Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Mutlu Haberler Alabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün sevgilinize ekstra ilgi göstermek isteyebilirsiniz. Endişelerinizde boğulup sevgilinizin verdiği mesajları kaçırabilirsiniz. Zor bir zaman geçiriyor olabilir bu yüzden sizin tesellinize ve anlayışınıza ihtiyaç duyabilir. Bu nedenle eve çiçek getirmek veya hoş bir akşam yemeği hazırlamak gibi güzel bir jest yapabilirsiniz. Böylece sevgiiliniz kendini daha iyi hissedecek!

Bugün, uzun vadeli bir sorunun veya mücadelenin çözüldüğü gün olabilir. Önemli olan, başkalarından yardım almak için ne kadar yardıma ihtiyaç duyduğunuzu, hayatınızı sorunsuz bir şekilde yürütmeniz gerektiğini fark etmektir. Çözümlerle gelmenizde size yardımcı olması için romantik bir partner veya bir arkadaş etkin olacak. Yardımlarını talep etmekten ve onların çabalarının onurlandırmasından çekinmeyin. İşbirliği içinde birlikte çalışıyorsanız, daha hızlı sonuçlar elde edecek, verme ve alma sanatı hakkında daha fazla şey öğreneceksiniz.

Bir uçak seyehati mi düşünüyorsunuz? Bu tarz düzenlemeler yapmak ve seyehatler için hiç de uygun bir zaman değil. Rezervasyonunuz gözden kaçabilir, uçuşunuzla ilgili çok fazla gecikmeler olabilir, valiziniz kaybolabilir. Eğer bugün yolculuk yapmanız gerekiyorsa, yanınıza bir sürü okuma materyali alın ve onay numaralarını aldığınızdan emin olun. En azından bu şekilde hazırlıklı olursunuz!

Duyguların ve eylemlerin oldukça uyumlu; ve bu da seni inançlarınla daha doğru orantılı eylemlerde bulunmaya sevk ediyor. Bu harika uyumluluk enerjileri seni meşgul kılacak ve beladan da koruyacak. Kendin olduğun sürece, hiçkimse yaptığın şeye laf edemeyecektir. Kimse kim olduğun hakkında ileri geri konuşamayacaktır. Sen olduğun kişisin ve yaptıkların için bahaneler yaratmaya ihtiyacın yok.Günün erken saatlerinde, hislerinle iletişim kurmaya çalış. Çünkü saatler ilerledikçe, kendini her türlü sosyalleşme açısından kısıtlanmış hissedebilirsin. Bu disiplinli, ayık tonu masanda hazır duran meselelere gerçekçi bir pencereden bakabilmek için kullan. Herhangi bir sorunu pratikliğin ve gerçekçiliğinle çözebileceğin bir durumdasın. Yoluna çıkan engelleri, yavaş ve iyi hesaplanmış bir yaklaşım kullanarak aşmaya çalış.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, macera ve keşif duygunuz bir hayli yüksek. Boş vakitlerinizi dolu dolu geçirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmak isteyeceksiniz. Çevrenizde olan biten her ne varsa yakından takip etme arzunuz var. Kişiliğinize uygun gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Aktif enerjiniz, beklenmedik gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğinize işaret etmekte.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eski arkadaşlarınızdan haberler alabilir, eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Süregelen ilişkilerinizde geçmişi yad edebilirsiniz. Dostluk ve partnerlik ilişkilerinde var olan anlaşmazlıklar daha kolay sonlandırılabilir.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağın haberler tahmin ettiğinden daha mutlu haberler olabilir. Kendi işinin sahibi bir Koç burcuysan yaptığın yatırım hakkında yeni bilgiler edinebilirsin. Evli bir Koç burcuysan eşinin yaptığı sürpriz ile aranızda problemlerin tatsızlığı ortadan kalkıyor. Çat kapı misafirlere karşı hoşgörülü olmakta zorlanabilirsin.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızla sosyal mecralarda etkinlikler düzenlemek isteyebilirsiniz. Bu noktada ilişkilerinizi yönetirken daha sağduyulu olmanızı önerebiliriz. İlişkilerde nazik ve neşeli tavrınız ile oldukça dikkat çekebilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Balık’ta ilerlerken kendi psikolojinize, iç sesinize daha çok kulak vermelisiniz. Sezgilerinizi daha çok kullanabilirsiniz. Pozitif kalmaya bakın.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerji ve bereketinizin artacağı bugünlerde arkadaşlarınız arasında kalarak diplomatik hamleler yapmak durumunda kalabilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün psikolojik dengenizi korumak zor olabilir. Önünüzdeki sorunu çözmek sandığınız kadar zor değil çünkü bu sorun aslında gözünüzü açmak için bir mesaj olarak karşınızda. İlk başta şok edici olsa da, bu esajın ne anlama geldiğini bulabileceksiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın isteklerini ön planda tutacak ve onlarla sezgisel  biçimde anlaşacaksınız. Ailenizin güveninin, sizin için önemli olması nedeniyle bazı emlak olayları ile parasal konular sizi fazlasıyla meşgul edecek.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evle ilgili konulara öncelik vereceksiniz. Birlikte yaşadığınız kişilerle bir tadilat, tamirat, dekorasyon yaptırma kararı verebilir ve bunu planlayabilirsiniz. Bu sırada, evi paylaştığınız kişilerle olan ilişkilerinizle ilgili bazı konular da önem kazanabilir.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkiniz giderek düzelmeye başlıyor. İş yerinizde başarısız olsanız bile asla pes etmeyin ve kendinize güvenin. Kendinizi kötü hissettiğiniz zamanlarda güvendiğiniz arkadaşlarınız ile konuşun.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal bir insansınız ve bu özelliğiniz sayesinde gereksiz tartışmalardan uzak durmayı başarıyorsunuz. Yine de mantığınızı ön plana çıkarmak zorunda olduğunuz bazı anlar olacak. İşinizle ilgili yapay, gereksiz iç sıkıntıları yaşayabiliyorsunuz. Bugünlerde bazı verimli görüşmeleriniz olacak. Bu nedenle sorumluluklarınızı derinden hissetmeniz gerekebilir. Küçük harcamalarınız büyük açıklara neden oluyor. Uygun bir diyete başlayarak eski formunuza yeniden kavuşabilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 23' 45" R
Ay
Yay
14° 04' 06"
Merkür
Koç
16° 05' 30"
Venüs
Koç
27° 09' 28"
Mars
Balık
27° 19' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 54"
Satürn
Balık
16° 17' 44"
Uranüs
Boğa
22° 10' 11"
Neptün
Balık
28° 48' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 54"
Lilith
Başak
22° 59' 31"
True Node
Koç
15° 29' 48"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>