Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerdeki duygu yoğunluğunuzla ilgili sizi eleştirenleri, ciddiye almanızda yarar olabilir. Kendinizi kötü kaptırmış görünüyorsunuz. Sık arayışlarınızı biraz azaltmanız, sizi daha çekici yapabilir.

Birkaç kişi aranızda büyükçe bir işin tartışması içine girebilirsiniz. İş yaşamınızın rahatsızlıkları çok yakında biteceğine dair sinyaller veriyor. Tersliklerden kendinizi aklama çabanız bu süreci uzatabilir.

Kazancınızın daha fazlasını hak ettiğiniz doğru da olsa, yaşanan şu günler bu konuda ümit verici değil. Bu haftanın ortalarına doğru bazı sıkıntıları atabileceksiniz. Yan gelirleriniz, bu sıkışık süreçte yine de işe yarıyorlar.

Bir yakınınızın aşırı davranışlarına yanlış tepkiler veriyorsunuz. Köklü ortak bir geçmişiniz olmasına rağmen, ilişkiyi bir süre için dondurmak en doğrusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç güne kalmadan yakın akraba ilişkilerinizde çoktandır beklediğiniz bir küskünlüğün haberi gelebilir. Yapıcı tutumunuzla bu kırgınlığı ortadan kaldırma girişimleriniz olacak. Özgürlüğünüze düşkünlüğünüz size yön veriyor. Yaptığınız araştırmalar tahmin ettiğiniz gibi çıkmayabilir. Bu konudaki ısrarcılığınızın, yanılgınızdaki payını sonradan anlayacaksınız.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcında Ay, Oğlak burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısı Ay'ın kurduğu karşıtlıklar sebebiyle kariyerinizde stresli zamanlardan geçebilirsiniz. Başkalarının sorumsuz davranışları işlerinizi çoğaltabilir. Sakin kalmanızda yarar var. Saat 14:18 olduğunda ise Ay boşluğa giriyor. Yarına kadar yapacağınız önemligörüşmeleriniz veya toplantılarınız sonuçsuz kalabilir.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerini yaşama geçirmek istiyorsun!Ay bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Organize olmak, detaylarla uğraşmayı gerektiren sorumlulukları üstlenmek adına ideal bir gün... Uzun zamandır aklında olan fikirlerini hayata geçirmek için adımlar atabilirsin. Çalıştığın firmada seni yakında ilgilendirecek birtakım değişiklikler, dönüşümler olabilir. İşten çıkarılma, küçülmeye gitme, maaş değişikliği gibi… Bu durum ticari fikirlerini hayata geçirmek için sana destek olacak. Sevgilinle arandaki problemlere üstünkörü çözümler üretmeye gidebilirsin. Aslında sadece biraz da bir şeylere kafa yormadan, kendiliğinden hallolmasını istiyorsun. Belki bunu sevgilinle de paylaşmalısın.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arzuladığınız başarıya ulaşmak için kararlı olmalısınız ve buna inanmalısınız. Gerisi zamanla yerine oturacaktır. Siz yeter ki girişimde bulunmaktan vazgeçmeyin.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde iletişime daha çok önem verebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken daha ciddi ve sabırlı olacağınız zamanlar var. Üstlerinizle toplantılar yapabilirsiniz. Gün içinde görünür olmak isteyeceksiniz. Ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Akşam saatlerinde kendinizi biraz kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İleri yaşlara sahip Koç'ların yeşil sebze, salata ile beslenmesi iyi gelecek ve dinçlik verecektir.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

19 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjiniz yükseliyor ve her şeyi dönüştürmek için kullanabileceğiniz çok fazla enerjiniz olacak. Kötü bir durumu iyi bir duruma dönüştürmek için harika bir kapasiteye sahipsiniz. Bugün, bazı konular rahatça başa çıkmanız için biraz duygusal olabilir. Çevrenizdeki bazı insanlarda agresif, savaşçı bir ton olabilir, gardınızı düşürmeyin.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Oğlak burcunda seyahat ederken sizi ciddiyete davet eder. Tüm vaktinizi eve ayırmalı işle ilgili faaliyetleri hafta içine bırakmalısınız. Aile büyükleriyle vakit geçirin. Partnerinizi manipüle edici tavırlar takınmaktan kaçının. Güçlü kişiliğinizi ilişkilerinizi desteklemek için ön plana çıkarmalısınız.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

19 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 12" R
Ay
Oğlak
10° 24' 10"
Merkür
Koç
16° 31' 25"
Venüs
Koç
29° 38' 23"
Mars
Balık
28° 52' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 59"
Satürn
Balık
16° 28' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 47"
Lilith
Başak
23° 12' 55"
True Node
Koç
15° 23' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>