Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Zihnin Yoğun Olabilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün herhangi bir söz vermeden önce iyice düşünün. Özellikle de aşk hayatınız söz konusu olduğunda bazı şeyler tehlikede. Bazı teklifler almanız muhtemel. Bu tekliflere nasıl cevap vereceğinizi biliyor musunuz? Aslında doğru yoldasınız ama bugünkü yollar bir yol ayrımındaymışsınız gibi hissettirebilir. Bugünün anahtar kelimesi, içgüdülerinize güvenmek ve ideallerinize sadık kalmak.

Bugün günlük işlerin içinde kaybolabilir, seyahat edebilir veya birkaçgörüşmesi yapabilirsiniz. Toplantıdan toplantıya koşturabilir, müşterilerinizle veyaarkadaşlarınızla sohbet edebilir ya da kişisel işlerinizle meşgul olabilirsiniz. İhtiyacınız olan şeylerin listesi uzun olabilir, ancak programınıza dikkat ederseniz, her şey bugün hallolacak.

Bugün ruhani ve metafiziksel kavramlar size belirsiz ve anlaşılması güç gelebilir. Arkadaşlarınızın doğası gereği kabul ettiği fikirler size tuhaf gelebilir. Fakat bir tartışmaya dahil olmayın. Onun yerine, biraz ek bilgi ve sonunda biraz açıklık kazanabilmek için kitaplara, websitelerine ve dergilere başvurun. Konuyla ilgili gelecekteki konferanslara göz atın. Hepsi en sonunda önünüze serilecek: Siz sadece sabırlı olun!

Adeta denklemden çıkarılmış gibi hissediyorsun. Belki de bir yere ait olmayan, tuhaf ve acayip bir kimse -yedek lastik- gibi olduğunu düşünüyorsundur. Kaygılanma. Sırf bugün böyle hissediyor olman kadersel çizginin bundan sonra böyle olacağı anlamına gelmez. Eğer mevcut durumundan hoşnut değilsen, pozisyonunu değiştir. Birlikte olduğun insanları sevmiyorsan, başka bir sosyal grup kur. İçinde bulunduğu durum için de başkalarını suçlama. Kendin adına sorumluluk almalısın.Bugün bir barıştırma görevi üstlenmeniz gerekebilir. Arabuluculuk yapılması gereken bir durumun ortasında kalabilirsiniz. Her iki tarafın da meseleleri sakin ve mantıklı bir şekilde masaya yatırmasını sağlayın. Grupları saldırgan bir tavır takınmak yerine müşterek noktalar bulmaya teşvik edin. Renkli kişiliğiniz ve cesur ifade tarzınız bu noktada galip gelmenizi kolaylaştırabilir. Bu yüzden devreye girip politikacı rolünü oynayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde çok fazla değişim geçirdiniz. Hatta geçen yıl bu zamanlar olduğunuzdan bile daha farklı biriymiş gibi hissedebilirsiniz! Ancak iyi olan tarafı, kendinizi maceraya ve büyümeye açmış olmanız. Bugün bir süredir ne kadar çok şey öğrendiğiniz karşısında bir sevinç ve başarı hissi duyabilirsiniz. Bazı muhteşem insanlarla tanıştınız, yeni beceriler geliştirmek için kendinize meydan okudunuz ve zihninizi farklı bir gerçeklik görüşüne açtınız.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygu durumunuzda ve isteklerinizde ani değişiklikler olabilir. Plan dışı harcamalar yapabilir, kendi istek ve beklentilerinizi daha fazla önemseyebilirsiniz. Aile içi ilişkiler ön planda olabilir.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendin ile çelişmemeye özen gösteriyorsun. Kararlarının sorgulanmaması açısında kusursuz davranmak için kendini sıkabilirsin. Zihin yoğunluğunu yakın arkadaşların ve ailen ile dertleşerek atıyorsun. Yorucu bir gün olabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan karşı taraf ilgisizliğinden şikâyetçi olabilir.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz tarafından üzerinizde bir baskı hissedebilirsiniz. Kendi halinizde ve istediğiniz gibi davranmak, arkadaşlarınızla aranızda sorunlar yaratabilir. Kendinizden taviz vermemeli ama çevrenizle olan uyumunuzu da korumalısınız.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelirlerinizle ilgili değişiklikler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol etmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğinizi hissettiğiniz zamanlar olabilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle program yapmak isteyebilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabrınızın bir sonucu olarak edindiğiniz kazanımlarınızı kutlayacağınız süreçler söz konusu. Değişime açık doğanız karşı cinsin ilgisini yoğun bir şekilde çekebilir.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde, aile vehayatınızda kendinizi ifade ederken ılımlı, sakin ve pozitif yaklaşımlara daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerde olası çatışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kendinizi dinlendirmek ve pozitif ortamlarda yer almak faydalı olacaktır.

17 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezginizi ve içsel gücünüzü kullanarak parayla ilgili konular hakkında kendinizi geliştirebilirsiniz. Fazladan para kazanma fikrinizin işe yarayabileceğine dair bir önseziniz olabilir. Buna kulak vermek işinize yarayacaktır.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerin,size karşı davranış şekillerinden farklı anlamlar çıkarmanız mümkün. 

17 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi dağıtacak gelişmelere takılmamalı, planlarınızın başarısıyla ilgili hayaller içinde kendinizi kaybetmemelisiniz. İşiniz hakkında bazı toplantılara katılmak ve bu toplantılarda çeşitli bilgiler sunmak durumunda kalabilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin size karşı soğuk davranışlar sergilediğini düşünüyorsunuz. İş yerinizdeki herkese ne kadar entelektüel olduğunuzu göstermenin zamanı geldi. Bugün kendinizi çok alıngan ve duygusal hissedeceksiniz. 

17 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır beklediğiniz mutluluk şimdi avuçlarınızın içinde. Yeni aşkınızla öyle mutlusunuz ki, artık hiçbir şey sizi sarsamıyor. Böylesi daha iyi. İş yerinde meydana gelen bazı tartışmalarda sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla giriyor, tepki çekiyorsunuz. Bugün yapacağınız bir görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz sizi tasarrufa yöneltiyor. Biraz soğuk almış gibisiniz, kendinizi olumsuz hava şartlarından korumaya çalışın.

17 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 05' 06" R
Ay
Yay
09° 58' 43"
Merkür
Koç
16° 03' 10"
Venüs
Koç
26° 45' 51"
Mars
Balık
27° 04' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 27"
Satürn
Balık
16° 15' 58"
Uranüs
Boğa
22° 09' 06"
Neptün
Balık
28° 48' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 49"
Lilith
Başak
22° 57' 23"
True Node
Koç
15° 30' 53"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>