İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Şans Senden Yana Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün büyük hayalleriniz ve sezgileriniz olabilir. İşyerinde daha iyi bir ürünün nasıl üretileceği konusunda bir fikir sahibi olabilir ya da kişisel bir sorunun derinliklerini görebilirsiniz. Bulduğunuz çözüm, köklü değişiklikler gerektirecek şekilde kapsamlı olabilir. Sadece bu fikirleri uygulama konusunda sabırlı olun. Başkalarını ikna etmek ve planlarınızı desteklemelerini sağlamak biraz zaman alabilir.

Özgürlüğünüz, başka bir bireyin özgürlüğünü ihlal ettiğinde sona erer. Özgürlük sınırının çizilmesi tam olarak eğlenceli değildir, ancak her sosyal ve kariyer çabasında öğrenmeniz gereken bir şeydir. Geçmişte, işbirliği yapma veya uzlaşma sağlama yeteneğinden yoksun kaldınız. Bugün, özgünlüğünüzü ve yaratıcılığınızı diğer insanlara zarar vermeden gerçek dünyaya entegre etmenin daha iyi bir yolunu düşünebilirsiniz.

Bugün size oldukça moral bozucu bir telefon gelebilir. Bu, geçici olan projelerinizden biriyle ilgili bir aksilik haberi olabilir fakat yine de size bir hayal kırıklığı yaşatabilir. Sizi raahtsız etmeyen bazı küçük detaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ve bu da çok fazla zamanınızı alabilir. Metanetli olun, hala iyisiniz. Hayal kırıklığının size galip gelmesine izin vermeyin.

Hafif ve şen ruhun, günün moduyla armoniyi yakalama konusunda biraz sıkıntı yaşayabilir. Genellikle, köşeye sıkıştığında kendi koruyacak bir sığınak buluyorsun. Fakat bugün zekice manevralardan yoksun kalmış gibisin. Günün zorluklarıyla tek başına ve yardımsız şekilde yüzleşiyor olsan da, atlatmanın yolunu bulacaksındır. Aferin sana!Bazen size ne söylenirse söylensin sadece bir kısmını duyuyorsunuz. Bunun nedeni kafanızda dönen onlarca ilginç düşünceyi bir türlü susturamamanız! Bugünün enerjileri dikkat dağınıklığınızı artırabilir. Size söylenen her şeyi kulağınızı dört açıp dinleyin. Bunları not alıp kontrol etmediğinizi takdirde bir hata yapmanız işten bile değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bir ağız dalaşının içinde bulabilirsiniz. Deneyim bakımından çok güçlü ve sizin en önemli görüşlerinizi çürütebilecek kapasitede biriyle doğrudan çatışmaya girerseniz şaşırmayın. İşler bir kez kızıştı mı sizi hiçbir şeyin durduramayacağını göreceksiniz. Karşı taraf da sizin sivri dilinizden nasibini alacak.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal bir gün olmaya devam edecek. Gönüllü olduğunuz işlerin ve planların peşinden gidebilir ve kendi isteklerinize, kendi duygularınıza daha fazla önem verebilirsiniz. Düşüncelerinizi daha açık dile getirme zamanı.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir beklediğin bir konu hakkında sabah saatlerinde alacağın haber, bütün günün seyrini değiştirecek. Şans senin yanında olacak. Maddi konulardaki kaygıların yüzünden planlarını ertelemeyi düşünürken, beklediğin ödemenin gerçekleşmesi, tatil konusunu yeniden gündemine getirebilir. Yalnız bir İkizler burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın yeni birisi olabilir.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde duygusal kararlar almak üzere olabilirsiniz. Doğru kararı aldığınızı düşünseniz bile kararınızı aileniz ve sevdiklerinizle paylaşmalısınız. Onların desteğini almak kendinizi daha güçlü hissetmenize neden olabilir.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ailevi olaylar gündeminizi etkileyebilir. Güven aradığınız durumlara doğru çekilebilirsiniz. Kişisel hassasiyetler ön plana çıkabilir. Beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirmek faydalı olabilir. Aksam saatlerinde aile konularında daha fazla gündeminizi meşgul edebilir.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda ikili ilişkilerde kendinizi iyi ifade etmeniz ve sakin bir tavır takınabilmeniz partnerinizin da aşkını ve ilgisini arttıracaktır.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

8 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizde çok fazla bencil insan olması başarılarınıza gölge düşürebilir. Enerjinizi insanların yanlışlarını ve eksikliklerini kapatmaya çalışarak harcamak sizi çok yoracaktır. Herkesin sadece kendisinden sorumlu olduğunu unutmayın ve odağınızı kendinize çevirin.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tutkularınızın geçici olmasından dolayı odaklanma problemi yaşayabilirsiniz. Duygularınızda yenilenme söz konusu olacak. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle farklı organizasyon çalışmalarına gireceksiniz. 

8 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinize her zaman destek oluyorsunuz. Finansal durumunuz giderek daha iyi bir hal almaya başlıyor ve kendinizi iyi hissediyorsunuz. Sağlığınıza daha fazla önem göstermeye başlamalısınız.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hiç kimsenin size yaklaşmasına izin vermiyorsunuz. Kendi doğrularınıza güvendiğiniz için çevrenizle bazı pürüzler yaşamanız muhtemel. Bilinçaltınız maddi kaygılarla dolu ve sorunları paylaşmak adına verdiğiniz çaba başarı getirecek.

8 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 27" R
Ay
Terazi
26° 55' 54" R
Merkür
Boğa
06° 41' 39"
Venüs
Boğa
26° 06' 24"
Mars
Koç
15° 20' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 22"
Satürn
Balık
18° 07' 34"
Uranüs
Boğa
23° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 26' 45"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 28"
Lilith
Başak
25° 35' 58"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>