İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tek İstediğin: Huzur Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 20%

Kişisel anlam arayışınızı artıran gezegensel enerjilerle, sezgisel bir ruh halinde olabilirsiniz. Hayatınızdaki son olaylara bakabilir ve neden bunların yaşandığını anlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Sevdiklerinizle yaptığınız konuşmaları, önemlerini ortaya çıkarmak için tekrarlıyor olabilirsiniz. Davranış ve düşünceleri incelerken felsefi yönünüz öne çıkacak.

Bugün sizin için müthiş bir gün! Duygularınız sadece döngüsel bir zirvede değil, aynı zamanda bugün herhangi bir karşıtlığa karşı cesur kalmanıza yardımcı olacak ek bir gücü de var. İyi haber, planlarınızın ve organizasyonunuzun şu anda size ödeme yapması ve işinizde hedefinize doğru ilerlemenize yardımcı olan kuvvetli bir gücü olmasıdır.

Bugün ruhani ve fiziki konular hayatınızda ön plana çıkabilir. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için çok hevesli bulabilirsiniz. Ve içinizde bulduğunuz akıl sizi oldukça şaşırtabilir. Muhtemelen metafiziksel konuları tartışma amacıyla toplanan bir arkadaş buluşması dikkatinizi çekebilir. Açıkcası, görmezden gelmek de zor. Olayları akışına bırakın.

Bütün gün kanepede oturmak isteyebilirsin. Çok fazla enerjin olmayacak; ki bu gayet normal! Belki de bir günü rahatlamaya ayırman gerekiyor. Genelde kendini zorlamaya meyillisin ve bu da bazen seni olumsuz etkiliyor. Aile üyelerinle birlikte biraz hoş vakit geçir. Öğlen şekerlemesi yap. Filmler izle. Şarjını doldurmak için basit ve eğlenceli şeyler yap!Dikkatli olmazsan arkadaşlığınız kolayca romantik bir ilişkiye dönüşebilir. Bir geceliğine platonik bir ilişki tutkulu bir şeye dönüşebilir ve buna senden daha fazla kimse şaşıramaz. Bu ilişkinin nereye gitmesini istediğin konusunda dikkatli düşünmenin zamanı geldi. Yaşanan şeyleri geri alamayacağın halde, bu yaşanan yeni dinamikten rahatsızlık duyuyorsan ilişkiyi daha fazla ilerlemeden durdurabilirsin. İyi düşün; bu kararı sadece bir kez alabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çocuklarınız varsa, zor tavırları size kendi zorluğunuzu anımsatabilir. Ya da eğitimleri, anılarınızı canlandırmış olabilir. Şu sıralar geçmiştki sıkıntılarınızdan birini mi kafanıza takıyorsunuz? Bu soruyu kendinize sormak için en uygun zamandasınız. Cevaplayın ve bir süre cevabınız mayalansın.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Karar vermek söz konusu olduğunda tereddüt ediyorsunuz. Dikkatli olma hissi içindeyseniz bunun için muhtemelen iyi bir neden vardır. Kendinizi rahat hissetmek için neye ihtiyacınız olduğunu inceleyin ancak çok uç noktaları düşünmeyin.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş muhasebeler aklını fazlası ile kurcalayabilir. Gün boyu düşünceli bir tavır takınabilirsin. Öncesinde halletmiş olduğunu düşündüğün bir problemin tekrardan gündeme gelmesi hem seni hem de alien oldukça yorabilir. Kendi işini yapmak istesen de şu an için rutinini bozmak istemeyebilirsin eğerdeğişikliği yapmayı düşünen bir İkizler burcuysan bu kararını tekrardan gözden geçirebilirsin. Maddi anlamda belli düzenlemeler ile hayatını şekillendirmek istiyorsun. Evli bir İkizler burcuysan, akşam eve gelip eşinle yorgunluk kahvesi içmenin hayalini kurabilirsin.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınız ile ilgili denge yaratma zamanı geldi. Borçlar ve alacaklara yeni çözümler getirmek isteyebilirsiniz. Ödenmemiş borçlar bugün hukuki sorunlara yol açabilir. Gelir gider dengenizi iyi yaratın.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Aslan burcunda. Yakın çevreniz, konuşmalar ve zihinsel uğraşlar açısından dikkat çekici bir gündesiniz. Sözlerinizle daha etkileyici olabilirsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mutlu olacağınız ve herkese kendinizi en verimli şekilde ifade edeceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk hayatınızla alakalı olarak yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte sosyal yönden renkli ve parlak bir döneme ilerliyorsunuz. Etrafınızda pek çok arkadaş bulabilir, sosyal çevrenizde ışıl ışıl parlayabilir, dostlarınızdan destek görebilirsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beyninizin duygusal tarafınızı beslemeye çalışmalısınız. Müzik, moda, sanat ya da fantastik kurgular beyninizi uyarır ve her zaman deneyimleme şansı bulamadığınız duygularınızı harekete geçirirler.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat edecek. Bugün iletişim yeteneklerinizle ön planda olabilirsiniz.Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yakın çevrenizin sürpriz kararları sizi şaşırtabilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gelecekle ilgili ihtiyaçlarınız ve arzularınız var. Ancak o kadar kafanız karışık ve geleceğe olan güveniniz az ki; bazı şeyler için adım atmak, sonrasını göremediğiniz için sizi korkutuyor. İşinize verdiğiniz özenin karşılığını alacaksınız. Aynı özeni özel hayatınıza da gösterseniz, ne kadar da güzel şeyler olacak.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İmajınız konusunda kendi kendinizi yaralıyorsunuz. Her şey yolunda iken söylediğiniz bir şey tüm dikkatleri değişik bir şekilde üzerinize çekmenize sebep oluyor. En güzeli sizin bol bol çalışın ve yaptıklarınızı bırakın başkaları sizin yerinize tezahür etsin. Bazı yolculuklar ve hukuki konular ile alakalı yanılgılar söz konusu olabilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; fikir ve düşüncelerini özgüvenle ortaya koyabilir, gruplar içinde veya ekip çalışmalarında liderlik edebilir,birliğine yatkın olabilirsin. Sosyal medyada dikkatleri üstünde toplayabilir, çevreni genişletebilirsin. Ancak paylaşımların beklenmedik tepkiler çekebilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 17' 48" R
Ay
Balık
06° 38' 07"
Merkür
Koç
18° 19' 12"
Venüs
Boğa
04° 38' 41"
Mars
Koç
02° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 56"
Satürn
Balık
16° 49' 54"
Uranüs
Boğa
22° 31' 00"
Neptün
Balık
28° 59' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 29"
Lilith
Başak
23° 39' 57"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>