Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Endişelerini Kontrol Altında Tutmalısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 40%

İşlerin temposu bugün artacak ve karşılaştığınız neredeyse her ortamda zekanızın ve eğlenceli sözlerinizin hoş karşılandığını göreceksiniz. Bugün insanlarla bir şeyler yapın ve birlikte ne tür bir belaya karışabileceğinizi görün. Bugün dışarı çıkıp sosyalleşmeniz gereken bir gün. Güzel şeyler ve rahatlatıcı müzikler böyle günlerde iyi gelir. Her zamanki tuhaf tavrınızı takınarak hata yapmış olmazsınız.

Bugün aklınızın size neler söylediğine dikkat edin. Büyük olasılıkla, mantıklı olan aklınız, doğru yolu seçmeyi bilecek. Duygularınız eylemlere dökülmek için istekli, ancak aklınızın direksiyona geçmesine izin verin. Anahtar, hiçbir şey için uğraşmamak olacaktır. Neyin adil neyin olmadığı konusunda tartışırken sinirler gerilebilir. Sorunun bir parçası olmak yerine çözümün bir parçası olun.

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Seninkinden farklı enerjiye sahip biriyle konuşman gerekebilir. Bu kişi farklı görüşleri olan bir aile üyesi olabilir. Onunla çatışmak çok kolay olabilir. Siyaset konusunda fikir uyuşmazlığı yaşayabilirsin. Hatta bambaşka yaşam tarzlarınız olabilir. Savaşı kazanmanın muhtemelen bir yolu yok; bu sebeple düşman kesilme! Yerine, farklılıklarınızı kabul et ve yoluna bak.Bugün partnerinizle yaşadığınız anlaşmazlık her şeyin açıkça ifade edildiği ve bol bol özür dilenen bir konuşmayla son bulabilir. Birçok konunun açıklığa kavuştuğunu ve artık birbirinizi daha iyi anladığınızı hissedebilirsiniz. Yeni gelişmeler ya da en azından şu anki ev nüfusunuzda bir değişiklik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel hedeflerinizin birçoğunu ya gerçekleştirdiniz ya da gerçekleştirme sürecindesiniz ve bu durum size sevinç veriyor. Gelgelelim, etrafınızdaki insanlar sizden bir şeyler koparmak isteyebilir. Hayır kurumlarına katkıda bulunmanız veya çok iyi tanımadığınız insanlara borç vermeniz istenebilir. Elinizden gelen her şekilde yardımcı olmak isteyebilirsiniz ancak an itibariyla kime yardım ettiğiniz konusunda dikkatli olun. Zira bazıları pek güvenilir olmayabilir.

19 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatleri boyunca Ay boşlukta ilerliyor. Finansal konularda hızlı değişimler olabilir. Alım, satım ve yatırım konularında ani kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha sakin enerjiler hakim.

19 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hiç olmadık düşüncelerinin aklına gelmesi aklında türlü türlü felaket senaryoları kurman neden olabilir. Yakın arkadaşların ile yaşadığın güvensizliği ortadan kaldırmak istiyorsun. Özel sektörde çalışan bir Koç burcuysan bazı işten ayrılmalar seni endişelendirebilir. Fakat tecrübelerine dayanman içini rahatlatıyor.

19 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sahip olduklarınızı yeterince değerlendiremediğinizi düşünebilirsiniz. Kendinize duyduğunuz öfkeniz düşüncelerinizi hayata geçirmenize engel oluyor. Koşullar yerine bu koşullarda neler yapılabileceğinize kafa yormalısınız. 

19 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışma ve sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde biran önce harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bazı konuları toparlamak için fırsatınız olacak. İşlerinizde bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızın beklentilerinizi karşılamadığını görerek kendinizi kötü hissedebilirsiniz. İletişimi koparmadan sorunları halledebilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım ve parasal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aile ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde samimi ve sevgi dolu bir atmosferde duygularınızı paylaşabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzaktaki biriyle yaşadığınız iletişimsizlik öfkeli telefon görüşmelerine yol açabilir. Tartışmaya kapılmayın ve sorunu çözmeye çalışın. Bugün mümkünse yürüyün. Daha iyi düşünmenize yardımcı olacaktır.

19 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz vebirliklerinin önem kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan sıkıldığınız için duygularınızın özgür kalmasından yanasınız. 

19 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yoğun bir gün yaşamanız mümkündür. Aynı şey, başkaları için de geçerli olabilir ve önünüzde birikenkonusunda size destek verecek kimseyi bulamayabilirsiniz. Tüm dikkatinizi yapmanız gerekenlere odaklamanız gerekecektir.

19 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çok hoş bir partner adayıyla tanışabilirsiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Eski bir arkadaşınız ile birlikte zaman geçirmek isteyeceksiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize vermiş olduğunuz sözü yerine getirmemeniz sizin için mutluluk değil, mutsuzluk getirir. Aşk işlerinde güveni bir kaybederseniz saadeti gölgelemiş olursunuz. İşinizi ilgilendiren bir konuyla ilgili olarak çıkmaz içinde görünüyorsunuz. Şimdilik bir çözümsüzlük söz konusu değilse de tavırlı davranmanızda, biraz hareketlenmenizde yararlar olabilir. Parasal açıdan sıkıntılarınızın azalması moralinizi yükseltecek. Fazla ağır yükler taşımayın, kollarınızda problem yaratabilir.

19 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 22' 32" R
Ay
Yay
13° 48' 03"
Merkür
Koç
16° 05' 20"
Venüs
Koç
27° 07' 56"
Mars
Balık
27° 18' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 36"
Satürn
Balık
16° 17' 37"
Uranüs
Boğa
22° 10' 07"
Neptün
Balık
28° 48' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 50"
Lilith
Başak
22° 59' 22"
True Node
Koç
15° 29' 52"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>