İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam için düşündüğünüz sevimli sürpriz, özel bir sevgili olduğunuzu bir kez daha kanıtlayacak. İlişkinizi önemsiyor ve onu sürekli yenileme isteği duyuyorsunuz.

İşyerinizdeki yeni düzenleme konusunda ne kadar iyi karar verdiğinizi bugün bir kez daha anlayacaksınız. Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırsa da, hemen toparlanabiliyorsunuz.

Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçebilir. Bu, hesaplarınızı biraz şekle sokacak. Gelirinizin azalması harcamalarınızı azaltmıyor. Bazen tedbiri elden bırakabiliyorsunuz.

Farkında olmadan birileri tarafından sınanıyorsunuz. İş yaşamınızda bugünlerde epeyce uyanık olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev, aile ilişkilerinizde yaşantınızı sorgulayabileceğiniz bağımlılıklar söz konusu. Yanıtsızlığınızın umutsuzluğa dönüşmemesi için gösterdiğiniz çabaların paylaşılması, bugünlerde çok olası. Sizin çok sıklıkla konu edildiğiniz bazı tartışmaların farkındasınız. Bu oluşumda size dönük olumsuz düşünceleri, tartışmaların dışından etkileyemeyeceksiniz.

6 Mart 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda hareketini sürdürüyor. İşiniz, yöneticiniz, gelecek planlarınız bugün gündemde olabilir. Yöneticiniz Merkür'ün retro hareketi sebebiyle gergin olabilirsiniz. Uranüs bugün Boğa burcuna 11:26 itibariyle tekrardan giriş yapıyor. Uranüs 7 sene boyunca hareketini Boğa burcunda devam ettirirken sizler hayatınızda özellikle psikolojik anlamda değişim dönüşümler yaşayacaksınız. Geçmişe takılmanın bir faydası olmadığını anlayacaksınız. Kişisel gelişim çalışmalarına önem verebilirsiniz. Bu konularda uzman olup insanlara bilginizle destek olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili de dönem dönem dikkatli olmanız gerekebilir. Daha fazlasını okumak için tıklayınız. Saat 19:03 olduğunda da 15 derece Balık burcunda yeniay oluşuyor. Yeniay kariyer hayatınızda yeni bir sayfa açtıracak bir enerji verse de Merkür retrosunda yeni bir işe başvurmak yerine geçmişte başvurduğunuziçin görüşmeye gitmeniz daha iyi olacaktır. Yöneticinizle yapıcı bir şekilde konuştuğunuz takdirde beklediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Çalışmıyorsanız geleceğinizi garantiye almak için eyleme geçebilirsiniz. İlgili yazıyı okumak için tıklayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

6 Mart 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dikkat çekiyorsun!Gökyüzü bugün büyük bir devir teslim töreni gerçekleştiriyor. Devrim gezegeni Uranüs ateş burcundan çıkıp, toprak burcuna yerleşiyor. Kendi işini yapıyorsan, gün içerisinde yapılacak toplantılarda etkileyici konuşmalarınla dikkat çekeceksin. Uzun soluklu bir ilişkinin içinde yer alıyorsan, ilişkinin geleceğini sorgulayabilirsin. Aileden ayrıca bu süreç için destek görmen kafandaki soruların gitmesine neden olacaktır. Çocukların varsa, yurtdışı eğitim programlarını araştırmak, onların gelişimini desteklemek ön planda olacak. Gün içerisinde en yakın arkadaşınla telefonda yapacağın görüşmeler, ani çıkışlar yapmana neden olabilir. Bazı konuların keyfi açılmasını haksızlık olarak görebilirsin.

6 Mart 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu yeniay ile birlikte eviniz ve ailenizle ilgili konulara odaklanmanızı sağlayacak bir zaman dilimi içindesiniz. Sizden beklenilen fedakarlıklara belki de cevap vermeniz sizi bir adım öne geçirebilir.

6 Mart 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınıza yönelik sorumluluklar almak isteyebilirsiniz, bu size yapıcı sonuçlar getirebilir. İşinizle ilgili durumlarda daha çok kabullenme yaşayabilirsiniz. Annenizle ilgili durumlarda daha fazla fedakarlık yapmanız gereken olaylar yaşanabilir. Koyduğunuz hedeflerin hayallerine kapılıp, işlerinizi aksatmamaya özen gösterin.

6 Mart 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında cesaretinizi yeniden topluyorsunuz. Geçmişte istediğiniz fakat bir türlü girişemediğiniz işlere girişmek için oldukça olumlu bir süreç.

6 Mart 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi anlamda biraz duygusal davranıyor olabilirsiniz. Bu dönemde harcamalara dikkat etmek gerektiğini tüm burçlara söylüyorum ancak siz biraz abartmış olabilirsiniz. Kendiniz için hiçbir şey yapmayın da demedim. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla alakalı konularda şanslısınız.

6 Mart 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer alanında bütünü görmeden hareket etmeyin. Hayalperest tutumlardan kaçının. Anlaşmaları sözleşmeleri iyice okuyup imzalayın. Çalışma, üretim, özdisiplin konularından kaçmak adına işleri kısa yoldan halletmeye çalışmayın.

6 Mart 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ani değişimler gezegeni Uranüs, 7 Temmuz 2025'e kadar Boğa burcuna geçiş yapıyor. Elinizde olmayan farklılaşan yaşam koşullarına hiç direnmeden uyum sağlarsanız uzun vadede siz karlı çıkarsınız. Arka planda kalan konuları, gizli ilişkilerle şekillenen süreçleri görünür kılmaya yardım eder. Balık burcunda Yeni Ay meydana geliyor.

6 Mart 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, hiç beklemediğiniz şekilde, hesapta olmayan bir tatile çıkma fırsatı yakalamanız mümkündür. Şartları zolayın ve bu tatile çıkmaya bakın çünkü bu, hayatınızın en eğlenceli, renkli ve dinlendirici tatili olmaya aday olacaktır.

6 Mart 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 59' 35" R
Ay
Boğa
17° 24' 50" R
Merkür
Koç
21° 52' 52"
Venüs
Boğa
10° 36' 53"
Mars
Koç
05° 43' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 13"
Satürn
Balık
17° 13' 46"
Uranüs
Boğa
22° 47' 48"
Neptün
Balık
29° 07' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 26"
Lilith
Başak
24° 12' 12"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 08/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>