Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Unutkan Olabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün bazı güçlü sezgisel anlar yaşıyor olabilirsiniz. Ruhani yetenekleriniz artacak ve aslında neler olup bittiğini görebileceksiniz. Bir işletme ortamında, müşterinizin veya patronunuzun ihtiyaçlarını önceden tahmin etmek için bu özel beceriden yararlanabilirsiniz. Söyleyeceklerini tahmin ederek onları etkileyebileceksiniz. Evde ise, sevdikleriniz duyarlılığınıza ve algılama kabiliyetinize hayran olacaklar.

Şu anda çok fazla enerjiniz var. Sert bir egzersiz yapmak için iyi bir zaman. Spor salonuna gidip uzun bir egzersiz yapmak hoşunuza gidebilir. Veya arkadaşlarınızla maç yaparak eğlenebilirsiniz. Kendinizi ekstra güçlü hissedeceksiniz ve dayanıklılığınız çok yüksek bir seviyede olacak. Bazı zorlu aktivitelerle fiziksel becerilerinizi test etmekten zevk alabilirsiniz. Daha önce hiç yapmadığınız yeni bir sporu denemekten korkmayın, ancak sporun çalışma gününüzün önüne geçmesine izin vermeyin.

Entelektüel veya ruhani konulardaki düşünceleriniz yavaş yavaş değişiyor mu? Eğer öyleyse, bu değişim sizi korkutmasın. Geleneksel değerler ve fikirler bugün size özellikle çekici gelebilir bu yüzden direnciniz de her zamankinden daha güçlü olabilir. Fakat biliyorsunuz ki sonsuza dek aynı kalamazsınız. Bugün kendinize bir mola verin. Yarın rutin hayatınıza ve değişim maceranıza geri dönersiniz.

İçindeki yaratıcı çocukla bağ kuracağın bir gün. Yaratıcı projelerine fazladan enerji vereceksin. Yaratıcılığın konusunda daha hırslı olmaya çalış – şimdi mütevazılığın sırası değil! Tutkularına sarıl ve projelerini ileri seviyelere taşımak üzere adımlar at! Hedeflerine ulaşmanı sağlayacak adımların bir listesini yap. Gelişimin için deneyimli bir arkadaşınla da konuşmayı deneyebilirsin. Ya da direkt profesyonel birine danışabilirsin. Yaratıcılığını gündelik hayatına ne kadar dahil edersen, kişisel tatminin o kadar artar!Gezegenler bugün mevcut durumunuz hakkında sizi kışkırtabilir, düşünmeye sevk edebilir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışmalısınız! Buna karşın, yükselen diğer olaylarla yüzleşmeye ihtiyacınız var. Olaylara karşısında farklı tavırlar takınmaya çalışın. Yaratıcı tarafınızdan yararlanmaya çalışmalısınız! Yeni şeyler denemekten korkmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen biraz hoşgörü, etiketteki fiyatın çok ötesinde bir değere sahiptir. Günün ortasında bir köpük banyosu için kendinize zaman ayırın; bir kitapçıda gezinerek geçirdiğiniz lüks bir saat; uzun zamandır ihtiyaç duyduğunuz özel bir eşarp veya kıyafet. Bunlar bugün ruhunuzu dürtülemenin yollarından sadece birkaçı. Neden yapmıyorsunuz ki? Bunun için şu an kendinizi destekleyebilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilirsiniz. Gün boyu ruh haliniz, düşünceleriniz daha sık değişebilir. Anlık duygu ve düşüncelerle harekete geçeceğiniz bir gün.

21 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün dalgın olabilirsin. Unutulan faturalar ve ödemelerini ertelemek durumunda kalıyorsun. Arkadaş seçimi konusunda doğru kararlar vermenin faydasını görüyorsun. Akrabaların arasında kırıcı bir üslup ile konuşan birine uyarıda bulunabilirsin. Ailenin sana verdiği öğütleri doğru değerlendiriyorsun.

21 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir hobi edinmek için arayış içerisine girebilirsiniz. Kısa sürede birden fazla konuyla ilgilenebilirsiniz. Bunu bir doyumsuzluk olarak düşünmek yerine hızlı kavrama yeteneğinizle birçok konuda bilgi sahibi olabilmek olarak değerlendirebilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün konuşmalar ve yeni haberler dikkat çekebilir. Yeni şeyler öğrenmek ve kendinizi geliştirmek açısından şanslısınız Zihinsel açıdan canlı olabilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızdaki endişelendiğiniz konuları ya da üzüldüğünüz durumları bile bir kenara bırakarak ara verebilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

21 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biri ya da bir şey bugün sizi teşvik edebilir. Ayağa kalkıp bir şeyler yapmak için bir dürtü hissedebilirsiniz. Bu içgüdüyü takip edin ve yatakta kalma konusunda sızlanmayı bırakın. Yaptıklarınızla bir işe yaradığınızı hissedin.

21 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün bir karışıklık mevcut. Düzeltmeniz gereken konuların sizden uzaklaşmasına tahammül edemediğiniz için, agresif olabilirsiniz. Çevrenizle iletişim düzeyini yüksek seviyede tutmalısınız. 

21 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Seyahat, eğitim, fikir tartışmaları gibi konular, günün ana temaları olabilir. Tüm bunlar, birbirleriyle bağlantılı halde, bir zincir de oluşturabilirler. Daha geniş bir bakış açısı kazanmak, yeni yaklaşımlar benimsemek, oldukça kolay olabilir.

21 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte aşk dolu anlar geçireceksiniz. İş hayatınız ile ilgili önemli bir ileti alacaksınız ve çok şaşıracaksınız. Duygusal olarak kendinizi neşeli hissediyorsunuz ve çevrenizdeki insanlara enerji yayıyorsunuz.

21 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkta acele etmeniz hata yapmanıza neden oluyor. Birlikte olduğunuz insan bazı hareketleriniz yüzünden kıskançlığa kapılabilir. Ona daha çok zaman ayırın. İş yaşamınızla ilgili sorunları serinkanlı karşılama yeteneğiniz bazı durumlarda yetersiz kalabiliyor. Bazen hiç direnmeden problemleri oluruna bırakıyorsunuz. Bu, çok insani gibi görünse de problemlerin artmasına neden oluyor. Bir miktar para kaybı bütçenizde sarsıntı yaratabilir. Solunum yolları problemleri yaşayabilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 24' 59" R
Ay
Yay
01° 15' 14"
Merkür
Koç
15° 59' 51"
Venüs
Koç
25° 55' 01"
Mars
Balık
26° 32' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 53"
Satürn
Balık
16° 12' 10"
Uranüs
Boğa
22° 06' 47"
Neptün
Balık
28° 46' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 27"
Lilith
Başak
22° 52' 48"
True Node
Koç
15° 33' 08"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>