Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Rekabet Çalışma Azmini Artırabilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevgiliniz için rahatlatmanız gerekebilir. Günün enerjisi, sevgilinizin üzerinde biraz stres olmasına neden olabilir. İhtiyaçlarına karşı ekstra duyarlı olmak isteyeceksiniz. Günün sonunda, güzel bir akşam yemeği hazırlayın ve evde rahatlatıcı bir atmosfer yaratın. Onu ne kadar umursadığınızı bildiğinden emin olun. Güzel bir sırt masajı yapıp onu dinlemek iyi olacak.

Bugün tanınma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Pek çok farklı yeteneğiniz var ve bazen insanlar görevlerinizi ne kadar iyi idare ettiğinizi anlamıyorlar. İşleri zahmetsiz gösterme eğiliminiz var. İnsanlar işinizi halletmek için ne kadar çaba gerektiğini her zaman anlamıyorlar. İşinize uyguladığınız zaman ve enerji hakkında başkalarına karşı dürüst olmaya çalışın. Herkesin sizin çok çalıştığınızı bilmesinden korkmayın.

Bugün hedeflerinize yaklaşma konusunda size ilham gelmiş olabilir. Belki de, artık bazı yeni şirketlere vermek üzere özgeçmişlerinizi hazırlayabilirsiniz.Ya da, çekici bir arkadaşınızla bir öğle yemeği ayarlayıp sosyalleşebilirsiniz. Kesinlikle bir şeyleri değiştirmeye ve heyecan verici şeyler başarmaya hazırsınız. Bu motivasyon patlamasının tadını çıkarın!

Bugün duyguların oldukça kuvvetli. Konuşurken ağzından ateşler püskürürse şaşırma. Kıvılcımlar çıkarabilirsin. İçinde güçlü hisler oluşuyor. Bu hisleri salmanın ise tam zamanı. İnsanların senin söyleyeceğin şeyleri duymaları gerek. Düşüncelerini içinde tutarak hem kendine hem de başkalarına kötülük yapmış oluyorsun.Yaratıcılığınız bugünün gezegen açıları sayesinde öne çıkacak ve muhtemelen kendini en iyi müzik yoluyla gösterecek. Eğer bir enstrüman çalıyorsanız, muhtemelen şarkıları sorunsuz bir şekilde çıkaracaksınız. Çalmıyorsanız, biraz uğraşarak, bazen aklınıza gelen şarkıları ve ritimleri kaydetmek için kullanabileceğiniz birçok bilgisayar programı var. Elinizde hit bir şarkı olmayabilir, ancak SİZİ mutlu eden bir şey keşfedeceksiniz; ve önemli olan da bu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herhangi bir konuda çözüme varmanız kolay olmayabilir. Günün üzerinde etkili olan ezici bir direnme duygusu, plana göre hareket etmenizi zorlaştırıyor. Bugün savaşmak için iyi bir gün değil. İşler istediğiniz şekilde gitmiyorsa, çok zorlamayın. Halletmek için şiddete başvurmak durumun daha da kötü bir hal almasından başka bir işe yaramayacak. Sakin kalabilmek için birtakım tavizler vermeniz gerekebilir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylı işlerle, birden fazlave konu ile ilgilenebilirsiniz. İşlerinizi toparlayabilir, dağınıklıkları gidebilirsiniz. Yaptığınızve projelerde detaylara eğilmeniz başarılı sonuçlar sağlayacaktır.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dalgın hallerinden dolayı sakarlıklar yapabilirsin. Bu konuda dikkatli olmalısın. Arkadaşının içinde bulunduğu belirsiz ilişkisine yardımcı olmak istiyorsun. Çalışan bir Koç burcuysanyerindeki rekabet ortamı hırsını artırabilir. Pratik zekâya sahip olman doğru zamanda doğru hamleyi yapabilmene olanak sağlıyor.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızdaki yoğun tempo ile güne başlıyorsunuz. Aceleci olmak gözden kaçırabileceğiniz küçük eksikliklerin oluşmasına yol açabilir. Dikkatli ve planlı olmakta fayda var.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde daha ciddi konulara yönelebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan durumları daha iyi değerlendirmenizde fayda var. Gizli kalmış koşullardan etkilenebilirsiniz. Öğleden sora imaj değişikliği için uygun zamanlar var. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Akşam saatlerinde tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Sabırlı olmaya çalışın.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken her şeyden çok kendinize odaklısınız. Her zamankinin aksine biraz daha kişisel, sübjektif davranabilirsiniz. Lider, yönetici, hükmedici yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda aldığınız lüks bir eşya, bugün kuruş hesabı yapmanıza neden olabilir. Gereksiz zamanlarda büyük harcamalar yapmaktan kaçınmaya özen göstermenizde fayda var. Yoksa aynı bugün olduğu gibi başınız ağrıyabilir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda ilerlerken, çevresel ilişkilerinizde olumlu bir rol oynuyor. Yaratıcı yönlerinizi kendi tarzınıza uygun kişilerle görüştüğünüz zaman başarıyı yakalıyorsunuz. Sanatsal olayların gündem kazanmasıyla yaşamınızı renkleniyor. 

15 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınız canlanacak olsa da, günün ana konusu seyahatler olabilir. Yapacağınız yolculuklar, size hem sosyal, hem de kariyer fırsatları sağlayabileceği gibi, ilişkilerinizi geliştirmeniz veya yeni ilişkiler kurmanıza da yarayacaklardır.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile aranızda bazı anlaşmazlıklar olabilir. İş yerinizde çok verimli bir gün geçireceksiniz ve başarılı çalışmalara imza atacaksınız. Duygusal olarak uzun bir zamandan sonra ilk defa her şeyin yolunda gittiğini hissediyorsunuz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi daha sağlıklı bir bakışla değerlendirmeniz gerekiyor. Sevgilinize karşı sergilediğiniz hırçın davranışlar ilişkiniz açısından yıpratıcı olabilir. İş yerinde sorumluluklarınızın artması, yorulmanıza neden oluyor. Fakat endişe etmeyin üstesinden geleceksiniz. Bu konuda herkesin size güveni tam. Sade bir insan oluşunuz, insan ilişkilerinizde kolaylıklar sağlıyor. Parasal anlamda alacağınız fikir desteği sizi yeni girişimlere yönlendirecek. Sinir sisteminiz için açık havada uzun yürüyüşler yapabilir veya alternatif teknikler deneyebilirsiniz

15 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 12' 24" R
Ay
Akrep
15° 43' 57" R
Merkür
Koç
15° 59' 49"
Venüs
Koç
24° 23' 05"
Mars
Balık
25° 34' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 37"
Satürn
Balık
16° 05' 14"
Uranüs
Boğa
22° 02' 35"
Neptün
Balık
28° 44' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 10"
Lilith
Başak
22° 44' 32"
True Node
Koç
15° 36' 33"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>