Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Pratikliğini Konuşturuyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2021, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevgiliniz için rahatlatmanız gerekebilir. Günün enerjisi, sevgilinizin üzerinde biraz stres olmasına neden olabilir. İhtiyaçlarına karşı ekstra duyarlı olmak isteyeceksiniz. Günün sonunda, güzel bir akşam yemeği hazırlayın ve evde rahatlatıcı bir atmosfer yaratın. Onu ne kadar umursadığınızı bildiğinden emin olun. Güzel bir sırt masajı yapıp onu dinlemek iyi olacak.

Bugün tanınma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Pek çok farklı yeteneğiniz var ve bazen insanlar görevlerinizi ne kadar iyi idare ettiğinizi anlamıyorlar. İşleri zahmetsiz gösterme eğiliminiz var. İnsanlar işinizi halletmek için ne kadar çaba gerektiğini her zaman anlamıyorlar. İşinize uyguladığınız zaman ve enerji hakkında başkalarına karşı dürüst olmaya çalışın. Herkesin sizin çok çalıştığınızı bilmesinden korkmayın.

Bugün hedeflerinize yaklaşma konusunda size ilham gelmiş olabilir. Belki de, artık bazı yeni şirketlere vermek üzere özgeçmişlerinizi hazırlayabilirsiniz.Ya da, çekici bir arkadaşınızla bir öğle yemeği ayarlayıp sosyalleşebilirsiniz. Kesinlikle bir şeyleri değiştirmeye ve heyecan verici şeyler başarmaya hazırsınız. Bu motivasyon patlamasının tadını çıkarın!

Bugün duyguların oldukça kuvvetli. Konuşurken ağzından ateşler püskürürse şaşırma. Kıvılcımlar çıkarabilirsin. İçinde güçlü hisler oluşuyor. Bu hisleri salmanın ise tam zamanı. İnsanların senin söyleyeceğin şeyleri duymaları gerek. Düşüncelerini içinde tutarak hem kendine hem de başkalarına kötülük yapmış oluyorsun.Yaratıcılığınız bugünün gezegen açıları sayesinde öne çıkacak ve muhtemelen kendini en iyi müzik yoluyla gösterecek. Eğer bir enstrüman çalıyorsanız, muhtemelen şarkıları sorunsuz bir şekilde çıkaracaksınız. Çalmıyorsanız, biraz uğraşarak, bazen aklınıza gelen şarkıları ve ritimleri kaydetmek için kullanabileceğiniz birçok bilgisayar programı var. Elinizde hit bir şarkı olmayabilir, ancak SİZİ mutlu eden bir şey keşfedeceksiniz; ve önemli olan da bu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınız bugünün gezegen açıları sayesinde öne çıkacak ve muhtemelen kendini en iyi müzik yoluyla gösterecek. Eğer bir enstrüman çalıyorsanız, muhtemelen şarkıları sorunsuz bir şekilde çıkaracaksınız. Çalmıyorsanız, biraz uğraşarak, bazen aklınıza gelen şarkıları ve ritimleri kaydetmek için kullanabileceğiniz birçok bilgisayar programı var. Elinizde hit bir şarkı olmayabilir, ancak SİZİ mutlu eden bir şey keşfedeceksiniz; ve önemli olan da bu.

16 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harekete geçme ve adım atma zamanı. Günün tamamında pasif kalmamaya, hedeflerinizi gerçekleştirmeye ve şansınızı denemeye odaklanın. Kendinizi gösterin, ön planda olmaktan çekinmeyin.

16 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olmadık düşünceler aklına gelirken bazı durumlarda ne tepki verebileceğini bilmeyebilirsin. Teknolojik aletlerinde çıkan arıza seni gergin bir yapıya soksa da kıvrak zekân ile problemleri çözüyorsun. Ailesinden uzakta yaşayan bir Koç burcuysan onlar ile telefonda uzun bir konuşma gerçekleştirebilirsin.

16 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmek isterken öfkeli söylemlerden sakınmalısınız. Hareketli ve hızlı yaşayacağınız bugünü daha olumlu işlere ve konuşmalara çevirmeye çalışmakta fayda var.

16 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde planlarınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konular için çaba sarf edebilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İlerleyen saatlerde daha bireysel aktiviteler yapmak sizi mutlu edebilir. İkili ilişkiler önem kazanacaktır.

16 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşe geç kalmak gibi konular gündeminize dahil olabilir. Ayrıca gün içerisinde maddi gelir gider dengenizi de iyi ayarlamanız hayrınıza olacaktır.

16 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken her şeyden çok kendinize odaklısınız. Her zamankinin aksine biraz daha kişisel, sübjektif davranabilirsiniz. Lider, yönetici, hükmedici yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün şefkatli ve sevgi dolu bir ruh halinde olacaksınız. Ekstra hassas ve anlayışlısınız. En gerçek duygularınızı başkalarına iletmekte hiçbir sorun yaşamadığınızı fark edebilirsiniz. Kendinizi özellikle yakın hissettiğiniz kişilerle bağlantı kurun.

16 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Bugün, kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Partneriniz üzerinde güç kanıtlama yoluna girerseniz, tepki alırsınız.

16 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev hayatıyla ilgili bazı konular aklınızı kurcalayabilir. Evde yaşadığınız bir sorun varsa veya herhangi bir sorun ev ortamına yansıyorsa, radikal bir hamle yapıp problemi kökünden çözmek ve rahatlamak isteyebilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. Finansal durumunuz giderek düzelmeye başlıyor ve kendinizi güçlü hissediyorsunuz. Bugünkü planlarınızı iptal etmeye çalışın ve kendinize zaman ayırın.

16 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilişkiniz rahatlıyor. Siz olumlu oldukça, kendinizi ve sevdiğinizi özgür bıraktıkça bunun ona da yansıdığını keşfedebilir, ilişkinizi renklendirebilirsiniz. Daha önceden başladığınız kararlı ve sabırlı faaliyetler sonucu hayata geçirdiğiniz, projelerinizde olumlu geri dönüşler alabilir, böylece uzun ve azimli bir çalışma döneminin sonunda elde ettiğiniz başarılarınızın tadını çıkartabilirsiniz. Bazı yanlış anlaşmalar yatırımlarınızın yönünü değiştirebilir. Hava değişimleri sağlığınızı etkiliyor.

16 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 09' 22" R
Ay
Akrep
27° 53' 19"
Merkür
Koç
15° 59' 12"
Venüs
Koç
25° 35' 14"
Mars
Balık
26° 20' 07"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 10"
Satürn
Balık
16° 10' 41"
Uranüs
Boğa
22° 05' 52"
Neptün
Balık
28° 46' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 32"
Lilith
Başak
22° 51' 02"
True Node
Koç
15° 33' 57"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:35

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>