Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fırsatları değerlendiriyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Cesaretinizi toplamak için gün sayıyorsunuz. Yüreğinizdeki dalgalanmalar, aşka olan küskünlüğünüzün bir kandırmaca olduğunu gösteriyor. Cesaretiniz biraz kırık olması geçici.

İşle ilgili problemlerde, bir arkadaşınızla biraz çelişkili görünüyorsunuz. Ama şu günlerde birçok şeyi sineye çekmeniz gerekebilir. İşlere her zamankinden çok sarılmanız gerektiğinin farkındasınız. Siz şimdi sadece hafta sonunuzun keyfini yaşayın.

Çok yakında hiç beklemediğiniz bir para sevinciniz olabilir. Günü yaklaşan senetlerin neden olduğu uykusuzluğu boşa çekiyorsunuz gibi görünüyor. Her şey rayına oturacak gibi.

Bir arkadaşınızın gönlünü almanız gerekiyor. Yaptığınız şakanın altında bir şeyleri ima ettiğiniz düşüncesi taşıyor, kırgınlığın önüne geçebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk şimdi tercih edilmektedir. Siz de eşiniz de uzlaşmaya hazırsınız. Yaratıcı işler ve mali ilişkiler de eşit derecede iyi gider.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün boyunca Boğa burcunda ilerliyor. Ay'ın önce Satürn sonra Plüton ile kurduğu pozitif kontaklar geleceğe dair planlarınız için destekleyici bir güç olacaktır. Kariyer hayatınızla ilgili de kararlar almak için pozitif bir gündesiniz. Ay, akşam saat 21:38'den itibaren yarına kadar boşluğa giriyor. Finansal işlemlerinizi yapacaksanız bu saat öncesinde yapmanızda yarar var.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatları değerlendiriyorsun!Son günlerde yaşadığın hayal kırıklıklarını onardığın bir dönem başlıyor senin için. Güvensiz ve seni suçlu hissettiren ikili ilişkilerden uzak durmak için karşına çıkan fırsatları değerlendireceksin. Eğer yeni bir proje aşamasındaysan özelikleyerinde ya da kamusal imajında güç kazanacağın bir dönemdesin. Hukuksal davalar adına gelişmeler yaşanabilir. Bu sıralar çok da keyifli gitmeyen bir ilişkiye sahip ve kafası karışık biriysen, seninle ilgilenen farklı bir kişiye karşı ilgi gösterebilirsin. Evliysen, eşinin vereceği müjdeli haber seni adeta mutluluktan havalara uçuracak. Günün hızlı geçen havasıyla akşamı kendine ayırmak isteyeceksin.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda kendinizi baskılıyor ve yeni çözüm yolları arıyor olabilirsiniz. Yapacağınız yeni planlar ya da yeni yerler keşfetme fikri bugün size huzur verebilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili değişimler yaşayabilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmak için yöntemler geliştirebilirsiniz. Yeteneklerinizi ön planda tutacağınız işlere yönlenmek sizi keyiflendirecektir. İş hayatınızda başarı olmak için daha fazla çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. Bugün iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizin sesini dinlemek için zaman ayırın ve oradan gelen fikirleri hayatınıza entegre edin. Maddi konularda beklentilerinizin yükselecek.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keyif ve konfor arayışınızın biraz daha ön planda olduğu bir gün olabilir ve bunun için para harcamaktan çekinmeyebilirsiniz. Kaynaklarınızı, sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmenin yollarını arayabilirsiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinize güvenin. Sözlerinizle etrafınızdakileri etkileyeceksiniz. Kendinizi bir anda bir aktivitenin merkezinde bulunuyorsunuz. Öğrendikleriniz dönüştürücü olabilir. Sohbete aktif olarak katılın.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonuna yoğun güven duygusuyla başlıyorsunuz. Ay?ın tüm gün Boğa burcunda seyahat etmesi, gelir ve giderinizi dengelemek, kazancınızı artırmak için harekete geçmek ve yenifırsatları yaratmaya zemin hazırlar. Ayrıca masaj yaptırmak, arkadaşlarla keyif veren sohbet dolu bir akşam yemeğine katılmak günün akşını tamamlayıcı temalarıdır.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Süper bir Cumartesi günü sizi bekliyor. Duygusal anlamda yoğun bir gün olacaktır. İçiniz kıpır kıpır. Uzun süredir hissetmeyi unuttuğunuz bazı duyguları tekrar hissetme fırsatı yakalayacaksınız. Maddi anlamda işleriniz yoluna giriyor. Çevrenizin kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koç; bütçe hesabını doğru belirlemen ve yönetmen gereken bir süreçtesin. Bugün evine, ailene veya sana keyif veren uğraşlara bazı yüksek harcamalar yapabilirsin. Üzerinde çalıştığın birve projeyle ilgili de daha önce aklına gelmeyen çözüm yolları üretme ihtimalin var.

29 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 39' 04" R
Ay
Başak
13° 49' 42"
Merkür
Boğa
01° 42' 58"
Venüs
Boğa
21° 38' 55"
Mars
Koç
12° 35' 01"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 04"
Satürn
Balık
17° 53' 22"
Uranüs
Boğa
23° 19' 02"
Neptün
Balık
29° 21' 46"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 38"
Lilith
Başak
25° 11' 52"
True Node
Koç
14° 53' 45"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>