Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostlarınız, ilişkinizi tencere ve kapağı benzetmesiyle tanımlıyorlar. Sürdürdüğünüz ilişkiyi oldukça saygın bir yere koyuyorsunuz. Birlikteliğinizin her koşulda tartışılmaz bir önceliği var

İşyeriniz birkaç güne kalmadan bazı sorunları sizin lehinize çözecek. Yakında bir ödülünüz var. Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. Bunu yenebilirsiniz.

Paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyeler, sizi yeni açılımlara yöneltebilir. Ama beri yanda paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz.

Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan güvensizliğiniz, biraz haksızlık içeriyor olabilir. Bazı güvensizlikleri zihninizde geliştirip uç noktalarda yaşayabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gönül işleri bugün oldukça zamanınızı alabilir, sevdiklerinizle ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Bununla birlikte her türlü eğlenceye, keyif aldığınız konulara, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Sanatsal konular ilgilenebilirsiniz.

18 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün tamamında Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. İş hayatınız, yöneticiniz bugün sizler için ön sırada olabilir. Disiplinli ve azimli çalışmanızın meyvelerini alabilirsiniz. Ay ve Neptün arasındaki güzel açı da hayalinizdekifırsatıyla sizi karşılaştırabilir. Akşam saatlerinde Merkür-Mars kavuşumu gerçekleşiyor. Ailenizle ve evinizle ilgili beklentileriniz, harekete geçmeniz gereken konular varsa tam da zamanıdır.

18 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki kişileri eliyorsun!Bugün duygularını yine yoğun bir şekilde yaşarken, kendini daha somut konulara adapte olmak konusunda zorlayabilirsin. Fikirlerini keskin bir şekilde ifade ederken, mağlubiyetini ya da mağduriyetini bir sonuca taşıyacaksın. Rekabete dayalı bir işte çalışıyorsan, daha bireysel hareket etmeye çalışacaksın. Çocuğunun mezuniyeti ile ilgili yaşanacak aksilikler gününü meşgul edebilir. Eş ailesinin de ekstra sorun çıkarmaları söz konusu olabilir. Uzun zamandır bir ilişkin varsa, sevgilinin hiç bilmediğin bir özelliğine tanıklık edebilirsin. Hayatında olmayı hak edenlerle yoluna devam etmek üzerindeki yükleri kaldıracak.

18 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kariyerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde popülaritenizin artacağı bir gündesiniz.

18 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi sorumlu olduğunuz konular meşgul edebilir. İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanmak hayatınızı kolaylaştırabilir. Daha kolay ilerleme kaydedeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ifade etmek için görünür olmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Uyum içinde olacağınız zamanlardasınız.

18 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatta her şey birbiri ile bağlantılı ve öğreticidir. Bugünlerde sınırınızı fark etmeli ve bu sınırı geçen insanlara da müsade etmemelisiniz.

18 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Koç; dolunayın ardından sorumlulukların ön plana çıkacağı bir gündesin. İş ve sosyal hayatında atacağın sağlam adımlar kazançlarına da olumlu yansıyabilir. Destek alarak yeteneklerini açığa çıkarabilir, kariyerinin geleceği için yatırımlara yönelebilir aynı zamanda hayallerini de gerçekleştirebilirsin. Ancak fazla sivri dilli olmamaya dikkat etmelisin.

18 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu andan itibaren yaşamınızda bir değişimin tadını çıkarmanız olası. Arkadaşlıklarından bazıları çok yüzeysel geliyor olabilir. Belki de bazı eski arkadaşlarla tekrar iletişim kurmalısınız. Duygusal yaşamınızda bir temizliğe ve elemeye gideceğiniz bir dönem olabilir.

18 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Merkür ve yönetici gezegeniniz Mars Yengeç burcunda buluşuyor. Duygusal zekamızla pratik, hızlı ve somut kararlar alıp uygulayabileceğiz. Hizmet ve fayda teması ön planda olacak. Ailenize vakit ayırıp ihtiyaçlarını giderebilirsiniz. Kardeşinizle duygusal krizler yaşamaktan kaçının.

18 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen gereğinden fazla bencil olabiliyorsunuz. Bugün de böyle bir gün. Kendinizi tabi ki daha öncelikli hale getirmelisiniz ama sürekli bunu yapmanız etrafınızda antipati oluşturabilir. Dış görünüşünüzle ilgili değişim isteğiniz varsa bu dönemi biraz es geçmenizi tavsiye edeceğim.

18 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 26' 06" R
Ay
Aslan
16° 20' 29" R
Merkür
Koç
28° 50' 33"
Venüs
Boğa
18° 49' 15"
Mars
Koç
10° 49' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 31"
Satürn
Balık
17° 43' 48"
Uranüs
Boğa
23° 11' 01"
Neptün
Balık
29° 18' 26"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 36"
Lilith
Başak
24° 56' 34"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>