Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tavsiye Verebilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Biriyle ortaklık kurmaya karar verebilirsiniz. Romantik veyabirliği olabilir. Biriyle frekanslarınızın tuttuğunu hissedeceksiniz. Belki de son zamanlarda özel birisiyle tanıştınız. Bu kişiyle daha ciddi bir düzeyde buluşmaya hazır olabilirsiniz. Veya belki de iyi bir arkadaşınızla işe girişmeye karar verdiniz. Kaynaklarınızı ve yeteneklerinizi harmanlayarak birlikte bir kurumsal varlık oluşturabilirsiniz.

Şu anda çok şımarık hissedebilirsiniz. Günün enerjisi meşgul ve aktif kalmak için size ilham verebilir. Biraz egzersiz yapmaktan hoşlanabilirsiniz. Spor salonunda kendinizi zor bir antrenmanla karşı karşıya getirebilirsiniz. Ya da tempolu bir doğa yürüyüşüyle ya da normal yürüyüşle keyiflenebilirsiniz. Vücudunuzda dolaşan ekstra enerjiden yararlanın. İşleri yapmak ve bu kalorileri yakmak için bu artan dayanıklılığınızı kullanın.

İş hayatınızla ilgili bazı arzularınız olsa da, şu an isteklerinize göre hareket edeceğiniz bir zaman değil. Bunun zamanı düşündüğünüzden çok daha erken gelecek! İçinizdeki değişimin doğasını anlama aşamasındasınız. Açık bir şekilde sizi yeni yönlere çeken de bu. Sabırlı olun; bırakın dönüşüm rotasını tamamlasın.

Oldukça üretken olabilir; fakat yavaş, istikrarlı ve ölçülü bir hızda gitmen gerek. Başarmak için devasal hareketlere veya çarpıcı tavırlar sergilemeye ihtiyacın yok. Her şeyi kendi anlayışına göre ve kendi kuralların çerçevesinde yap. Ne doğru hissettiriyorsa öyle yap. Kilit nokta ise gücünü içten hissedip bu enerji sermayesini kullanmak.Bugün herhangi bir konuda çözüme varmanız kolay olmayabilir. Günün üzerinde etkili olan ezici bir direnme duygusu, plana göre hareket etmenizi zorlaştırıyor. Bugün savaşmak için iyi bir gün değil. İşler istediğiniz şekilde gitmiyorsa, çok zorlamayın. Halletmek için şiddete başvurmak durumun daha da kötü bir hal almasından başka bir işe yaramayacak. Sakin kalabilmek için birtakım tavizler vermeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal gücünüz bugün uçuyor olmalı. Kelimeler, imgeler, melodiler veya sanatsal tercihiniz ne olursa olsun, muhtemelen gözlerinizin takip edebildiğinden çok daha hızlı bir şekilde kafanızda belirecekler. Bunları yazdığınızdan emin olun veya bunları kasete kaydedin ya da bunları hatırlamak için elinizden geleni yapın. Aksi halde onları kolayca unutabilirsiniz ve bunun olmasını istemezsiniz. Bunları ne olur olsun yayımlamak için elinizden geleni yapın.

14 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatleri boyunca dinlenmek ve rahatlamak isteyebilir, daha dağınık ve plansız hareket edebilirsiniz. Mevcut planlarınız ise şartlar sebebiyle değişebilir. Akşam saatlerinde enerjiniz yükselebilir.

14 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şartlarını iyileştirmek adına entelektüel birikimini zenginleştirmek isteyebilirsin. Kariyer yaşamında aldığın iddialı kararların ile gündeme geliyorsun. Arkadaş çevrende sorumluluklarını bilmeyen dostlarına tavsiyelerde bulunabilirsin. Dış görünüşünü spor ile desteklemek istiyorsun.

14 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştiremediğiniz için içsel bir kavga içerisinde olabilirsiniz. Hayal ve umut bitmeyerek yeniden kurulabilir. Sizlerde hayallerinizden vazgeçmeyin.

14 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

14 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ulaşım gündem konunuz olabilir. Sürekli bir yerlere gitmek ya da birileri ile iletişim kurmak durumunda kalabilirsiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde etkili iletişim kurarak hem özel hayatınız hem deyaşamınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir, teklifleri değerlendirebilir ve isteklerinizi daha rahat aktarabilirsiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kafanız biraz karışık olabilir. Duygularınızı doğru bir şekilde ifade etmek sizin için büyük olasılıkla zor olacaktır. Bu gibi durumlarda yapabileceğiniz en iyi şeylerden biri tavsiye için yakın bir arkadaşa başvurmaktır. Maalesef, bu tavsiye sizi daha da zor durumda bırakabilir. 

14 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarınızı sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek güçtesiniz. 

14 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızın herhangi bir alanında kurduğunuz ortaklıklarda, ortaklarınızla olan iletişiminiz ön plana çıkacaktır. Ciddi konular üzerinde uzun uzun konuşmanız, sorunları tartışmanız, fikir ayrılıklarını çözüme kavuşturmanız mümkündür.

14 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her ilişkide sorunlar olabileceğini unutmayın ve kendinizi üzmeyin. İş hayatınızda karşınıza çıkan engelleri kolaylıkla aşıyorsunuz. Daha sağlıklı beslenmeye başlamalısınız ve uyku saatlerinizi düzenlemelisiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiyle aranızdaki ilişkiyi bozmaya çalışanlar olabilir. Çevrenizdeki kişilere ilişkilerinizi anlatmayın. İş yerinde yaşanan olaylar karşısında kontrolünüzü kaybederek yenilgiye uğrayabilirsiniz. Çünkü düşünceleriniz kontrolünüz dışında yönleniyor ve bu nedenle duygularınızın dengesi bozuluyor. Daha disiplinli olmalısınız ve düzeninizi bozan davranışlarınızı ciddi bir şekilde incelemelisiniz. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz, destek alın

14 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 15' 59"
Ay
Akrep
13° 15' 39"
Merkür
Koç
26° 00' 31"
Venüs
Balık
20° 29' 14"
Mars
Balık
04° 15' 51"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 12"
Satürn
Balık
13° 11' 53"
Uranüs
Boğa
20° 37' 11"
Neptün
Balık
27° 46' 29"
Plüton
Kova
01° 48' 41"
Chiron
Koç
18° 44' 26"
Lilith
Başak
19° 41' 46"
True Node
Koç
15° 35' 24"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:18

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>