Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fikir ayrılıkları yaşıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 40%

Arkanıza yaslanıp olayları izlemeye karar verebilirsiniz. Bugün olumlu bir ruh hali içinde olacaksınız ve bir şeyleri zorlamak istemeyeceksiniz. Agresif olmak yerine, köşede oturup espriler yapacaksınız. Bu neşeli tavrınız işlerin daha sorunsuz bir şekilde ilerlemesine yardımcı olacak. Şu an fikirlerinizi başkalarına karşı saldırgan bir şekilde dayatmak bir hata olur. Rahatlayın ve diğer insanların verdiği bilgilere kulak verin.

Bugün şehre davet edilebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlar parti yapmaya ve iyi vakit geçirmeye hazır olabilir. Eğlenceye katılmaktan korkmayın. Zaten bu hafta muhtemelen çok çalıştınız. Rahatlamanız gerekiyor! Günün sonundaarkadaşlarınızla içki içmek için dışarı çıkın. Veya güzel bir akşam yemeği için iyi arkadaşlarınıza katılın. Biraz gevşerseniz daha iyi hissedeceksiniz.

Bugün sizin için entelektüel anlamda heyecanlı bir gün olacak. Birçok ilginç kavram dikkatinizi çekecek ve onlar hakkında bir an önce daha fazla şey öğrenmek isteyeceksiniz. Bunlar, sosyal veya politik konularla ilgili olabilir. Yeni fikirler sizin için karşı konulmaz fakat bunlarla ilgilenirken günlük yaşantınızdaki işleri de unutmayın.

Yeni şeyler denemek üzere kanatlarını aç! Seyahate çıkmak; hiç olmazsa planlamak için harika bir zaman. Ufuklarının uzak sınırlarını keşfet; hem lafın gelişi hem de gerçek manada. Sana yakın spiritüel hedefler edinmiş kişilerle bir araya gel. Bugün farklı ve yeni insanlara ulaşarak unutulmaz deneyimler yaşayabilirsin.Bugün isteklerinizin peşinden gitmek için ideal bir gün. Kontrolü ele alın. Çevrenizdeki kişiler güçlü ve kendine güvenen bir lideri takip etmeye meyilli olacak. Kendisi için en uygun kararı verebilen ve yeni ufuklara yelken açmaktan korkmayan bir kadın olun. İnanılmaz hassas doğanızı pratik ve keskin analitik bakış açısıyla birleştirirseniz, elde edemeyeceğiniz hiçbir şey yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Görünüşe bakılırsa harika bir gün olacak. Belki bir defa olsun rahatlayıp içinizi kemiren kararsızlıktan kurtulmayı bile başarabilirsiniz. İki hafta kadar önce ev hayatınız için bir gidişat belirlemiş olabilirsiniz. Bugün bunun iyi bir karar mı, yoksa kötünün iyisi mi olduğu konusunda hüküm verebilirsiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında İkizler burcunda hareket ediyor. Sabah Ay ve Jüpiter karşıtlığı nedeniyle seyahatlerinizde rötarlar yaşayabilirsiniz. Akademik konularınız varsa dikkatli olmanızda yarar var. İletişim kurarken bazen sert olabilirsiniz. Devamında Ay'ın Neptün ile kurduğu sert açı da bağışıklık sisteminize önem vermeniz gereken bir günde olduğunuzu gösteriyor. Geçmişe takıldığınız an gününüzün tüm enerjisi düşebilir.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarın gerçekleşecek tutulma, ilişkilerini hedef alıyor. Evli bir Koç burcuysan, eşinle belli başlı konuları toparlamak isteyeceksin.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün olayları sonuçlandırabilme şansını yakalayabilirsiniz. Sadece yapmanız gereken cevap bulamadığınız soruları arıyor olmanızdır.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli ve iletişim yönünden yoğun bir gündesiniz. Tartışmalara açık bir gündem söz konusu. Yakın çevrenizle olan diyaloglara dikkat etmenizde fayda var. Aceleci tavırlar nedeniyle sıkıntılı durumlar oluşabilir. Kardeşlerinizle ilgili yeni haberler alabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konulara karşı daha dikkatli olmalısınız.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı yenilikle iyileştirmek üzere harekete geçerek değerlendirebilirsiniz. Konfor alanınızın dışına çıkmaya cesaret edeceğiniz günlerdesiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 13.00'dan sonra alacağınız kararlar çok daha etkili ve uzun vadeli olurken, spora gitmek, yeni insanlarla tanışmaya şans vermek, devam eden ilişkilerinizde verimli görüşmeler yapmak ve kendinize bir eğlence zamanı ayırarak sosyal ortamlarda bulunmak için ideal ve keyifli bir zamanda olacaksınız.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Disiplin eksikliğiniz var ve bu da diyet veya bütçenizde ciddi hasara neden olabilir. Siz cömertsiniz ve diğerleri ile zaman geçirmekten keyif alıyorsunuz. Ilişkilerinizde özgürlük sizi ve eşinizi endişelendiriyor.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok hareketli bir gündesiniz. Bugünden itibaren 18 Ağustos'a kadar Aslan burcuna geçen yönetici gezegeniniz Mars, lider ruhunuzu şahlandıracak. Artık hayattan keyif aldığını her türlü konuya balıklama atlayabilme cesaretine sahipsiniz. Cazibenizle sosyal hayatınızda hemen fark edileceksiniz. Yeni bir spora veya hobiye başlamak için yüksek bir enerjiye sahipsiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koç burcu bugün dikkatiniz pek yerinde değil. Özellikle çalışan Koç burçlarının daha dikkatli olmaları gerekiyor. Hata yapmaya müsait bir gündesiniz çünkü aklınız hafta sonunda kaldı. Birçok Koç burcu rüya gibi bir hafta sonu geçirdi. Şimdi çalışma zamanı. Ne yapacağınıza sonra karar verirsiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koç; hafta sonunun yoğun iletişim trafiği hız kesmeden bugünde gündemini koruyabilir. Kişisel ya da yakınlarınla ilgili konularda yeni şeyler öğrenebileceğin gibi çevrendeki söylemlerin abartılı ve realiteden uzak olma ihtimalini de unutmamalısın. Tarafsız kalabilirsen duygusal baskılardan da korunabilirsin.

1 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 15' 22" R
Ay
Başak
08° 58' 49"
Merkür
Boğa
01° 11' 15"
Venüs
Boğa
21° 08' 40"
Mars
Koç
12° 16' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 16"
Satürn
Balık
17° 51' 41"
Uranüs
Boğa
23° 17' 36"
Neptün
Balık
29° 21' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
21° 32' 24"
Lilith
Başak
25° 09' 08"
True Node
Koç
14° 53' 12"
Son Güncelleme : 16/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>