Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Arkadaş seçimlerini değerlendiriyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınız bugün çok yüksek bir hızla ilerliyor ve doğru yolda olduğunuzu hissedeceksiniz. Bu gücü içinizde tutun. Çünkü bugün birileri sizi hızlı konuşmasıyla ve bilgi yağmuruna tutarak uçurumun kenarından atmaya çalışırken buna ihtiyacınız olacak. Düşünceleriniz biraz yanlış olsa bile, kalbinizi doğru yerde.

Bugün biraz dikkatiniz dağınık hissediyor olabilirsiniz. Birden fazla görevi yönetirken, bir projeden diğerine sürükleniyor olabilirsiniz. Sık sık ara vererek odaklanmaya çalışın. İşinizi iki kez kontrol edin çünkü hata yapmak kolaydır. Sosyal bazı dikkat dağıtıcı unsurların sizi konsantrasyondan uzak tutmasına izin vermeyin. Günün enerjisi daha disiplinli olmanızı gerektirecek, bu yüzden elinizden geleni yapın!

Bugün anında düzeltilmesi gereken bir kriz meydana gelebilir. Bu parayla veya bilgisayarın çökmesiyle ilgili bir sorun olabilir. Eğer bunu yapabilecek durumdaysanız, herkesin moralini yüksek tutmaya çalışın ve panik yapmayın. Dünyanın sonu gelmedi. Bu gece, romantik partnerinizle özel bir akşam yemeği planlayın. Hayatta neyin önemli olduğunu kendinize hatırlatın.

Bugün aklın hem kısa hem uzun vadede bir gezi planlamakta olabilir. Arabada çok fazla vakit geçirebilirsin, bazı ayak işlerini halledebilir ve ardından uzun bir tatil planına başlayabilirsin. Fiziki enerjin yüksek fakat yine de kendini fazlaca yorma riskiyle karşı karşıyasın. Akşamleyin evde dinlensen iyi edersin.Bugün, verdiğiniz sözler ve sadakat duygunuz öne çıkabilir. Kendinizi adamış olduğunuz, artık eskisi gibi doğru ya da güvenli gelmeyen bir şey mi var? Eğer öyleyse, bu işin içindeki diğer kişilerle nasıl hissettiğiniz konusunda konuşmanızın vakti gelmiş olabilir. Belki de bu sözün diğer kişi için hala önemli olduğuna dair güvenceye ihtiyacınız var ya da belki sizin kendi ihtiyaçlarınız değişmiştir. Durum ne olursa olsun, bununla ilgili bir şeyler yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Konfor ve uzlaşma arayışı içindesiniz. Zor görevleri programınıza koymayın. Sosyal etkinlikler tercih edilmektedir. Disiplin, para konularında iyisiniz, böyle devam edin.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, hareketini tüm gün Balık burcunda sürdürüyor. Sabah saatleriyle beraber psikolojik olarak bir olumlu bir olumsuz düşünmeniz enerjinizi azaltabilir. Bunun nedeni geçmişte yaşadıklarınız da olabilir. Öğlen saatlerinde aktifleşen Venüs ve Neptün arasındaki sert açı nedeniyle sevdiğiniz kişilerle iletişim kurarken agresif olabilirsiniz. Kalp kırmamaya dikkat edin. Kardeşlerinizle de sorunlar oluşabilir.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hatalı ya da eksik olduğun tüm konular bugün karşına çıkabilir. Sert konuşmalar ve tepkiler ön planda. Kafanın karışık olduğu bir gün.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal koşullarınız ile ilgili geçmişte yaşadığınız sorunların sebeplerini bugün daha net fark edebilirsiniz. Bunları hızlıca çözmek için oldukça doğru bir gün.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan kaynaklı kayıplar gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden işlerinizde çözülmeler yaşayabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Arkadaşlarınıza vakit ayırmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda alacağınız destekler işlerinizi kolay bitirmenizi sağlayabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı girişimlerinizin beklediğiniz sonucu getirmemesi baskı yaratabilir ancak tekrar denemek için her zaman şansınız olduğunu unutmayın.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla aranızda çıkmış olan anlaşmazlıkları büyütmekten kaçınmalısınız. Gereksiz tartışmalara girmeyin. Planlarınızı uygulamaya başlamadan önce ilgisi olmayan kişilere anlatmaktan kaçınmalı, dikkatinizi dağıtmamalısınız.

24 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinçaltınızda yer eden önemli konuların açığa çıkabileceği bir gün olabilir. Sezgileriniz güçlü olabilir ve yine benzer şekilde maneviyatı ve sezgileri güçlü kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Ruhsal anlamda akışta olabileceğiniz bir gündesiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaratıcılığınız ve hızlı düşünmeniz sayesindealanınızda yenilere cesaretle adım atabilirsiniz. Tartışmacı tavırlardan uzak durarak empati kurabileceğiniz bir gün. Özellikle aile bireylerinin cesur kararlarınızdan destek görmeye ihtiyaçları var. Herkes sizin iki dudağınızın arasından çıkacak sözlere odaklanır.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koç burcu gün içinde ani bir karar ileyerinizden evinize dönmek isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz yeri yuva yapma arzularınızın dışında aile bireylerinizi kontrol altına almak konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Çevrenizle aranız çok iyi. Aile gibi gördüğünüz insanları kaybetmemek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koç; bilinçaltını kurcalayan ve karar almanı zorlaştıran durumlarla karşı karşıya kalsan da sezgilerin seni doğru yönlendirebilir. Kontrolün dışında gelişebilecek maddi konulara dikkat etmelisin. Gerçeklerden uzaklaşmadan içinde bulunduğun süreci değerlendirmende ve geçmişten ders çıkarmanda yarar var.

24 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 13" R
Ay
Oğlak
06° 59' 17"
Merkür
Koç
16° 27' 03"
Venüs
Koç
29° 19' 23"
Mars
Balık
28° 40' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 24"
Satürn
Balık
16° 27' 16"
Uranüs
Boğa
22° 16' 10"
Neptün
Balık
28° 51' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 55"
Lilith
Başak
23° 11' 12"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>