Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çevreni Şaşırtıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 40%

Bugün partnerinizle iletişim kurmaya odaklanmak isteyebilirsiniz. Günün enerjisi biraz dikkatinizi dağıtabilir. Endişelerinize çok fazla kapılmış olabilirsiniz, gerçekten de sevgilinize ilgi göstermeyi unutuyorsunuz. Ona duygusal açıdan biraz destek vermeniz gerekebilir. Ya da barışı sağlamak adına müdahale edip sorumluluk almaya karar verebilirsiniz.

Bugün geçmişten birinden haber alabilirsiniz. Belki eski bir okul arkadaşınız sizi arayabilir veya arkadaşça bir e-posta gönderebilir. Bu kişi sizinle yeniden bağlantı kurmakla ilgilenebilir. Zamanınız varsa, onlara ulaşmaya çalışmalısınız. Değer verdiğiniz insanlarla teması kesmek çok kolaydır. İş ve diğer kaygılar, belirli arkadaşlıkları ihmal etmeyi kolaylaştırır. Şimdi bunun ekstra çaba gösterin.

Bugün ekstradan para kazanma şansınız olacak. Son zamanlarda çok kurnazsınız ve yatırım seçimleriniz meyve veriyor gibi görünüyor. Kesinlikle keskin birzekasına sahipsiniz. Bunu kutlayın ve son zamanlarda kafanızı kurcalayan ufak tefek problemleri unutun.

Unutkan olabileceğin bir gün. Günün enerjisi duygusal enerjini arttıracaktır. Yoğun hislerle karşılaşabilirsin. Birçok farklı duyguyla boğuşurken, dikkatin kolaylıkla dağılabilir ve anahtarlarını unutabilir veya önemli dosyalarını evde bıraktığını fark edebilirsin. Bu tarz küçük şeylere dikkatini ver ve duygularının kontrolden çıkmasına izin verme. Sakinleşmeye çalış.Bugün özellikle duygusal anlamda muhalefetle karşılaşabilirsiniz. Dişi yönünüzün tehdit altında olduğunu, savaşçı ve saldırgan bir tutumun sizi değersiz ve dikkate layık olmayan biri gibi hissettirdiğini fark edebilirsiniz. Huzur, adalet ve uyum arayışında olmak sizi başkalarının ima ettiği gibi zayıf ve ikinci sınıf kılmaz. Aksine bunlar güçlü yanlarınızdır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıradışı bir gün olacağa benziyor. Gezegen hareketlerinin etkileri, kafanı, düşüncelerini bastıracak anılarla doldurabilir. Sonucunda da kendini her şeye alırı tepki verirken bulabilir; geçmişten kalma nesneleri, senin için ne kadar önemli oldukları üzerine düşünmeden bir anlık sinirle yok edebilirsin. Şüphesiz ki bu geri dönüşü olmayacak eylemlere girişmek yerine, bu tepkiye yol açan şeyi irdelemeyi dene.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar finansal konularda plan dışı değişiklikleriniz olabilir. Bekleyen ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha keyifli enerjiler hakim olabilir.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yeteneklerini farklı alanlarda sergilemek isteyebilirsin. Daha önce senin farklı yönlerini keşfetmemiş arkadaşlarını şaşırtabilirsin. Hayatına dair tüm konularda aileni yanında görmek isteyebilirsin. Onlar ile sık sık fikir alışverişinde bulunuyorsun. Yağlı ve ağır besinlerden uzak durmalısın.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizi harekete geçirmek için telkinlerde bulunabilirsiniz. Sizin enerjinize ayak uyduramıyor olmalarını bir sorun haline getirmek yerine, daha uyumlu hareket etmenizin yollarını bulmaya çalışın.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlarınızda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız ile ilgili gelişmeler söz konusu. Etrafınızdaki insanlara hediyeler almak isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alacağınız zamanlar var. Akşam saatlerini hareketli geçirebilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkatli konuşmanız gereken bugünlerde arkadaşlarınızla alakalı gelişmelere vakıf olabilirsiniz. Ciddi yön ayrımları hayatınızda gerçekleşebilir.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi kalpli olduğunuz biliniyor. Bununla birlikte, bundan faydalanmak isteyenler olabilir. Bunun olmasını önlemek için içgüdülerinize güvenmeniz önemlidir. Duyduklarınız duygularınızla uyuşmuyorsa duygularınıza güvenin. Kullanıldığınızı düşünüyorsanız, o ortamdan uzaklaşın.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin her zaman idealleriniz çok önemli. Düşündüklerinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Yapacağınız yeni anlaşmalara özen göstermelisiniz. Bazı özel durumlar söz konusu olabilir. Sert çizgiler koyan bir yapıya sahipsiniz. 

24 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşüncesizce para harcayıp bütçenizi sarsma tehlikesini doğurabilirsiniz. Çoşkunuzu alışveriş yerine spora veya hobilerinize yöneltin. Sanat gibi yaratıcı faaliyetler de hareketliliğinizi kontrol altında tutmanıza yardım edebilir.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner adayıyla tanışabilmek istiyorsanız, daha sosyal olmanız gerekiyor. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını çok yakında almaya başlayacaksınız. Bugün size yeni ve güzel haberler getirecek.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda dikkat göstermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Huzursuzluklarınızı ve şüphelerinizi ifade ederken dikkatli olun. Aşk hayatınızda beklentileriniz birer birer gerçekleşecek. Bugün yapacağınız birgörüşmesinde, bırakacağınız son derece kendinden emin bir izlenim, size çok şey kazandırabilir. Alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili sıkı bir pazarlık içine girebilirsiniz. Hızlı hareketleriniz, ayaklarınızda ani burkulma ve kramplara yol açabilir.

24 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 04' 41" R
Ay
Akrep
14° 06' 11" R
Merkür
Koç
16° 00' 16"
Venüs
Koç
24° 13' 19"
Mars
Balık
25° 28' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 47"
Satürn
Balık
16° 04' 29"
Uranüs
Boğa
22° 02' 08"
Neptün
Balık
28° 44' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 42"
Lilith
Başak
22° 43' 39"
True Node
Koç
15° 36' 50"
Son Güncelleme : 24/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>