz farkında değilsiniz ama düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

5 Eylül 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 58' 55" R
Ay
Yengeç
00° 43' 16" R
Merkür
Koç
24° 50' 20"
Venüs
Boğa
14° 25' 10"
Mars
Koç
08° 05' 53"
Jüpiter
Boğa
26° 30' 54"
Satürn
Balık
17° 28' 06"
Uranüs
Boğa
22° 58' 34"
Neptün
Balık
29° 12' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
21° 15' 22"
Lilith
Başak
24° 32' 46"
True Node
Koç
15° 05' 53"
Son Güncelleme : 11/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>