Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Problemler Bitebilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 80%

Tutkularınız bugün karmaşık ve kişisel hayatınız ilginç olabilir! Kendinizi çılgın bir öneri yaparken veya biriyle abartılı bir gezi planlarken bulabilirsiniz. Belki romantik bir kaçamak planlayabilir ya da sevgilinize dürtüsel bir davranışta bulunabilirsiniz. Arada bir kalplerini açıp risk almak sizin için iyi, öyleyse devam edin!

Bugün sıcak ve şefkatli bir gün ve herhangi bir işin yapılması imkansızlaşabilir. Kendinize her zaman dinlenmek için bir gün izin verebilirsiniz; kesinlikle bunu hakediyorsunuz. Yarın daha da sıkı çalışarak bunu telafi edeceksiniz ve ekyapmak için fazladan enerjiniz de olacak. Hatta bugün günlük işlerin tamamını, tam bir rahatlama için atlamaya karar verebilirsiniz. Devam edin ve kendinizi şımartın. Bunu hakediyorsunuz!

Bugün aklınıza yeni ve heyecan verici birstratejisi gelebilir. Eğer bir işletmenin sahibiyseniz, yeni bir piyasa planı icat edebilirsiniz. Aklınızdan geçen ilhamlara kulak verin. Önemli bir şeyin peşinde olabilirsiniz. Yatırım alanında, stok ve bonolardaki hızlı dolaşıma dikkat edin. Değerleri bir anda yükseltecek heyecan verici bir artış yaşanabilir. Bu nedenle, para kazanma konusunda çekimser davranmayın!

Beklenmedik hisler bir anda ortaya çıkıp tahribat ve düzensizlik yaratabilir. Bu davetsiz misafirlerle başa çıkmaya hazır ol. Kilit nokta ise önüne ne çıkarsa çıksın aşırı tepki vermemek. Ne kadar sakin ve stabil olursan, o kadar iyi olacaksın. Büyük bir tepki vererek durumla mücadele etmeye çalışırsan, eline zarardan başka hiçbir şey geçmez. Ona kadar say, bir süreliğine kendinle baş başa otur.Bugün gezegenler sizinle oyun oynuyor! Gerçekten de bazı durum değişiklikleri duranlığınızı bozabilir. Muhtemelen bugün bir kaç aksilik yaşayacaksınız ama çok yakında kendi ayaklarınızın üstünde duracaksınız! Bu arada hayatın gerçekliklerini göz ardı etmemeye çalışın. Genellikle olduğu gibi duygularınızın hareketlerinizi kontrol altına almasına izin vermeyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenler bugün mevcut durumunuz hakkında sizi kışkırtabilir, düşünmeye sevk edebilir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışmalısınız! Buna karşın, yükselen diğer olaylarla yüzleşmeye ihtiyacınız var. Olaylara karşısında farklı tavırlar takınmaya çalışın. Yaratıcı tarafınızdan yararlanmaya çalışmalısınız! Yeni şeyler denemekten korkmayın.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile üyeleriyle ilişkileriniz ön planda olabilir. Yakın ilişkilerinizde fedakarlık ve empati gerekli ve toparlayıcı olabilir. Yaşamın farklı alanlarında ilahi destekler görebilirsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine olan saygın artıyor. İhtiyaçlarını sıralayabilirsin. Dış görünüşüne verdiğin önem artıyor. Yeni kıyafetler alabilirsin. Evli bir Koç burcuysan eşin ile arandaki biriken problemleri uzun soluklu bir konuşmadan sonra sonuca ulaştırabilirsin. Merhamet duygun artıyor empati kurmak sorunlarında etkili oluyor.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminizin ön planda olabileceği bir gündesiniz. Yakın çevreniz ile girdiğiniz diyaloglarda fikirleriniz ve bunları sunma tarzınız etkileyeceği sonuçlar getirebilir. Konuşmak istediğiniz konular varsa bu fırsatı değerlendirmelisiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konuların hassasiyet oluşturacağı bir gündesiniz. Gün içinde babanızı koruma isteği içinde olabilirsiniz. İlgilendiğiniz konulara yön vermek isteyebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda çaba sarf etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Akşam saatlerinde sanatsal aktivitelerde bulunmak için planlar yapabilirsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aile büyüklerinizle bir araya gelmek ve onlarım güvencesi altında hissetmek size iyi gelecektir. Aile sıcaklığı huzurunuzu artıracak.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün belirli bir konuyla ilgili çalışıyorsanız, kendinizi kitaplarınıza gömmek ve olabildiğince çok şey öğrenmek isteyebilirsiniz. Bu çok iyi, çünkü konsantrasyon konusunda da iyisiniz. Dikkatinizin dağılmayacağı bir odaya gidin. Mümkünse konuyla ilgili yeni çalışmalar bulun. Bazı şaşırtıcı bilgiler keşfedebilirsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel duygularınız ön plana çıkıyor. Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklar gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında gerekli dengeyi kurmalısınız.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çeşitli ilerlemeleri, gelişmeleri ve başarıları mümkün kılabilirsiniz. Tüm bunları kendi zeka ve becerilerinizle elde ettiğinizi düşünseniz de, asıl etkenin, perde arkasından işlerinizi kolaylaştıran biri olduğunu öğrenebilirsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yeni bir partner adayıyla tanışacaksınız ve gününüz aydınlanacak. İş yerinizde çok önemli gelişmeler olacak. Kendinize olan güveninizi arttırmalısınız ve tüm zorlukları aşabileceğinize inanmalısınız.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde fazla alınganlık yapmanız, gereksiz endişelere kapılmanıza neden olabilir. Aşk konusunda cesur davranabilirseniz, hayatta başka heyecanlar da olduğunu fark edeceksiniz. Özgürlüğünüzü kısıtlayabilecek gelişmelere karşı tetikte olun. Uzun zamandır beklediğinizfırsatı karşınıza çıkabilir. İsteklerinizi sakin ve anlaşılır biçimde ortaya koymaya çalışın. Olabileceklerin üzerinde beklenti içine girmekten kaçının. Bazı masraflar yüzünden bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak.

22 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 19' 42" R
Ay
Akrep
17° 16' 45" R
Merkür
Koç
15° 59' 28"
Venüs
Koç
24° 32' 20"
Mars
Balık
25° 40' 41"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 21"
Satürn
Balık
16° 05' 56"
Uranüs
Boğa
22° 03' 00"
Neptün
Balık
28° 44' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 35"
Lilith
Başak
22° 45' 22"
True Node
Koç
15° 36' 15"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>