Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Aktif Davranabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Başkalarının size ilgi duyup duymadığı konusunda şüpheleriniz mi var? Kendinize güven vermek isterseniz, bugün dış görünüşünüz için biraz çalışabilirsiniz. Kendinizle ilgili bir şeyi değiştirmek isteyebilirsiniz, fakat aynı zamanda bunu abartmamanız gerektiğini de biliyorsunuz. Günün enerjisi zaten doğal çekiciliğinizle birleştiğinde, kendinize fark yaratacak özel bir dokunuş katacaksınız.

Her türlü yaratıcı proje için güzel bir gün. İşinize yansıtabileceğiniz bazı fikirler olabilir. Onları yazmaktan veya başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın. Aklınız mükemmel planlarla dolu. Bu enerjiyi boşa harcamak ayıp olur! Bu fikirleri yakalamaya ve tutmaya çalışın. Bu şekilde, doğru zaman geldiğinde onları kullanabilirsiniz.

Merakınızı uyandıran ilginç bilgiler kitaplarda, not almada ve kendi fikirlerinizi yazmada saklı. Bir konu hakkında bir çok şey öğrenmeye karar verebilirsiniz. Bu konu, iş, cari işler ya da tarih, felsefe gibi entelektüel konular olabilir. Bir süre bu konuya ilgili olacaksınız gibi görünüyor. O zaman öğrenmeye hazırlıklı olun!

Coşkulu içgüdülerine dikkatini vermeye çalış. Günün enerjisi sezgilerin için gayet olumlu etkilere sahip olacaktır. Sana gelen belirli izlenimlerin, direkt olarak sinirsel sisteminden yayıldığını hissedebilirsin. İnsanların duygularını fark edebilir veya güdülerini çözebilirsin. Psişik radarın çok güçlü, o yüzden bunu inkar etme! İçgüdülerin sana önemli bir rehberlik sunabilir.Bugün aklınız tutkularınızla dolu ve kendinizi normalden çok daha duygusal hissedebilirsiniz. Bu durumla ilgili en zorlu yan, bu duyguları ifade etmek için uygun bir zaman bulamayabilirsiniz. Akıntıyı çevrenizdekilerin de sizi desteklediği güvenli bir limana yönlendirmeye çalışın. Kozanızı delmeye çalışanlardan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özellikle duygusal anlamda muhalefetle karşılaşabilirsiniz. Dişi yönünüzün tehdit altında olduğunu, savaşçı ve saldırgan bir tutumun sizi değersiz ve dikkate layık olmayan biri gibi hissettirdiğini fark edebilirsiniz. Huzur, adalet ve uyum arayışında olmak sizi başkalarının ima ettiği gibi zayıf ve ikinci sınıf kılmaz. Aksine bunlar güçlü yanlarınızdır.

25 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün itibariyle aşk ilişkileri biraz daha içe dönük, saklı gizli daha bol; belki de platonik yaklaşımlar var. Romantik ve hülyalı olacağınız kesin. 21 Mart'a kadar dış görünüşünüzde değişimi tavsiye etmiyorum.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tüm sorunlarını rafa kaldırım geleceğine odaklanmak istiyorsun. Yeni tanıştığın insanlar ile iletişiminde oldukça aktif davranıyorsun. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan ekip arkadaşların ile motivasyon konuşması yapabilirsin. İptal olan toplantılar canını sıkabilir. Zamanını kaliteli geçirmek istiyorsun.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal görüşmeler yapabilirsiniz. Maddi gelirlerinizi düzenlemek için harika bir gün olacaktır. Bugün yapacağınız olumlu işlemler, ilerleyen günlerde yatırım yapmanızı da kolaylaştırabilir.

25 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başarılı olmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalar olabilir. Akşam saatlerinde iletişimde olduğunuz kişilerde dikkatli olmanızda fayda var.

25 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aile ilişkilerinizde ve sevgi odaklı konularda bilhassa dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Yanlış anlamalar sıkıntı yaratabilir.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şans gezegeni Venüs bugün burç değiştiriyor ve size gözle görülmeyen ancak ruhunuzda hissedebileceğiniz şanslar sunmaya başlıyor. Ruhsal yönden sizi tamamlayan, anlaştığınız insanlara açık olabilirsiniz. Beklenmedik, sürpriz aşklara hazır olmalısınız. Platonik aşk ve aşıklara dikkat.

25 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Anneniz bugün aklınızda olabilir. Anneniz muhtemelen hem geçmişte hem de şimdi nasıl düşündüğünüzü, hareket ettiğinizi ve hissettiğinizi etkiliyor.  Onu ve sahip olduğunuz ilişkiyi anlamanıza yardımcı olmak için bugün onun verdiği işaretleri anlamak için zaman ayırın.

25 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde ani ataklar yapmayın ve bekleyin. Duygusal konularda yanlış anlaşılabilirsiniz. Beklediğiniz tekliflerin gecikmesi huzursuzluk, sıkıntı yapabilir. Ortak proje ürettiğiniz arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. 

25 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eviniz ve ailenizle ilgili konularda iyimser olacaksınız. Bu durum, kararlılıkla hareket etmenizi sağlayacaktır. Ancak, iyimserliği abartmamalı, gerçekçiliğinizi korumalısınız. Fazla riskli girişmler, herhangi bir fayda sağlamayacaktır.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizi tek taraflı yürüttüğünüzü düşünüyorsunuz. İş yerinizde yaratıcılığınızı arttırmalısınız ve çalışmalarınıza odaklanmalısınız. Sağlığınız ile ilgili olan problemlerinizi aksatmadığınızdan emin olun.

25 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatıyorsunuz. Aşkta gerçekçi olma zamanınız geldi. Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçmanız sorun yaratıyor. İşinizle ilgili ümit bağladığınız bir girişime gösterdiğiniz çabalar ödül bulacak. Huzur, mutluluk ve başarı elde edeceksiniz. Fakat bunun için bir süre daha beklemeniz gerekli. Bu vaktin sonunda mutluluk sizi bekliyor. Maddi konulardaki sıkışıklığı fazla abartıyorsunuz, sıkıntılarınız geçici

25 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 31" R
Ay
Koç
10° 35' 09"
Merkür
Koç
19° 51' 27"
Venüs
Boğa
07° 31' 08"
Mars
Koç
03° 47' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 45"
Satürn
Balık
17° 01' 35"
Uranüs
Boğa
22° 39' 04"
Neptün
Balık
29° 03' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 13"
Lilith
Başak
23° 55' 29"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>