Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendi Fırsatını Kendin Oluşturuyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2021, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 40%

Genel anlamda, bugün sizin için her yönden şanslı bir gün olacak: aşk, kariyer, para ve sağlık. Seyahate çıkma planlarınız nihayet gerçekleşebilir ve bir sağlık sorunu için uzun zamandır beklenen çözüme ulaşılabilir. Geleceğiniz konusunda çok hevesli ve iyimser hissediyorsunuz ve normalde aldığınızdan biraz daha fazla risk alacak kadar cesaretli olabilirsiniz. Finansal anlamda ise, altına para yatırın, ne olacağı belli olmaz!

Sevgiliniz boş zamanınızın çoğunu bu gece evde geçirmek isteyebilir, ancak sizin de fiziksel enerjiniz o kadar yüksek olabilir ki dışarı çıkıp gece dans etmekten başka bir şey istemeyebilirsiniz. Durumun tüm yönlerini göz önünde bulundurun. Mümkünse uzlaşmaya çalışın, belki bir süre için dışarı çıkabilirsiniz. Unutmayın: Mümkün olduğunca kimsenin kaybetmediği bir kazan-kazan durumu yaratın!

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum... tabii bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. Eğer biri size inşaata elverişli batalık bir arazi satmaya çalışırsa, ona kesinlike "hayır" diyin. Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına inanmak size zor gelebilir ancak dünyanın düzeni bu. Bunu acı bir deneyimle öğrenmektense bizden duymanız daha iyi.

Gün boyu pozitif tutumlar sergiliyor olacaksın. Enerji seviyen yüksek ve herhangi bir şeyin üstesinden gelebileceksin. Ama kendini çok da zorlama. İçinde yanan bir istek olsa da, işlerini tamamlamak için biraz fazla ileri gidebilirsin. Süpermen olmaya çalışma! Yerine, küçük, ulaşılabilir hedefler koy. Böylece günün yumuşak ve rahat geçecektir.Sıradışı bir gün olacağa benziyor. Gezegen hareketlerinin etkileri, kafanı, düşüncelerini bastıracak anılarla doldurabilir. Sonucunda da kendini her şeye alırı tepki verirken bulabilir; geçmişten kalma nesneleri, senin için ne kadar önemli oldukları üzerine düşünmeden bir anlık sinirle yok edebilirsin. Şüphesiz ki bu geri dönüşü olmayacak eylemlere girişmek yerine, bu tepkiye yol açan şeyi irdelemeyi dene.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gezegenler sizinle oyun oynuyor! Gerçekten de bazı durum değişiklikleri duranlığınızı bozabilir. Muhtemelen bugün bir kaç aksilik yaşayacaksınız ama çok yakında kendi ayaklarınızın üstünde duracaksınız! Bu arada hayatın gerçekliklerini göz ardı etmemeye çalışın. Genellikle olduğu gibi duygularınızın hareketlerinizi kontrol altına almasına izin vermeyin!

23 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınızda değişiklikler olabilir. Merkür retrosunun son gününde aceleci ve kontrolcü olmamalı, yeni işlerinizi bir sonrakine güne bırakmalısınız.

23 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Girişimci tarafını konuşturabilirsin. Kendine yenifırsatları oluşturabilirsin. Maddi anlamdaki durumunu oldukça sık gözden geçiriyorsun. Banka ile evrak işleri söz konusu olabilir. Aile üyelerinin sürekli bir şeylerden yakınıyor olması seni mutsuz edebilir. Kendine karşı daha korumacı davranmaya başlayabilirsin. 

23 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sahiplenici bir tutum sergilemek sizi fazla yorabilir. Yardımcı olmak ve yıpranmak arasında bir fark vardır. Bu farkı da müdahale edeceğiniz konuları ve müdahale oranınızı bilmek oluşturacaktır.

23 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konularda ani değişiklikler yaşanabilir. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Başkalarının sözlerinden etkilenebileceğiniz zamanlar var. Güven aradığınız durumlar oluşabilir. Hayatınızda uğraştığınız durumlara yön vermek isteyeceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Kendi iç sesinizi dinlemek size iyi gelecektir.

23 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda sadakatinizi kanıtlamanızı gerektiren bir dönemden geçebilirsiniz. ikili ilişkilerde güven ön planda olmalı.

23 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızın içinde size çok iyi hissettirecek harika bir teklif alabilir, zamanınızı sevdiklerinizle geçirebilir ve ilişkilerle ilgili yeni tekifleri değerlendirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen şanslı bir zamandasınız.

23 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi sevmenin ve görünüşünüzü kabul etmenin yollarını bulmalısınız. Kilonuz, yaşınız veya başka her neyse, kendinizi olduğunuz gibi kabul edemezseniz, bunlarda ne kadar değişiklik yaparsanız yapın her zaman yanlış bir şeyler bulacaksınızdır.

23 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başarınızın gölgelenmesini istemiyorsanız ortaklıklar vekonusunda dengelerinizi korumaya çalışmalısınız. Yatırımcı bir kafa yapısıyla maddesel kazançları sorguladığınız bir gün. Harcamalarınız bütçenizi aşabilir.

23 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiklerinizi kendi istediğiniz gibi görme eğilimine direnemezseniz, ilişkilerinizde hayalkırıklıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Diğer taraftan, gerçekçiliğin de ölçüsünü kaçırmamayı, bu sefer de insanları küçültmekten kaçınmayı da başarmalısınız.

23 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte vakit geçirmek istemeyebilirsiniz. İş yerinizde ortaya çok yaratıcı çalışmalar çıkarıyorsunuz. Uzun zamandır görüşemediğiniz bir sevdiğinizi arayacaksınız ve buluşma ayarlayacaksınız.  

23 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkta dikkatli olmanız gereken bir dönem. İlişkinizin size aradığınız huzuru getirmesi bugünlerde biraz zor. İşinizle ilgili taşıdığınız endişeler sizi karamsarlığa sürüklüyor. Yakın çevrenizde sizi her bakımdan desteklemeye, yardımda bulunmaya hazır kişiler var. Gurur ve bencillik göstermeyin, sizi başarı ve mutluluğa götürebilirler. Daha önce hesaplamadığınız ödemeler ortaya çıkabilir, harcamalarınıza özen gösterin. Günün yorgunluğu, sinir sisteminiz üzerinde yıpratıcı etki yapıyor.

23 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 26' 11" R
Ay
Yay
14° 36' 12"
Merkür
Koç
16° 05' 50"
Venüs
Koç
27° 12' 33"
Mars
Balık
27° 21' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 28"
Satürn
Balık
16° 17' 57"
Uranüs
Boğa
22° 10' 20"
Neptün
Balık
28° 48' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 29' 03"
Lilith
Başak
22° 59' 47"
True Node
Koç
15° 29' 40"
Son Güncelleme : 27/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>