Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fikirlerine Değer Veriliyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün şehir dışına çıkmaya hazırsınız. Muhtemelen çok fazla çalışma havasında değilsiniz! Belki de sevgilinizle geçirdiğiniz eğlenceli zamanları hatırlıyorsundur. Bu zevki yeniden yaşamayı çok isteyebilirsiniz. Ancak, bir şeyi başarmak için odaklanmanız gerekir. Enerjinizi yüksek tutmak için gün boyunca sık sık ara verin ve uzun süre oturmayın, yoksa halsizleşebilirsiniz.

Bugünün gezegensel dizilimi, profesyonel yaşamınıza sıkı bir şekilde bakmanızı kuvvetle öneriyor. Kariyerinizin veya işinizin sizin için en uygun olan şey olmaması ihtimali olabilir. Muazzam bir yeteneğiniz var ve bunu gösterebileceğiniz bir ortamda çalışmalısınız. Yaratıcılığınızın engellenmesi olasıdır. Peki ya güzel haberler? Yaratıcılığı çıkış noktanız almak için çalışmanız gerekmez. Sizce hafta sonları ne güne duruyor?

Bahçe işleri bugün size yaratıcı bir alan sağlayabilir. İş, kariyer ve/veya para açısından son zamanlarda başınıza gelen bir şey hakkında başarılı olabilirsiniz. Kesinlikle ilerleme sizinle olacak, ve bunu dört gözle bekliyorsunuz. Sosyal etkinlikler ve grup aktiviteleri sayesinde sizinle aynı fikirleri paylaşan insanlarla iletişimde olacabilirsiniz. Rahatlayın ve günün tadını çıkarın!

Bugün saadetinin peşinden gitmek istiyorsun. Yüzünde bir gülümsemeyle uyanacaksın ve optimizmin varlığını hissedeceksin. Hayatında olup bitenlere pozitif yaklaşacaksın. Karşılaştığın zorluklara ise yaratıcılık bahşeden fırsatlar olarak bakacaksın. Dünyayı fethedecek bir enerji topluyorsun, ruhsal olarak da şarjını dolduruyorsun! İdeal geleceğin resmini çizmek için harika bir zaman.Bazen biraz hoşgörü, etiketteki fiyatın çok ötesinde bir değere sahiptir. Günün ortasında bir köpük banyosu için kendinize zaman ayırın; bir kitapçıda gezinerek geçirdiğiniz lüks bir saat; uzun zamandır ihtiyaç duyduğunuz özel bir eşarp veya kıyafet. Bunlar bugün ruhunuzu dürtülemenin yollarından sadece birkaçı. Neden yapmıyorsunuz ki? Bunun için şu an kendinizi destekleyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün partnerinizle yaşadığınız anlaşmazlık her şeyin açıkça ifade edildiği ve bol bol özür dilenen bir konuşmayla son bulabilir. Birçok konunun açıklığa kavuştuğunu ve artık birbirinizi daha iyi anladığınızı hissedebilirsiniz. Yeni gelişmeler ya da en azından şu anki ev nüfusunuzda bir değişiklik olabilir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha uyumlu enerjiler içerisindesiniz. Gün içinde daha yapıcı davranabilir, orta yolu daha kolay bulabilirsiniz. Kendiliğinden gelişen durumlarla ilişkiler kalıcı değişimlere gidebilir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aynı sektörü paylaştığın insanlar ile daha çok fikir alışverişinde bulunabilirsin. Girdiğin her ortamda fikirlerin ve tavsiyelerin değer görüyor. Asla ve imkansız dediğin konularda yanıldığını fark edebilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan karşı tarafın ailevi problemlerinde ona yardımcı olabilirsin.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz ile iletişiminize ara vermek isteyebilirsiniz. Sizi anlamadıklarını düşündüğünüz anlarda kendi kabuğunuza çekilmeniz nefes almanızı sağlayacaktır. Bu mesafe herkesin bazı taşları yerine oturtmasının önünü açabilir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay İkizler’de ilerliyor. Bugün yakın çevrenizde çok daha aktifsiniz ve sürekli hareket halinde olabilirsiniz. Ancak sözlerinizde daha dengeli olmaya da gayret etmelisiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda harcamalarınızı dengeleyerek birikime geçmek hususunda çok başarılı olacağınız bir gündesiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

20 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sizin için çok mutlu bir gün olmalı. Etrafınızdaki her şey gerçek olamayacak kadar iyi görünebilir. Her şey gerçek, rahatlayın ve keyfini çıkarın. Göz yaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz, bırakın aksınlar.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi yeniden yapılandırma yolunu seçebilir ve eski şartlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Farklı şeyler üretmek istiyorsunuz. Başarma içgüdüsü ile hareket etmeyi amaç edindiğiniz için, şans kapılarınızı açık.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, içinizde ufak çapta bir gerilim yaşasanız da, bu sizi rahatsız etmekten ziyade, harekete geçirebilir. Özellikle kariyer gelişiminiz konusuna ağırlık verebilir, faydalı ortaklıklara, işbirliklerine yönelebilir, önemli görüşmeler talep edebilirsiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte keyifli ve romantik bir gün geçirmeye hazır olun. Deneyimli birarkadaşınızdan çalışmanız ile ilgili çok önemli ipuçları öğreneceksiniz. İçinizdeki yaraları onarmaya çalışıyorsunuz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Biten beraberliğinizde uğradığınız hayal kırıklığı yüzünden içinize kapandınız. Yaşamınıza yeni giren birisi sizi yakından izliyor ve sizinle yakınlaşmak istiyor. Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden gelebiliyorsunuz. Önümüzdeki günler, biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalmanız mümkün. Önümüzdeki günlerde bir satın alma karşılığı büyük bir harcamanız olabilir. Sürekli kullanmak zorunda olduğunuz ilaçlarınızı ihmal etmeyin.

20 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 15' 04" R
Ay
Başak
14° 46' 03"
Merkür
Koç
17° 19' 12"
Venüs
Koç
18° 07' 01"
Mars
Balık
21° 38' 53"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 29"
Satürn
Balık
15° 35' 56"
Uranüs
Boğa
21° 45' 39"
Neptün
Balık
28° 34' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 28"
Lilith
Başak
22° 10' 42"
True Node
Koç
15° 37' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>