Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duyguların İle Hareket Edebilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aklınızın ve duygularınızın birbirleriyle sürekli etkileşim halinde olduğunu düşünebilirsiniz. Muhtemelen haklısınız, özellikle de yaratıcılığınız ve aşk hayatınız söz konusu olduğunda durum böyle. Peki builişkileriniz için de geçerli mi? İş hayatınızda, duygularınızı tamamen ortaya çıkarmıyorsunuz, çünkü bunların fikirlerinizi etkileyeceğinden korkuyorsunuz. Bugün, gün ilerledikçe bunun birkaç örneğini görebilirsiniz.

Her zaman yeni şeyler öğrenmekten hoşlanırsınız. Bugün bazı yeni beceriler ya da bazı yeni bilgiler toplamakla meşgulsünüz. Evde bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz ve üzerinde çalıştıkça kendiniz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Evinizi yenileyebilir, bilgisayarınıza yeni sistemler yükleyebilir veya bir marangozluk projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Gün boyunca, ilham bulacak ve yaptığınız şey hakkında gerçekten heyecanlı hissedeceksiniz.

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

Eğer birisi bir partnerlik teklifiyle sana yaklaşırsa bu konuyu ciddi bir şekilde düşünüp değerlendirmelisin. Her ne kadar aklında olmayan bir şey olsa bile; günün enerjisi başarılı işbirliklerini ve partnerlikleri destekliyor olacak. Otur ve bu kişiyle konuş. Fikirlerinizi yazın ve planlarınızı oluşturun. Görmezden gelmeyin; her şeyi ölçüp tartın. Her şeyi berrak bir şekilde görebilmek için analitik becerilerine güvenebilirsin.Kişisel hedeflerinizin birçoğunu ya gerçekleştirdiniz ya da gerçekleştirme sürecindesiniz ve bu durum size sevinç veriyor. Gelgelelim, etrafınızdaki insanlar sizden bir şeyler koparmak isteyebilir. Hayır kurumlarına katkıda bulunmanız veya çok iyi tanımadığınız insanlara borç vermeniz istenebilir. Elinizden gelen her şekilde yardımcı olmak isteyebilirsiniz ancak an itibariyla kime yardım ettiğiniz konusunda dikkatli olun. Zira bazıları pek güvenilir olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir barıştırma görevi üstlenmeniz gerekebilir. Arabuluculuk yapılması gereken bir durumun ortasında kalabilirsiniz. Her iki tarafın da meseleleri sakin ve mantıklı bir şekilde masaya yatırmasını sağlayın. Grupları saldırgan bir tavır takınmak yerine müşterek noktalar bulmaya teşvik edin. Renkli kişiliğiniz ve cesur ifade tarzınız bu noktada galip gelmenizi kolaylaştırabilir. Bu yüzden devreye girip politikacı rolünü oynayın.

18 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün maddi kazançlar ve aile içi ilişkilerde başarılar elde edebilirsiniz. Eviniz için harcamalar yapabilirsiniz. Kuşku ve karanlık duygulardan uzaklaşıp sahip olduklarınızın değerini bilme zamanı.

18 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaptığın iyiliklerin karşılığını almak seni bazı sıkıntılı süreçlerden kurtarabilir. Arkadaşların ile arandaki problemlerde sezgisel ve içgüdüsel davranıyor olabilirsin. Bugün biraz daha mantığını ön plana almalısın. Ailenin sana verdiği öğütleri yanlış algılamamalısın.

18 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal görüşmeler yapabilirsiniz. Maddi gelirlerinizi düzenlemek için harika bir gün olacaktır. Bugün yapacağınız olumlu işlemler, ilerleyen günlerde yatırım yapmanızı da kolaylaştırabilir.

18 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Alışveriş yapmak için uygun zamanlar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda destek alacağınız bir gündesiniz. İmaj değişikliği yapabilirsiniz. Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Akşama doğru gündeminiz hareketlenebilir. Huzursuzluk yaratan durumlara dikkat etmelisiniz.

18 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsan ilişkilerinizi iyi tutmak için ekstra çaba harcayacağınız bugünlerde dostlarınız ve çevrenizden de destek görebilirsiniz.

18 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

18 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlarla sohbet etme havasında olmayabilirsiniz ve düşüncelerinizi organize etmek için yalnız kalmanız gerekebilir. Bu düşünceler işle ilgili olabilir. Uzun süre yalnız kalmak zorunda hissetmeyin. Başkalarından yardım da alabilirsiniz.

18 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili sosyal dayanışmada yanınızda olabilecek özel insanlara ihtiyacınız olacak. Venüs, burcunuzda geri gitmeye başlıyor. Kafanızda birçok değişik fikirle yola çıkabilir ve daha sonra bir çoğundan vazgeçebilirsiniz. 

18 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşüncesizce para harcayıp bütçenizi sarsma tehlikesini doğurabilirsiniz. Çoşkunuzu alışveriş yerine spora veya hobilerinize yöneltin. Sanat gibi yaratıcı faaliyetler de hareketliliğinizi kontrol altında tutmanıza yardım edebilir.

18 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızı canlandırabilmek için elinizden gelen her şeyi yapın. Bugünyerinizde kendinizi çok iyi hissedeceksiniz ve etrafınıza olumlu enerjiler yayacaksınız. Yeni bir şeyler öğrenmek ve kendinizi geliştirmek isteyeceksiniz.

18 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız duygusal bunalımdan hiç ummadığınız kadar çabuk kurtulacaksınız. Ortakyaptığınız bir arkadaşınızla soğukluk yaşıyorsunuz. O, bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor. Daha ilgili, daha anlamaya yönelik bir yaklaşım sorunları çözecek. Gereksiz masraflarla tasarrufunuzu eritmeyin. Yediklerinize dikkat edip stresten mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalıştığınız sürece sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

18 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 09' 58" R
Ay
Başak
01° 38' 39"
Merkür
Koç
17° 52' 32"
Venüs
Koç
16° 44' 48"
Mars
Balık
20° 47' 14"
Jüpiter
Boğa
21° 17' 15"
Satürn
Balık
15° 29' 20"
Uranüs
Boğa
21° 41' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
19° 59' 35"
Lilith
Başak
22° 03' 19"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 18/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>