İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sevdiklerini Şaşırtıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün içgüdüleriniz fırtınadan korunmak için bir sığınak olabilir. Bu, gerçek bir fırtına da olabilir, duygusal bir fırtına da. Sevdiğiniz kişi bir konuda stresli olabilir ve ona sabır göstermeniz gerekiyor. İnsanlar teslim tarihleri veya diğer baskılardan dolayı endişeli olabirler. Olumsuz duygulardan kurtulmaya çalışın. Koruyucu bir duygusal balonda kalmak için elinizden geleni yapın.

Bugün çalışmak zorunda olsanız bile her şeyi büyütmemeye çalışmalısınız. Sadece mevcut enerjinizle,yükünüzü sırtlamaya hazır değilsiniz. Kahvaltınızın ve öğle yemeğinizin sağlıklı bir menüden oluşmasına dikkat edin çünkü vücudunuz son zamanlarda yaptığınız kaçamaklar yüzünden biraz asileşmiş durumda. Öğle yemeğinde çorba ve salata ile bol su önerilir. Gün sonuna dek, enerjinizin geri gelmeye başladığını hissedeceksiniz.

Her zaman konsentrasyonunuz yüksek fakat bugün özellikle de sizin için çok şey ifade eden projeler üzerinde her zamankinden daha fazla odaklanmış durumdasınız. Bu işle ilgili olabilir, bir arkadaşınıza yardım etmekle ilgili olabilir ya da kendi kişisel projeniz olabilir. Her ne ise, bugün bunu başarıyla tamamlayacaksınız. Bunun dezavantajı ise, yemek yemeyi, uyumayı veya biraz ara vermeyi unutabilirsiniz. Kendinize dikkat edin!

Duyguların yüzeye yakın olabilir. Ruhsal arınma periyodundan geçmekte olabilirsin. Uzun süredir taşıdığın bazı yoğun hislerden kurtulmanın zamanı geldi. Bu enerjiyi salmak için olumlu bir yol bul. Yürüyüşe çık mesela. Bu duygusal tortuyu terleyerek dışarı at ve ardında bırak. Romantik ve profesyonel yaşamında ilerlemelere kapı aralayacak çözümler üretmeye çalış.Bugün hayata dair gerçekten ne istediğiniz hakkında düşünebilirsiniz. Kolay geçinilebilen ve rahat yaşayan bir insansınız. Üzerinize ne gelirse gelsin, rüzgarında savrulma eğilimine sahipsiniz. Ancak bazen bir sonraki aşamaya geçmek için odağınızı arttırmalısınız. Hırslarınız sizi yönetmiyor olabilir, çünkü siz bu hayat yolculuğunun her anından keyif almaya bakıyorsunuz. Bugün gerçekten biraz daha odaklanmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Kendinizi farklı bir yolda görmekten korkmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi sunabileceğiniz değerli bir şeyiniz olduğunu kanıtlamaya çalışırken bulabilirsiniz, bu konuyu enine boyuna düşünseniz daha iyi edersiniz. Şansınıza doğuştan arkadaş canlısı birisisiniz ve neredeyse herkesle iyi geçiniyorsunuz. Bu durum sizin için bir güç olabilir, zaten bir kalabalık yaratmak için elinizde gereken şey varmış. Kendin olmak hakkında biraz düşünün ve bir şeylerin parçası olmaya çalışmayın. İşe diğerlerine göstermeye değecek yeteneklerine bakarak başlayın.

7 Kasım 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Önümüzdeki 2,5 aylık süreçte finansal hesaplamalara daha akıllıca yaklaşmak isteyebilir, keyfi harcamalar yapabilirsiniz. Çocuklarınız için finansal planlamalar içine de girebilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde ise emek, çaba veya fedakarlık öne çıkabilir, gereklilikleri doğabilir. Tutkular aşk ilişkilerinde bağlayıcı olabilir.

7 Kasım 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini iyi hissetmeni sağlayan kişilerin yanında olması seni mutlu ediyor. Sevdiklerine ufak tefek hediyeler alarak onları şaşırtabilirsin. Haftalardır süren yoğun temponun etkilerini bugün hissederken, eklem ağrılarında şikâyet edebilirsin. Geleceğine dair konularda bilgisine ve öngörülerine güvendiğin bir büyüğüne danışmak isteyebilirsin. Onunla konuşurken kendini daha iyi hissedebilirsin.

7 Kasım 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde duygusal davranışlar sergiliyorsunuz. Hassasiyetinize karşı tahammül gösterilmesini isteyeceksiniz. Bunu konuda çevrenizden gerekli hassasiyeti göremediğinizde kızabilir ve süreci yönetirken agresif davranışlar sergileyebilirsiniz.

7 Kasım 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda daha hassas olabilirsiniz. Evi ilgilendiren bir konuda fedakarca davranmak söz konusu olabilir.

7 Kasım 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde cesaret sizin için oldukça önemli olacak. Geçmişi geride bırakma isteğiniz de bir o kadar olumlu sonuçlar getirecektir.

7 Kasım 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafeine biraz ara verin. Bol şeker ve kahve tüketmenin size bir nevi sarhoşluk hissi verdiğini fark edebilir, kendinizi daldan dala atlar durumda bulabilirsiniz. Bu aralar çok üretken ve nükteli olduğunuzu düşünseniz de aslında yaptığınız saçmalamaktan ibaret olabilir. Dikkatli olun, zira yapay yollarla yükselmenin sonu sert bir düşüş olacaktır.

7 Kasım 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Normalde mantık dünyasında yaşama eğiliminde olsanız da su sıralar duygusal yönünüz bugün ortaya çıkıyor. İnsanların sizinle eskisinden daha yakın ilişkiler kurmaya çalıştığını görebilirsiniz. İlk bakışta ne kadar garip görünse de, biraz açıp kendinizin paylaşmaya alışık olmadığınız kısımlarını paylaşmanız akıllıca olur.

7 Kasım 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zorlayıcı koşullarınızı, kişisel isteklerinizle harmanlayarak ifade edeceksiniz. Uzun süredir problem yaratan işlerinizi yeniden gözden geçirme imkanı bulacaksınız. Bugün, iletişim konusunda performansınız güzel gidiyor.

7 Kasım 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

7 Kasım 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önceliklerinizi belirleme konusunda ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Etrafınızda olan biten her ne varsa onu yakından takip etmek isteyeceksiniz. Bilinmezlikler ve gizimler sizi çok fazla zorlamakta. Zaman zaman nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremiyorsunuz. Biraz daha sabırlı olmanız gereken bir gün.

7 Kasım 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aklınızdave aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor. Her şeye rağmen ilişkiyi hareketlendirme çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Zaman, zaman kapris olarak gördüğünüz tavırları anlamaya çalışın. Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız, önemli bir konuda işinizi kolaylaştıracak. Ertelediğiniz işle ilgili bir görüşme bugün yine gündeme gelebilir. Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz.

7 Kasım 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 31" R
Ay
Terazi
25° 41' 15" R
Merkür
Boğa
06° 32' 44"
Venüs
Boğa
25° 58' 49"
Mars
Koç
15° 15' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 54"
Satürn
Balık
18° 07' 11"
Uranüs
Boğa
23° 31' 16"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 10"
Lilith
Başak
25° 35' 17"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>