Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yüklerinden Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 40%

Duygularınız, bugün hayatınızı çekilir kılacak. Hassas, kadınsı tarafınıza dokunduğunuz sürece kendinize daha da güveniyorsunuz. Bugün, sizi benzer hayalleri ve ilhamları paylaşanları aramaya teşvik edecek büyük bir güç var. Hassas duygularınızın sevinçli tarafını bulun ve bu enerjiyi, şu anda hayatınızdaki karanlık noktaları aydınlatmak için kullanın.

Genellikle bağımsız olarak çalışmayı tercih etseniz bile, biriyle işbirliği yapmaya karar verebilirsiniz. Bir partnerin size yardımcı olacağı konusuna her zaman güvenmiyorsunuz. Ama bugün takım kurma olasılığına daha açık olmalısınız. Bir projeyi iki bölüme ayırabilirsiniz. Ortağınıza, sivrileceği bazı görevler verin. Bu arada, siz de en iyi yaptığınız şeylere odaklanabilirsiniz. Bu ittifakı oluşturmak mükemmel bir kimya yaratabilir.

Bugün kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmeniz için güzel bir gün. İşle ilgili bir sorun için yaratıcı bir çözüm bulabilirsiniz. Belki de bu bir yerlere not etmek isteyeceğiniz bir hikaye ya da bir şiir. İçinizdeki sese kulak verin. Bazı sesler duyabilir ve inanılmaz sanatkar fikirler için bir vasıta olabilirsiniz.

Birilerinin tavsiyelerine ihtiyacı var. Önemli bilgiler talep eden bir arkadaşın olabilir. Öğretmen rolüne bürünmek hoşuna gidecek. Bu kişiye destek olabilecek şekilde programını ayarla. Şeyleri açıklamada ve karmaşık şeyleri basitleştirmede iyisindir. Öğrencin, rehberliğine hayran olacak!Sizin için en zor şeylerden biri, yalnız kalmak. Ancak şu işe bakın ki, bu muhtemelen yaşamanız gereken en önemli şeylerden de biri. Şu an diğer insanlardan tamamen ayrı olduğunuzda nasıl mutlu olacağınızı öğrenmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz. Bunu kendiniz için bir ceza olarak görmeyin. Aksine büyüyüp kendi içsel durumunuzu geliştirebileceğiniz bir zaman olarak görmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün size sinirli ya da kızgın olan birisi, belki de bu kişi bir akrabanız, arayabilir. Nazik sözler duymayı bekliyor olabilir, bunun için de siz seçileceksiniz. Bugün bir şeyler yazmak için uygun bir gün; bir arkadaşınıza mektup yazmak olsun ya da romanınızın ilk bölümü olsun önemli değil. Kelimlere olan yatkınlığınız yüksek bir seviyede seyrediyor. Eğer bir gruba bir şeyler öğretmek ya da bir konuşma yapmak niyetindeyseniz, kelimelerin akıp gideceğinden emin olabilirsiniz! Tadını çıkarın!

1 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde gizli kalan konular, arka plan durumları, samimiyet sorgulaması gibi durumlar gündemde olabilir. Kimin samimi, kimin güvenilmez olduğuna daha fazla dikkat edin. Eşinhayatında yeni bir gündem oluşabilir.

1 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mart ayına hareketli bir başlangıç yapıyorsun. Uzun vadede gerçekleştirmek istediğin hedeflerini belirleyebilirsin. Bir süredir, üzerinde yük olarak hissettiğin yüklerinden kurtulacaksın. Gün içerisinde planlamadığın görüşmeler gerçekleştirebilirsin. Evli bir Koç burcuysan, eşinin hazırladığı sürprizle karşılaşabilirsin.

1 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminizin ön planda olabileceği bir gündesiniz. Yakın çevreniz ile girdiğiniz diyaloglarda fikirleriniz ve bunları sunma tarzınız etkileyeceği sonuçlar getirebilir. Konuşmak istediğiniz konular varsa bu fırsatı değerlendirmelisiniz.

1 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle birlikte hızlı bir iletişim içine girebilirsiniz. Yoğun bir gündeminiz olabilir. Tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Ticari görüşmeler yapabilirsiniz. Anlaşmalarda dikkatli olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde daha eğlenceli programlar yapmak isteyebilirsiniz.

1 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda geçmişten dönüşlerin söz konusu olduğu bu dönemde bu dönüşleri iyice incelemeli ve samimi olup olmadığına emin olmalısınız.

1 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşme, buluşma ve katıldığınız etkinlikler size son derece keyif verirken, kardeşler, akrabalar, komşular ve yakın çevre ziyaretleri için ideal bir gündesiniz. İletişim konusunda şanslarınızın olduğu bugün, seyahatler için de faydalı bir gündesiniz.

1 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size zarar vermek isteyen kıskanç insanlar olabilir. Ancak planları ne olursa olsun sizi alt etmeyi başaramayacaklar. Bunu bilerek gününüze rahatlıkla devam edebilirsiniz. Kormanıza gerek yok.

1 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi cesurca ortaya atmaktan korkmadığınız için, tepki almaya adaysınız. Savunduğunuz konularda taviz vermek gibi bir tavrınız yok. İkna kabiliyetinizi  kullanarak, çevrenize  isteklerinizi kabul ettireceksiniz.

1 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece asabi ve gergin olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bu sinirliliğin sebebi, karamsarlık nedeniyle herşeyde bir aksaklık veya çözümsüzlük görmenizden kaynaklanacaktır. Mantığınızı kullanın ve kara gözlük takmayı bırakın.

1 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günün ilerleyen saatlerinde kendinizi yalnız hissetmeniz olasıdır. İş yerinizdeki çalışmalarınızı zamanında tamamlamaya özen gösterin. Zihninizi boşaltmak ve dinlenmek için kendinize zaman ayırmaya çalışın.

1 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gerilimsiz, sakin ve rahat bir gün sizi bekliyor. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı bilerek hareket edin. Bugün sezgileriniz de çok oldukça güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Yeni gelişmeleri dikkatli değerlendirmeniz, kariyerinizi de belirleyebilir. Sağlığa gelince, spor yaptığınız taktirde kendinizi bomba gibi hissetmemeniz için hiçbir neden yok

1 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 03" R
Ay
Terazi
26° 25' 37" R
Merkür
Boğa
06° 38' 02"
Venüs
Boğa
26° 03' 19"
Mars
Koç
15° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 46"
Satürn
Balık
18° 07' 25"
Uranüs
Boğa
23° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 26' 41"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 20"
Lilith
Başak
25° 35' 42"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>