Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün gördüğünüz herkese gülümseyin ve sahip olduğunuz şeyler ile etrafınızdaki insanlar için şükredin. İçinizdeki sıcak hissi ortaya çıkartın ve bu sevgiyi başkalarına da yayın. Bu, sizin için fikrinizi belirlemeniz halinde çok başarılı olabileceğiniz geniş bir zaman dilimi. Gerçek doğanın vücudunuzdaki her hücreye yayılmasını sağlayın ve fırsatların karşınıza tek tek çıkmasını izleyin.

Gruplarda her zaman rahat olmuyorsunuz, ancak bugün, buluşmalara ya da aile toplantılarına katılmanız gerekiyorsa, görüntünüz daha parlak olacak. Gezegenlerin pozitif enerjisi, her grubun dinamiklerine barış getirmeye yardımcı olacaktır. Bir fikir ifade etmek veya bir öneride bulunmak istiyorsanız, insanlar bugün sizi gerçekten dinleyecektir. Genel olarak, insanlar uyumlu bir şekilde beraber çalışmaya açık olacaklar, bu da sizi iyi hissetmenizi sağlayacak.

Yakın gelecekte gelirinizin artacağı yönündeki bir söz bugün size özellikle iyimser hissettirebilir. Kazancınızı arttırma konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz veya borç verdiğiniz bir kişi sonunda paranızı ödeyebilir. Kaynağı neyse ne, peki bu parayı nasıl değerlendireceksiniz? Biraz çılgınlaşıp büyük bir parti vermeyi düşünebilirsiniz, aynı zamanda bazı sağlam yatırımlar da yapmak isteyebilirsiniz. Bunları bir düşünün!

Kendini geliştirmeye oldukça düşkünsün ve istendiğinde, asla fiziksel ve duygusal sağlığa dair ürettiğin son teorileri paylaşmaktan çekinmiyorsun. Muhtemelen şişe şişe vitamin hapları ve fitness dergileriyle dolup taşan bir dolabın var. Bugün ise çevrende egzersiz ve diyet konusundaki bilginden çok yararlanabilecek biri var. Bu kişiye terapistlik, doktorluk veya holistik sağlık praktisyenliği yapabilirsin?Olumlu değişimler nadiren çok çaba sarf etmeden gerçekleşir. Bu tarz değişimlerin hızlı ve anında başarı getireceğini unutmayın. Bir girdapın ortasında olduğunuzu, daha derin ve daha derine çekildiğinizi ve en sonunda dışarı atılacağınızı hissediyor olabilirsiniz. Ama bu sadece 'hiç durmadan çalışıp didinme evresidir. Çabalarınızın sonuçta ödüllendirileceğine inanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzdeki gün, son aylarda yaşadığınız kişisel dönüşüm süreci bakımından tam zamanında çıkageliyor. Kuvvet ve kararlılıkla öne geçerken geleceğinize dair belirsizliklerin huzurunuzu kaçırmasına meydan vermiyorsunuz. Bugün, sizi motive eden hedef netleşiyor. Kendinize güveninizi tazeleyip tüm kuşkularınızla vedalaşıyorsunuz.

21 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay, Kova burcunda ilerliyor. Saat 18:54 itibariyle ise boşluğa giriyor. Şansa ihtiyacım var dediğiniz konular varsa bu saatten önce eyleme geçmelisiniz. Bugünün ise iki farklı önemli olayı var. En uzun gündüzün yaşanacağı bugün, Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar aile ve ev konularınız gündemde olacak. Yeni bir ev sahibi olabilirsiniz. Ailenizdeki bir problem olumlu sonuçlanabilir. Ayrıca Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım'a kadar devam edecek süreçte sağlığınızı, özellikle bağışıklık sisteminizi ihmal etmemelisiniz. Melankolik bir ruh haline sahip olabilirsiniz. Mistik konulara eğiliminiz artabilir. Ayrıntılı retro yazısını okumak için tıklayınız.

21 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürprizler seni bekliyor!Güneş, su burcuna geçiyor. Yaz ekinoksunu beraber karşılıyoruz. Önümüzdeki günlerde halletmen gereken sorumlulukların bugün seni kaygılandırabilir. Zaman konusunda daha planlı olmanda fayda var. Her ne kadar kendine olan güvenini tazeleyici yeni amaçlar ve hedefler arayışında olsan da bu ara radikal kararlar almaktan kaçınmanda ve hayatını akışına bırakmanda fayda var. İş arayışındaysan, bu süreci eğitimler alıp kendini geliştirmekle avantajına çevirebilirsin. İlişkinde senin için sürprizlere dolu bir gün olabilir. Eşinin ya da sevgilin çok istediğin bir şeyi hediye verebilir. Ayrıca bugün aile bireylerinden özellikle babanla bazı konularda fikir ayrılığına düşebilirsin.

21 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişinizde sizi yaralayan bir konuyu öğrenebilirsiniz. Bu öğrendiğiniz şeyi gizlemek doğru olacaktır. Bu yüzden heyecanla başkalarıyla paylaşmamaya dikkat etmelisiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek hayallerinizle ilgili bir konuda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde tepkileriniz kontrol etmeye çalışmalısınız. Ani çıkışlarınız tartışmalara yol açabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Kendinizi özgür hissedeceğiniz zamanlardasınız.

21 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara dikkatli bakış açınız işinizde sizinle akran kişilerin hoşuna gitmeyebilir. İşlerinizi titizlikle sürdürdüğünüz taktirde başarı sizinle olacak.

21 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç; arkadaşlarınla bir araya gelebilir, sosyal çevren içinde aktif olabilirsin. Yakın ilişkide olduğun kişilerle yapacağın fikir alışverişi fırsatları da beraberinde getirebilir, geleceğe dair ideallerini gerçekleştirmek için adım atabilirsin. Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte önümüzdeki günlerde aile ve yerleşim konuları gündeme gelebilir.

21 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işleriniz oldukça yoğun olabilir. Görünüşe göre birisi yolunuza barikat kuruyor, bu da sizin geçişinizi zorlaştırıyor. Bunun sizi durdurmasına izin vermeyin. Tüm engellerin etrafından dolaşıp yeni yollar bulmak için yaratıcılığınızı kullanın. Bunun gibi deneyimler sizi daha da güçlendirir.

21 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kısa yolculuklarda sinirlenmeye hiç gerek yok. Sakinlik her zaman yükselen bir değer olarak hayatınızda yer etsin. Akşamüstü Güneş bir ay boyunca Yengeç burcuna yerleşeceği için, evinize daha fazla ilgi ve alaka göstermek isteyeceksiniz. Tamirat, tadilat işleriyle uğraşabilir, eski evinizi kentsel dönüşüme verebilirsiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

21 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 44" R
Ay
Oğlak
05° 30' 59"
Merkür
Koç
16° 25' 15"
Venüs
Koç
29° 11' 10"
Mars
Balık
28° 35' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 51"
Satürn
Balık
16° 26' 41"
Uranüs
Boğa
22° 15' 48"
Neptün
Balık
28° 51' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 32"
Lilith
Başak
23° 10' 28"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>