Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeteneklerini Kullanmak Hayatını Kolaylaştırıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Günün avantajlarından faydalanmanın en iyi yolu, içsel benliğinizi düşünmek ve belki de aşk hayatınıza özel ilgi göstermek. Bugün, aklınız ruh halinizi ve hisleriniz yorumlamaya açık ve muhtemelen bu analiz için ortaya koyacağınız çok fazla malzeme var. Biraz nesnellik kazanmak için duygularınızı bir arkadaşınızla paylaşmanız daha iyi olacak.

Birisiyle işbirliği yapma havasında olabilirsiniz. İş yerinizde, kendinizi kafa karıştırıcı bir projenin ortasında bulabilirsiniz. Belki de dışardan bir bakışın faydası dokunabilir. Daha fazla deneyime sahip biriyle konuşmaktan korkmayın. Karşılığında onlara ihtiyaç duydukları bir konuda yardımcı olabilir ve keyifli bir enerji alışverişi gerçekleştirebilirsiniz.

Bugünkü gökyüzü haritası, gün boyunca biraz yorulacağınıza işaret ediyor. Bu da büyük projelere dahil olmak için iyi bir zaman olmadığı anlamına geliyor. Bazı projelerinizi durdurup, dinlenseniz ve sonraki günlerde tekrar onlarla uğraşmanıza gerek olmayacağınızdan emin olsanız daha iyi olacak. Tamamlanmış projelerinizi bir kenara bırakıp, yenileri için yola devam etmek için iyi bir gün!

Yeni bir arkadaşınla bir konuşmaya dalabilirsin. Günün enerjisi seni yabancılarla da spontane şekilde konuşmaya itecektir. Çekici biriyle şakalaşıp güldüğüne tanık olabilirsin. Flörtöz enerji birbirinize numaralarınızı vermenize neden olabilir. Şu anda karizma seviyen çok yüksek; istediğinde karşıdakini etkilemek konusunda hiçbir sıkıntı yaşamayacaksın.Beklenmedik sorumluluklar bir yolculuk planınızı bozabilir. Biri yardımınıza ihtiyaç duyabilir ve bu nedenle birkaç günlüğüne kendi faaliyetlerinizi durdurmanız gerekebilir. Bu sinir bozucu bir durum ancak sadece yaptığınız şeyleri başka bir zamana erteleyecek. Onları tamamen iptal etmeyecek. Yapmanız gerekeni yapın ve daha sonra planlarınıza devam edin. Bu şekilde daha iyi hissedeceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, düşünceleriniz doğrultusunda hareket ederken kendinizi biraz olsun kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Herhangi bir adım atarken daha neşeli ve güçlü hissetmek istiyorsunuz ancak bunun için biraz daha kontrollü ve bilinçli olmanız gerekmekte. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. İyimserlik gücünüzden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var.

12 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, dostluklar ve ortaklıklar ön planda olabilir. İlişkilerden ve insanlardan yana beklentilerinize odaklanabilirsiniz. Bazı insanlardan değişken veya kararsız tavırlar görebilir, bazı ilişkilerde ikilemde hissedebilirsiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerinin hayatının belli noktalarında yansıtmak isteyebilirsin. Bu taktiğin sorumluluklarının hafiflemesini sağlıyor. İlişkisini yeni noktalamış Koç burcuysan vicdan olarak rahat olmak sana iyi hissettiriyor. Ailen ile bitlikte sonuçlanmasını beklediğin bir hukuki sürecin mutlu haberlerini alabilirsin.

12 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat programı yapmak isteyebilirsiniz. Akrabalarınızın yanına gitmeniz gerekebilir. Geçmişte mutlu olduğunuz yerlere tekrar gitmek ve rutinlerinizin dışına çıkmak için günü araştırma yapmaya ayırabilirsiniz. Planlarını yaparken sağlığınızı tehlikeye atmayacak koşulları da göz önünde bulundurmalısınız.

12 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilinmeyen, gizli konuları açığa çıkarmak için kendinize daha çok güvenebilirsiniz. İşlerinizin hemen tamamlanması için sabırsızlık gösterebilirsiniz. Tartışmalara girmemek için sakin kalmakta fayda var. İlişkileriniz bugün hassas bir noktada, sıkıntı yaşamamak için akışta kalmaya dikkat edin. İç sesinizi dinleyerek yaratıcılığınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kurumsal konularda başarınız sarf ettiğiniz çaba ve özgüveniniz ile doğru orantıda olacak. Çevrenizin de takdirini alacaksınız.

12 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstediğiniz şeyden ödün vermek, insanlar ne derse desin hiçbir yere varmanıza yardımcı olmayacak. İnançlarınıza sadık kalın. Daha yaşlı bir akrabanızla konuşmak, nasıl hareket edeceğiniz konusunda biraz fikir edinmenize yardımcı olabilir.

12 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Maddi konularda elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir. Detaylar canınızı sıkabilir.

12 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yükleneceğiniz görev ve sorumluluklar, sizi yormaktan ziyade, çalışmaktan zevk almanızı mümkün kılacak faaliyetlerde bulunmanızı sağlayacaktır. Tatmin duygusu, parasal konulara takılan zihninizin de rahatlamasını mümkün kılabilir.

12 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile konuşurken kullandığınız kelimelere dikkat etmeye çalışın. İş yerinizde kendinizi çok yaratıcı ve çalışkan hissedeceksiniz. Aile bireylerinizden birinin desteğinize ihtiyacı olabilir.

12 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili endişe ve kuruntularınızı ona yansıtmayın. Çünkü bunlar sadece sizin ürettiğiniz düşünceler olup, gerçeklik tarafı olmayabilir. Boş yere hem kendinizin hem de sevgilinizin canını sıkmamalısınız. İş konusunda boş hayallerin peşinden koşmanız ve zamanınızı gerektiği biçimde değerlendirmemeniz, başarısızlıklara yol açabilir. Mali gücünüzü sarsacak, girişimlerden dikkatle kaçının. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açabilir.

12 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 07' 07" R
Ay
Akrep
14° 37' 02" R
Merkür
Koç
16° 00' 07"
Venüs
Koç
24° 16' 24"
Mars
Balık
25° 30' 42"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 22"
Satürn
Balık
16° 04' 44"
Uranüs
Boğa
22° 02' 17"
Neptün
Balık
28° 44' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
20° 20' 51"
Lilith
Başak
22° 43' 56"
True Node
Koç
15° 36' 45"
Son Güncelleme : 24/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>